domatorka.amatorka Re: kawa na dzien lenia 21.06.10, 08:18 to i będę z Tobą leniwie kawusie sączyć:) dziś wypad do szkoły, bo Starszy ma pożegnanie klas trzecich /bosz kiedy to zleciało?/ Odpowiedz Link
anmroz Re: kawa na dzien lenia 21.06.10, 08:19 Podwójna kawa, bo druga noc z rzędu taka sobie...Mam full roboty, bo jutro sporo gości do Maciusia przychodzi. Planuję właśnie menu i do roboty, o ile mi synkowie pozwolą :) Odpowiedz Link
boazeria Re: kawa na dzien lenia 21.06.10, 08:36 a u nas Pola sie wyspala i tak sobie nie spi od 24ej w nocy z malymi przerwami na cyckanie eh.... dlaczego ona nie chce smoczka??? jestem padnieta Eryk ma faze marudzenia przy sniadaniu ale domyslam sie ze to przez wczorajsze smiejzelki bo cala paczke dziadek mu dal zaczynam zazdroscic mezowi ze on wychodzi do pracy na 9 godzin i ma relaks! chyba z litr kawy by sie przydal Odpowiedz Link
tri-mamma Re: kawa na dzien lenia 21.06.10, 08:33 Nartu, niemożliwe.... ;) Ja dziś mam teściową w domu, więc korzystam i sprzątam zapuszczoną w zeszłym tygodniub chałupę. A poza tym to standardzik na dziś. Dziś po przedszkolu zostaję z 5 dzieci od 6 lat do 1 roku.... :) Ale będzie fajnie :) No to miłego dnia!! Odpowiedz Link
anula_82 Re: kawa na dzien lenia 21.06.10, 08:46 witam sie z kawą czarną jak noc. ze 3 dni bede odsypiać gdański weekend :-)) choc i tak krócej byłam niż dziewczyny; napiszę krótko, WARTO BYŁO :-)) dzis dzień pod kątem porządków bo jednak nie było zony, mamy i kochanki :-)) miłego dnia. Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Re: kawa na dzien lenia 21.06.10, 09:06 jakie ja miałam piękne plany na dziś, mycie okien, pranie firanek itd... Na dzień dobry nie mogłam się podnieść z łózka mimo iż spałam 9 godzin więc Andżela sama się wyszykowała do szkoły. Ja dospałam do 8.30 i czuję jakby pociąg po mnie przejechał. Rosół już wstawiłam a co z resztą nie wiem :-/ Po południu spotkanie adaptacyjne w przedszkolu. Odpowiedz Link
a090707 Re: kawa na dzien lenia 21.06.10, 09:49 Siedze z druga kawa, wymarzlam na dworze z malym ( on chyba nie, bo nie chcial wracac ) u nas ocieplania domu ciag dalszy. Oby do piatku :) Odpowiedz Link
zabka11 Re: kawa na dzien badań 21.06.10, 10:42 My juz po lekarzu, skierowań na badania kupa, m.in owsiki, i inne robactwa, morfologia, ob, testy . Jasiek dziś bardziej wysypany;/ sedzi go jak diabli. Dostałam, maśc, syrop i lekarza Alergologa szukam szybko i prywatnie oczywiście. Zaraz po Gosię do szkoły, potem do pracy. Pozdrawiam przy drugiej kawce:) Odpowiedz Link
agusiajasia Zabka 21.06.10, 11:07 Koniecznie zrób badania na wszystkie robale w tym lamblie. Jak wysypka to na bank coś złapał. Kąpiesz go w emolientach? Jaki dostałaś krem? Jakiś steryd? A jako syrop? Dobry alergolog jest ważny, ale badania zrób. KONIECZNIE!! Zosia moja od ostatniego leczenia wygląda bardzo dobrze, krosty zniknęły, nie drapie się, rozszerzamy dietę o nowe owoce i jest ok. Furazolidon na robale jej bardzo pomógł. A! Jest taki nowy probiotyk na rynku dla dzieci ze skórą atopową. Nazywa się latopic. Zosia dostaje go codziennie na noc. Polecam! Warto stoswać przez jakiś miesiąc. No i siemię lniane do picia. Nie zaszkodzi, a działanie ma nadzwyczaj dobre :) Odpowiedz Link
zabka11 Re: Zabka 21.06.10, 11:18 Napisałam w wątku "cyklicznie nawracające uczulenia". Dzięki za rady, pozdrawiam. Odpowiedz Link
burdziaa czeresnie,mufinki i same zakazane smakołyki 21.06.10, 11:26 nie moge sie oprzec,chyba kupie klucz do szafki/lodówki:( Moja psiapsiolka przyjechala i poł nocy przegadałysmy wiec oczy do spania sie kleją i musze sie wzmocnic. Julek na spacerze a ja zamiast cos gotowac to siadłam i sie lenię. Odpowiedz Link