paris4 25.07.10, 16:31 Dziewczyny jakiego radia słuchacie? Macie jakieś ulubione audycje? Ja ostatnio zauroczona jestem chilli zet. Tyle, że ja mogę słuchać jedynie online bo u mnie na prowincji to wiadomo;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alcea3 Re: radio 25.07.10, 18:54 Nie wiem dlaczego,ale nie trawię Chili Zet ;) Najczęsciej wybieram coś z www.tuba.fm lub www.polskastacja.pl Odpowiedz Link
zurawina100 Re: radio 25.07.10, 19:18 Od zawsze trójka, ile to fajnych zespołów muzycznych poznałam przez Trójkę. Lubię najbardziej programy alternatywne i Offensywę. Odpowiedz Link
smolineczka Re: radio 25.07.10, 19:25 póki istniało radio jazz, słuchaliśmy tego radia... a teraz tak jak Ty jestem pod wrażeniem chilli zet potrafię mieć radio włączone prawie przez cały dzień ;) Odpowiedz Link
m_k8 Re: radio 25.07.10, 19:41 last.fm otworzone wg tagów jakie akurat mi pasują. Ostatnio odkąd oglądałam finał najnowszej serii który zwalił mnie z nóg dużo słucham muzyki z greys anatomy. Doskonale mnie wycisza. Do tego fajne nuty od Charliego Winston np to www.youtube.com/watch?v=mCoZuYpewEA&feature=PlayList&p=F229BEF739B06795&playnext=1&index=10 :-) Odpowiedz Link
a_beatle Re: radio 27.07.10, 09:13 Trójka, potem długo długo nic. Choć od jakieś roku audycji publicystycznych unikam jak ognia. To PiSowskie skrzywienie mnie delikatnie mówiąc drażni. Muzycznie wciąż najlepiej. Odpowiedz Link
burdziaa wrocławskie RAM,RMF Classic i Trójka 27.07.10, 10:12 chetnie posłucha Chili Zet -nie znam Odpowiedz Link