venus99 20.07.10, 08:31 Bóg nie ma jednak litości dla sprawnych umysłowo inaczej.ten facet nie może żyć bez obłudy i zakłamania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lavirant Re: Sellin w trójce 20.07.10, 08:32 a co mówi? Ja słucham innego radia... Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Sellin w trójce 20.07.10, 08:38 ten słowotok trudno doprawdy streścić ale w skrócie:w oceanie bełkotu-jak mnie nie będzie w KRRiTv to koniec demokracji, nieboszczyk Lech przez rząd był systematycznie niszczony i ośmieszany,krzyż jest świety. Michała Karnowskiego długo będą bolały kolana. teraz kolejna rozmowa.naprawdę warto posłuchać.posłuchać i przestać opłacać abonament. Odpowiedz Link Zgłoś
lavirant Re: Sellin w trójce 20.07.10, 08:39 Od pewnego czasu nie słucham trójki, wolę inne rozgłośnie, a i w kraju, w którym mieszkam radia są bardzo dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Sellin w trójce 20.07.10, 08:43 gwoli usprawiedliwienia się:od czasu jak dzieki Napieralskiemu trójka dostała się w brudne łapy pisuarów nie słucham jej w godzinach 8-9 oraz 15-16.dzisiaj przegapiłem godzinę 8. 60% społeczeństwa nie płacąc abonamentu wykazuje zdrowy rozsądek. Odpowiedz Link Zgłoś
lavirant Re: Sellin w trójce 20.07.10, 08:48 A ja odpuściłem zupełnie. Nie mam gwarancji, że w innych godzinach nadają samą prawdę. Jeśli potrzebuję jakiegoś oglądu, opinię tamtej strony biorę z netowego wydania Rzepy. Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte teraz mam schadenfreude ;) 20.07.10, 09:39 Karnowski dostanie to, na co zasłużył i co robił innym nie mówiąc już o tym, że o dziennikarzach trojki osmielił się powiedzieć, że są niekompetentni, a to najlepszy zespół dziennikarski w Polsce Venus, a czytałes wypociny Ziemkiewicza w Newsweeku? Doopek patentowany (uwaga! wyjąca reklama!) siebie uznał za gwiazdę, zwiekszjącą słuchalność, a dziennikarzy trójki nazwał no-nejmami zapomniał o swoich wolnorynkowych poglądach i innym wytyka grzanie się w ciepełku mediów publicznych! Już się cieszę na wieeelkiego kopa, którego dostanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: teraz mam schadenfreude ;) 20.07.10, 10:22 grafomanów nie czytam,nie czytałem więc Ziemkiewicza.w Trójce uwiła sobie gniazdo cała prawicowo-narodowa menażeria.zawdzięczamy to wszystko Napieralskiemu.warto o nim pamiętać. Odpowiedz Link Zgłoś
agnostic5 Re: Sellin w trójce 20.07.10, 10:28 Facet chce wrócić do łask i nomenklatury. W ogóle dzisiaj Karnowski miał wielki dzień. Później była rozmowa z Janeckim i drugą panią - publicystką prawicową o tym, że nie ma czegoś takiego jak "dziennikarz bezstronny", że PO będzie miała monopol na informacje, bo ma już TVN i POLSAT, teraz dorwie się do mediów publicznych i to grozi demokracji niesamowicie. PiSy czują, że nadchodzi ich kres. Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte no ale jak mozna w ogóle być takim zakłamanym? 20.07.10, 10:36 za to, co oni zrobili z mediami publicznymi, należy im się wieczna anatema, a co najmniej zwykły rewanż że też mają jeszcze śmiałość w ogóle pisnąć o zawłaszczaniu mediów! o zagrożeniu demiokracji! poglądy Ziemkiewicza, Wildsteina, Sakiewicza (!), karnowskiego, są repreZentatywne dla góra 15% Polaków Odpowiedz Link Zgłoś
agnostic5 Re: no ale jak mozna w ogóle być takim zakłamanym 20.07.10, 10:40 Jakie zmiany w mózgu trzeba mieć, żeby prostych rzeczy nie zauważać? Salon Rzepy pisze o salonie III RP. Ludzie, którzy tworzą układ i zawłaszczają media publiczne krzyczą o układzie i zawłaszczaniu mediów przez PO. Odpowiedz Link Zgłoś
maszmi Re: Sellin w trójce 20.07.10, 10:46 Przestalismy sluchac TROJKI , bo sie spisila Odpowiedz Link Zgłoś
agnostic5 Re: Sellin w trójce 20.07.10, 11:04 W ogóle polscy dziennikarze, to odrębny wątek. Wszyscy narzekają na miałkość polskich polityków, z dziennikarzami nie jest lepiej. Nie ma czegoś takiego jak etyka dziennikarska. Dziennikarze swobodnie zostają politykami i na odwrót - choćby przykłady Jacka Kurskiego, Wiesława Walendziaka, Urbańskiego itd. Branie kasy za artykuły, choćby przykład Adama Wajraka, który pisał artykuły o puszczy białowieskiej za pieniądze Ministerstwa Ochrony Środowiska. Przykłady można mnożyć. Dziennikarze niestety bardzo często zamiast opisywać rzeczywistość, tworzą ją według swoich poglądów i na użytek różnych sił politycznych. Polskie media poza nielicznymi przypadkami to żenada. Odpowiedz Link Zgłoś