blanka0 08.08.10, 09:10 dziewczyny jestesmy juz chyba w pelnym skladzie (anakas) wiec jakis zlot czarownic ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilka.k Re: wrocław- jakis zlot ? 08.08.10, 09:29 Ja się piszę, ale mam tyle juz weekendow zajętych, wiec pewnie mnie ominie jak zawsze :(. mam nadzieje jednak, ze data bedzie dla mnie szczesliwa ;) Park czy vapiano? ;) Odpowiedz Link
zabka11 Re: wrocław- jakis zlot ? 08.08.10, 09:54 Podpisuję się obiema...nogami:) Ankas...mam szczerą nadzieję i ochotę Cię poznać osobiście:) Może dziś? Vapiano?:) pozdrawiam Odpowiedz Link
hapie Re: wrocław- jakis zlot ? 08.08.10, 23:02 Ja jestem za a przez ten tydz mam na głowie tylko jedno dziecko i męża:) więc łatwiej. Jestem otwarta na propozycje:) Odpowiedz Link
ankas4 Re: wrocław- jakis zlot ? 08.08.10, 23:05 Hej,hej,wlasnie dzis Hania powiedziala mi o tym watku, sorry,bo jestem mega zarypana caly czas, z checia sie umowie, nie wiem czy bede z Tymkiem, ale mozemy ustalic jakis termin. Odpowiedz Link
zuzaze_78 Re: wrocław- jakis zlot ? 09.08.10, 03:04 Ja też z przyjemnością, ankas, chętnie poznam Cię "na żywo" i z pozostałymi wrocławiankami jak zwykle z ochotą się zobaczę! Odpowiedz Link
blanka0 Re: wrocław- jakis zlot ? 09.08.10, 08:52 ja myslalam o jakims zorganizowanym zlociku ze wszytskimi co kiedys w sobote jade na 2 tyg wiec moze we wrzesniu w sielskiej zagrodzie np z jedzeniem i zabawami dla dzieci co wy na to ula, justyna co wy na to? Odpowiedz Link
zabka11 Re: Sielska zagroda:) 09.08.10, 09:00 www.sielska-zagroda.pl/ Jestem za, bardzo fajne miejsce na zlocik:) Wypasiony, bezpieczny plac zabaw dla naszych 3 latków i nie tylko, trawka na nasze kocyki wokół i grilla nawet można rozpalic;). Pogoda tylko musi być, tzn. byleby nie padało:) Pozdrawiam:) PS: ja też w sobotę wyjeżdżam, na tydzień, więc wrzesień jak najbardziej pasuje:) Odpowiedz Link
lilka.k Re: Sielska zagroda:) 09.08.10, 09:05 chętnie znowu zjem rybkę w sielskiej :) Mój Antek rybożerca na pewno tez się ucieszy :) Ula, Justynka, wpadajcie! Fajnie tam jest! Odpowiedz Link
zabka11 Re: Niedziela, 5 września:) 09.08.10, 09:53 Popłaczemy wspólnie nad pierwszym tygodniem naszych 3 latków w przedszkolu, i...być może, to ostatnia szansa na spotkanie, bo byc może nie zdążą złapać jeszcze żadnych choróbsk, przez te pierwsze 3 dni;) Co myślicie? Odpowiedz Link
gismol77 Re: Niedziela, 5 września:) 09.08.10, 09:58 ja bym wolała sobote ale mną sie nie sugerujcie, bop ja najmniej pewna jestem. Odpowiedz Link
ankas4 super,ze we wrzesniu!Bedziemy w komplecie! 09.08.10, 10:19 Kochane super,ze we wrzesniu,bo ja bede juz miala auto,a same wiecie ,ze z autem i dzieckiem to juz mozna wszystko i wszedzie:),tak wiec wrzesien super, ja dojade z Tymkiem chocby i na Sniezkę:). Sielska zagroda mi odpowiada rowniez,bo nigdy tam nie bylismy, a jakby np,padalo to tez mozna bez problemu tam posiedziec z dziecmi??? Juz zapisuje sobie w kalendarzu. A i od ktorej to nasze spotkanie???? Odpowiedz Link
burdziaa Re: wrocław- jakis zlot ? 09.08.10, 12:41 Fajny pomysł,jesli bedziemy mogli to naturalnie przyjedziemy:) Odpowiedz Link
m_k8 Re: wrocław- jakis zlot ? 09.08.10, 21:32 ja jestem za 5.09 ale moje zdanie mało się w tej dacie liczy bo i tak nie obiecuję że wpadkę (choć właśnie wykiełkował mi w głowie szatański pomysł, żeby na poprawinach posiedzieć tylko trochę, Hanutę sprzedać dziadkom i się z Wami na spokojne zobaczyć...) no zobaczymy czy będziemy w stanie po weselu. Plan mamy na sobotę ambitny ;-) Odpowiedz Link
borowka78 Re: wrocław- jakis zlot ? 09.08.10, 21:41 a czy ja sama mogłabym przyjechac? czy ktoś by mnie przygarnął? Odpowiedz Link
katx1 Re: Borowaaaa 10.08.10, 08:46 Wątek jak najbardziej interesujący, będę śledzić jak się rozwinie i kto wie czy i ja nie wpadnę Was zobaczyć. Was i oczywiście Wrocław, byłam, zobaczyłam i wpadłam jak śliwka w kompot i chce mi się jeszcze. Odpowiedz Link
alcea3 Katx 10.08.10, 09:28 ale kłamczysz :P Nie Wrocław Cię wciągnął, ale knajpy i przede wszystkim leżaki na pergoli! :DDD Odpowiedz Link
katx1 Re: Katx 11.08.10, 15:33 No fakt pergola to czołówka moich ulubionych miejsc w Polsce, ale inne też chętnie poznam w okolicy:) Odpowiedz Link
ankas4 Re: Katx 13.08.10, 13:05 Bede chciala polozyc Tymka chociaz na chwilke ,bo jak sie nie przespi to moze byc masakra popoludniu, wiec my pewnie zjedzimy kolo 15,napiszcie o ktorej zazwyczaj planowalyscie spotkania i o ktorej to ma byc. Odpowiedz Link
alcea3 Re: Katx 13.08.10, 13:19 o 15?? za pozno moim zdaniem:( Ja myślałam,ze ok 12-13. Odpowiedz Link
hapie Re: wrocław- jakis zlot ? 13.08.10, 13:36 Dla nas 12-13 to też słaba pora. Młody ewentualnie może walnąć kimę w aucie ale to nie dojedziemy na 13. Nnajchętniej ok15-16, jest jeszcze długo jasno Odpowiedz Link
alcea3 Hania 13.08.10, 14:07 Tymek to juz duzy chlopak, zasnie na miejscu ,albo i wcale;)) Odpowiedz Link
burdziaa godzina 13.08.10, 14:57 my sie dostosujemy- najfajniejsze dla nas to 17-18-19 :)) bo Julek długo spi w dzien i dopiero ma wtedy rozruch ale jak bedzie na 12 to dojedziemy rzecz jasna,najwyzej nie bedziemy go klasc w dzien,albo przysnie w samochodzie Odpowiedz Link
alcea3 Re: zlot 13.08.10, 15:45 Niezle kazdemu pasuje inna :)) Jak pisałam, dla mnie 15-16 to za pozno, chcialabym posiedziec i pogadac. Mam nadzieję,ze uda się nam znalezc złoty srodek. Mnie pasuje 12-13 najbardziej, piszcie jak u was Odpowiedz Link
burdziaa Re: zlot 13.08.10, 15:50 Patrycja jakie za pozno :) chyba,ze o 18 idziesz spac? nagadamy sie na pewno:) Odpowiedz Link
alcea3 Re: zlot 13.08.10, 18:02 No za pozno:) zanim wszystkie sie pozjezdzaja bedzie po 16, zanim sie ogarbniemy jakies picie jedzeenie bedzie po 17 :) Odpowiedz Link
ankas4 albo rano 10 albo popoludniu od 15 moje zdanie 13.08.10, 19:21 Ja mam podobnie jak Hania , moj Tymek tez jeszcze spi w dzien , oczywiscie dalby rade bez, ale to wtedy dla nas zadna przyjemnosc ze spotkania , bo bedzie mega rozdrazniony i zmeczony, wiec opcja moja to albo rano wlasnie o 10 jak proponowala Burdzia i okolo 13-14 moglibysmy spadac i Tymek zasnalby w aucie albo popoludniu czyli od 15 ... to moje zdanie:) Odpowiedz Link
ankas4 Re: albo rano 10 albo popoludniu od 15 moje zdani 13.08.10, 19:23 i jeszcze dodam za Burdzia, ze przeciez od 15 do 18 to masa czasu na nagadanie sie i sensowny powrot do domu, nasz jak spi w dzien zasypia w lecie okolo 21-22 wiec? o ktorej Malwa pada juz na spanie nocne? Odpowiedz Link
hapie alcea 14.08.10, 07:49 Duża to jest Tosia a Tymek potrzebuje jeszcze pełnowymiarowego spania. Odpowiedz Link
hapie Re: alcea 14.08.10, 07:50 Dla nas 15-16 jest najlepsza bo Tym już wstanie a Tosia wtedy będzie po zupie i też na pewno padnie na chwilę w aucie więc gwarantuje nam to udane popołudnie. no to chyba głosowanie. Jak moje dzieci się wyśpią to możemy siedzieć nawet do 20. Odpowiedz Link
zabka11 Re: hihihi:) 14.08.10, 07:59 Jak będzie ładnie to będę w sielskiej już o 10tej, i będe witać wszystkie Was chlebem i solą;) Tam jest co robic i cały dzien, więc chętnie na Was wszystkie poczekam;) Pozdrawiam Odpowiedz Link
lilka.k Re: hihihi:) 14.08.10, 09:39 Ja się dopasuje do mam mniejszych maluszków :) Niech będzie 15 :) Odpowiedz Link
ankas4 Re: głosuję na 15 14.08.10, 22:42 15-16 bede na 100% A ile sie jedzie do tej sielskiej z Trzebnicy Haniu? Odpowiedz Link
burdziaa Re: głosuję na 15 14.08.10, 23:09 my sie dostosujemy do Maluszków co do popołudniowej godziny-moj tez dlugo spi w dzien,to albo przyjedziemy po 17tej albo nie bedziemy Julka kłasc i wtedy na 15-16 dotrzemy Odpowiedz Link
alcea3 Re: głosuję na 15 14.08.10, 23:16 DZIEWCZYNMY JA SIE BOJĘ TYLKO TEGO,ZE WSZYSTKIE DOTRZECIE BARDZO POZNO. Była mowa o 15, teraz ankas pisze o 15-16, a burdzia wogole o 17 :(( Odpowiedz Link
hapie ankas 15.08.10, 07:52 wiochami tyłem omijając miasto myślę że 45-1h Czemu mi nie odpisałaś na smsa? co jutro z przedszkolem? Ja nie bardzo mogę bo mnie zus wezwał na komisję:( Odpowiedz Link
ankas4 Hania, nie dostalam smsa... 15.08.10, 21:04 Hania nie dostalam smsa,wlasnie sprawdzalam, sluchaj w sprawie przedszkola, ja myslalam od wtorku, bo jutro tez za bardzo nie mogę, wiec dzis jeszcze postaram sie zadzwonic, a jak nie dzis to jutro, ja juz wstepnie sie umowilam z Marcelinką,bo Tymek ja zna i Marceliny mama mowila mi,ze ona o 8;45 prowadzi ja wiec pewnie tak sie podczepimy. A co dajesz Tosi do przedszkola? ja np,nie mam kapci, tzn,mam ale Tymek ich absolutnie nie chce nosic, ma ulubione kroksy w ktorych w domu chodzi od czasu do czasu, bo normalnie na boso lata- i zapewne na nich sie skonczy, ale czy cos jeszcze? Alcea nie boj sie nic, postaramy sie byc jak najszybciej, ja napisalam tak asekuracyjnie 15-16,ale Tymek dluzej niz do okolo 15 nie spi, a w tym dniu postaramy sie go zmeczyc z rana, aby padł o 13 wtedy wstanie okolo 14 i bedziemy na 15:) Odpowiedz Link
hapie Re: Hania, nie dostalam smsa... 15.08.10, 21:43 To szkoda że nie dostałaś bo chciałam Ci auto pożyczyć na cały weekend żebyś miała czym do babci jeździć:( może by się przydało. odezwij się na gg My też zaczynamy od wtorku a co trzeba mieć to pewnie się na miejscu dowiemy Odpowiedz Link
ankas4 Re: Hania, nie dostalam smsa... 15.08.10, 22:30 to juz sie telefonicznie zgadalysmy;))) Odpowiedz Link