pabia_a 11.08.10, 11:24 Dziewczyny łykała któraś z Was chrom? Skuteczny jest, czy moja silna słaba wola wystawiona jest na próbę? Ostatnio mam nieodpartą chęć na słodycze, taką na maxa, a kilka kg mi ubyło, więc nie chciałabym tego zaprzepaścić. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malenkie7 Re: Chrom-suplement diety stosujecie? 11.08.10, 12:55 tak, stosuje chrom organiczny, wzbogacony jodem. moim zdaniem dziala. apetyt na slodycze mam znacznie mniejszy. Odpowiedz Link
olcia.kaktus Re: Chrom-suplement diety stosujecie? 11.08.10, 13:45 działa, choć stosuję doraźnie, gdy czuję, że będzie mnie ssało na słodkie. Trzeba trochę odczekać (np zamknąć się w łazience na pół godziny he he) i potem w ogóle nie chce się słodkiego. Nie przesadzam, bo jednak za dużo może zaszkodzić. U mnie starcza co drugi dzień plus brak jakichkolwiek pokus w domu (mąż jak chce to sobie kupuje w drodze do lub z pracy, a w domu brak czegokolwiek słodkiego oprócz cukru) Odpowiedz Link
azi81 Re: Chrom-suplement diety stosujecie? 11.08.10, 16:24 Lykalam chrom i przeszła mi "faza" na słodycze :) Teraz stosuje Aqua Silm Skład: 1 saszetka zawiera: winian l-karnityny 1500 mg ekstrakt Garcinia Cambogia (źródło kwasu hydroksycytrynowego HCA) 7580 mg chlorek chromu (źródło chromu) 75 mcg (50% zalecanego dziennego spożycia) Działanie: - zmniejsza uczucie głodu - pomaga pozbyć się zbędnych kilogramów - wspomaga metabolizm tkanki tłuszczowej - wpływa korzystnie na wydolność tkanki mięśniowej Przyjmowanie: Zawartość saszetki (10g) rozpuścić w 1,5 litra wody mineralnej lub chłodnej przegotowanej wody i dokładnie wymieszać. Tak przygotowany napój wypijać porcjami w ciągu całego dnia. Uzywam tzreci dzien i nie mam ochoty na slodycze znaczy zmniejszyło sie szukanie "czegoś slodkiego" :) Odpowiedz Link
zuzaze_78 Re: Chrom-suplement diety stosujecie? 11.08.10, 19:30 A ja od kilku dni stosuję tabletki La Karnita firmy Bio-Active, kupiłam przypadkiem w Rossmannie. Bierze się 3 dziennie po głównych posiłkach, każda ma trochę inny skład, ale wszystko naturalne i ziołowe, m.in. L-karnityna, L-tauryna, żeń-szeń, chrom, wyciąg z gorzkiej pomarańczy. Apetyt na słodkie i w ogóle apetyt zmniejszył mi się zdecydowanie. Odpowiedz Link
pabia_a Re: Chrom-suplement diety stosujecie? 12.08.10, 07:24 w takim razie muszę kupić chrom, bo żre słodycze bez opamiętania, dzięki dziewczyny;-) Odpowiedz Link