Dodaj do ulubionych

Czekam na Barwy szczescia i M jak milosc a wy?

03.09.10, 17:05
nie wiecie keidy nowe odcinki?
jak sie siedzi ciagle w domu dziecmi to serial to nie lada atrakcja hm

a w czekacie na cos w jesiennej ramowce telewizji?
Obserwuj wątek
    • dmgr Re: Czekam na Barwy szczescia i M jak milosc a wy 03.09.10, 17:31
      Ja nie bardzo. Barw nie oglądam a M jak miłość wyrywkowo (zaczynają się chyba w
      poniedziałek ale czytałam w programie opis odcinka M i było o zgubionej obrączce
      dziadka więc chyba jeszcze powtarzają kilka ostatnich). Fajnie, że od wtorku są
      nowe "Usta, Usta", wczoraj obejrzałam też te "Szpilki na Giewoncie" nowe na
      Polsacie. Ja bardziej czekam na amerykańskie nowe odcinki dr Housa sezon 7 i
      Gotowe na wszystko. Teraz kończę na DVD oglądać "Przyjaciół". Obejrzeliśmy z m
      wszystkie sezony po kolei, czasem po kilka odcinków dziennie, uwielbiam ten
      serial, no i jeszcze ostatni 10 sezon nam został.
      • dmgr Re: Czekam na Barwy szczescia i M jak milosc a wy 03.09.10, 17:33
        Kurcze, sprawdziłam House dopiero ma premierę 7 sezonu 20 września.
        • boazeria Re: Czekam na Barwy szczescia i M jak milosc a wy 03.09.10, 17:38
          tez czekam na housa i gotowe na wszystko
    • aurinko Re: Czekam na Barwy szczescia i M jak milosc a wy 03.09.10, 17:38
      Ja czekam tylko na dr Housa i Kości.
      • cui Re: Czekam na Barwy szczescia i M jak milosc a wy 03.09.10, 17:45
        Ja też czekam na "Gotowe na wszystko", na 7 sezon :) Chyba Fox Life będzie je
        emitował - nie mogę się doczekać.
        A z naszej rodzinej tv to "Usta usta" uwielbiam. Czekam na nowe odcinki.
    • mimi_mm nie mam tv w domu :( 03.09.10, 18:47
      zrezygnowalam z kablowki w czerwcu, nie mam nawet podstawowych kanalow ze zbiorczej i strasznie
      mi z tym dobrze. jestem wolna od wszelkich informacji. mam tylko internet i to calkowicie mi
      wystarcza. moj syn byl juz chyba uzalezniony od bajek. bardzo szybko sie odzwyczail :D
      • zurawina100 Re: nie mam tv w domu :( 03.09.10, 19:01
        Ja mam telewizor w domu nawet całkiem duży:), ale może nie uwierzycie nie oglądam wcale tv, jestem wolna tak jak mimi_mm od wszelkich seriali, wiadomości, tancow na lodzie i takich tam:) A duzy telewizor mam do oglądania filmow na dvd, bo te bardzo lubię:)
        • a_beatle Re: nie mam tv w domu :( 03.09.10, 20:04
          Przestaliśmy oglądać TV, i nagle tyle czasu wolnego się zrobiło:-) Nawet
          wiadomości nie oglądam.
          Chociaż pewnie na Housa się skuszę;-)
      • dmgr mimi_mm 03.09.10, 19:03
        My tak żyliśmy przez kilka lat, no mieliśmy chyba tylko TVP 1 i 2 i przez śnieg
        TVN z anteny takiej na balkonie. Dopiero w zeszłym roku jak zepsuł nam się
        telewizor stary a mieliśmy akurat dodatkową kasę i kupiliśmy nowy to
        podłączyliśmy sobie kablówkę i bardzo tego żałuję właśnie z powodu tego, że
        dzieciaki najchętniej ciągle by oglądały bajki. My oczywiście też korzystamy ale
        internet i dvd w zupełności nam wystarczały. A tak to się właśnie człowiek
        wciąga w te seriale i inne pierdoły i czas zabierają.
    • borowka78 Re: Czekam na Barwy szczescia i M jak milosc a wy 03.09.10, 20:34
      Pewnie będę oglądać tylko "Mam talent". Seriali juz nie.
      • burdziaa Re: Czekam na Barwy szczescia i M jak milosc a wy 03.09.10, 20:40
        kiedys ogladałam M jak milosc ale juz przed wakacjami nie mialam i na to czasu-podobał mi sie Ojciec
        Mateusz taki relaksujący :) ale obejrzalam sobie kilka odcinków z internetu,poza tym naprawde nie
        wiem kiedy Wy czas znajdujecie na te seriale ?zazdrosze !
        ps.i mam talent obejrze-pewnie nie na zywo,ale sobie nagram
    • dziunia27 Re: Czekam na Barwy szczescia i M jak milosc a wy 03.09.10, 21:22
      a ja bardzo lubię "M jak miłość", "Barw.." niestety nieoglądam bo w tym samym czasie na TVN
      leci "Na wspólnej";)
      • aga_junior Re: Czekam na Barwy szczescia i M jak milosc a wy 03.09.10, 21:29
        Ja na nic nie czekam, ściągam sobie I serie "Usta usta" bo nie oglądałam właśnie
        przez to, ze czasu na telewizję nie mam.
        Wiadomości oglądam bo lubię wiedzieć co się na świecie dzieje.
        • ankas4 Dexter oraz....:) 03.09.10, 23:48
          Ja czekam na 'Dextera' oczywiscie:))))
          Z checia zobacze;'Mam talent' ,szkoda,ze nie ma 'You can dance' no i
          dziewczyny ...najwieksza niespodzianka na jaka czekam to...(moj maz juz sie
          załamał jak mu powiedziałam:))wiec czekam na'Taniec Z Gwiazdami' zeby posmiac
          sie z histerycznej Edytki i Gołoty,ktorego nie umiem sobie wyobrazic na
          parkiecie;))))))))
    • shemreolin Re: Czekam na Barwy szczescia i M jak milosc a wy 04.09.10, 00:01
      A ja na nic nie czekam... ;)
      • alcea3 Re: Czekam na Barwy szczescia i M jak milosc a wy 04.09.10, 01:30
        Majka dla mnie to dno, flak z olejem i rzyg totalny :P

Nie bedzie ypu can dance? buuu lubie to oglądac.
        Czekam na nowe na wspolnej, na usta usta oraz coś tam się pewnie znajdzie ;)
        • ridibunda Re: Czekam na Barwy szczescia i M jak milosc a wy 04.09.10, 09:40
          A ja jak najbardziej mm telewizor i nie oglądam NIC, telewizja może dla mnie nie
          istnieć. Nawet tych tytułów nie znam o których mówicie. Za to internet to podstawa:)
          • asiak_83 Re: Czekam na Barwy szczescia i M jak milosc a wy 04.09.10, 15:58
            a ja nie :P TV prawie wcale nie oglądam :) Za to dziewczyny z pracy oglądają WSZYSTKIE serialne po
            kolei, więc jestem na bieżąco, chociaz czasami mieszam wątki :)
            • boazeria Re: Czekam na Barwy szczescia i M jak milosc a wy 05.09.10, 11:24
              wczorajszy mam talent byl fajny... podobal mi sie ten chlopak niewidomy i ta laska co spiewala
              ale chyba nic nie przebije pana od bigosu :-))) fajnie ze ma jakies hobby
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka