boazeria 03.09.10, 17:05 nie wiecie keidy nowe odcinki? jak sie siedzi ciagle w domu dziecmi to serial to nie lada atrakcja hm a w czekacie na cos w jesiennej ramowce telewizji? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dmgr Re: Czekam na Barwy szczescia i M jak milosc a wy 03.09.10, 17:31 Ja nie bardzo. Barw nie oglądam a M jak miłość wyrywkowo (zaczynają się chyba w poniedziałek ale czytałam w programie opis odcinka M i było o zgubionej obrączce dziadka więc chyba jeszcze powtarzają kilka ostatnich). Fajnie, że od wtorku są nowe "Usta, Usta", wczoraj obejrzałam też te "Szpilki na Giewoncie" nowe na Polsacie. Ja bardziej czekam na amerykańskie nowe odcinki dr Housa sezon 7 i Gotowe na wszystko. Teraz kończę na DVD oglądać "Przyjaciół". Obejrzeliśmy z m wszystkie sezony po kolei, czasem po kilka odcinków dziennie, uwielbiam ten serial, no i jeszcze ostatni 10 sezon nam został. Odpowiedz Link
dmgr Re: Czekam na Barwy szczescia i M jak milosc a wy 03.09.10, 17:33 Kurcze, sprawdziłam House dopiero ma premierę 7 sezonu 20 września. Odpowiedz Link
boazeria Re: Czekam na Barwy szczescia i M jak milosc a wy 03.09.10, 17:38 tez czekam na housa i gotowe na wszystko Odpowiedz Link
aurinko Re: Czekam na Barwy szczescia i M jak milosc a wy 03.09.10, 17:38 Ja czekam tylko na dr Housa i Kości. Odpowiedz Link
cui Re: Czekam na Barwy szczescia i M jak milosc a wy 03.09.10, 17:45 Ja też czekam na "Gotowe na wszystko", na 7 sezon :) Chyba Fox Life będzie je emitował - nie mogę się doczekać. A z naszej rodzinej tv to "Usta usta" uwielbiam. Czekam na nowe odcinki. Odpowiedz Link
mimi_mm nie mam tv w domu :( 03.09.10, 18:47 zrezygnowalam z kablowki w czerwcu, nie mam nawet podstawowych kanalow ze zbiorczej i strasznie mi z tym dobrze. jestem wolna od wszelkich informacji. mam tylko internet i to calkowicie mi wystarcza. moj syn byl juz chyba uzalezniony od bajek. bardzo szybko sie odzwyczail :D Odpowiedz Link
zurawina100 Re: nie mam tv w domu :( 03.09.10, 19:01 Ja mam telewizor w domu nawet całkiem duży:), ale może nie uwierzycie nie oglądam wcale tv, jestem wolna tak jak mimi_mm od wszelkich seriali, wiadomości, tancow na lodzie i takich tam:) A duzy telewizor mam do oglądania filmow na dvd, bo te bardzo lubię:) Odpowiedz Link
a_beatle Re: nie mam tv w domu :( 03.09.10, 20:04 Przestaliśmy oglądać TV, i nagle tyle czasu wolnego się zrobiło:-) Nawet wiadomości nie oglądam. Chociaż pewnie na Housa się skuszę;-) Odpowiedz Link
dmgr mimi_mm 03.09.10, 19:03 My tak żyliśmy przez kilka lat, no mieliśmy chyba tylko TVP 1 i 2 i przez śnieg TVN z anteny takiej na balkonie. Dopiero w zeszłym roku jak zepsuł nam się telewizor stary a mieliśmy akurat dodatkową kasę i kupiliśmy nowy to podłączyliśmy sobie kablówkę i bardzo tego żałuję właśnie z powodu tego, że dzieciaki najchętniej ciągle by oglądały bajki. My oczywiście też korzystamy ale internet i dvd w zupełności nam wystarczały. A tak to się właśnie człowiek wciąga w te seriale i inne pierdoły i czas zabierają. Odpowiedz Link
borowka78 Re: Czekam na Barwy szczescia i M jak milosc a wy 03.09.10, 20:34 Pewnie będę oglądać tylko "Mam talent". Seriali juz nie. Odpowiedz Link
burdziaa Re: Czekam na Barwy szczescia i M jak milosc a wy 03.09.10, 20:40 kiedys ogladałam M jak milosc ale juz przed wakacjami nie mialam i na to czasu-podobał mi sie Ojciec Mateusz taki relaksujący :) ale obejrzalam sobie kilka odcinków z internetu,poza tym naprawde nie wiem kiedy Wy czas znajdujecie na te seriale ?zazdrosze ! ps.i mam talent obejrze-pewnie nie na zywo,ale sobie nagram Odpowiedz Link
dziunia27 Re: Czekam na Barwy szczescia i M jak milosc a wy 03.09.10, 21:22 a ja bardzo lubię "M jak miłość", "Barw.." niestety nieoglądam bo w tym samym czasie na TVN leci "Na wspólnej";) Odpowiedz Link
aga_junior Re: Czekam na Barwy szczescia i M jak milosc a wy 03.09.10, 21:29 Ja na nic nie czekam, ściągam sobie I serie "Usta usta" bo nie oglądałam właśnie przez to, ze czasu na telewizję nie mam. Wiadomości oglądam bo lubię wiedzieć co się na świecie dzieje. Odpowiedz Link
ankas4 Dexter oraz....:) 03.09.10, 23:48 Ja czekam na 'Dextera' oczywiscie:)))) Z checia zobacze;'Mam talent' ,szkoda,ze nie ma 'You can dance' no i dziewczyny ...najwieksza niespodzianka na jaka czekam to...(moj maz juz sie załamał jak mu powiedziałam:))wiec czekam na'Taniec Z Gwiazdami' zeby posmiac sie z histerycznej Edytki i Gołoty,ktorego nie umiem sobie wyobrazic na parkiecie;)))))))) Odpowiedz Link
shemreolin Re: Czekam na Barwy szczescia i M jak milosc a wy 04.09.10, 00:01 A ja na nic nie czekam... ;) Odpowiedz Link
alcea3 Re: Czekam na Barwy szczescia i M jak milosc a wy 04.09.10, 01:30 Majka dla mnie to dno, flak z olejem i rzyg totalny :P Nie bedzie ypu can dance? buuu lubie to oglądac. Czekam na nowe na wspolnej, na usta usta oraz coś tam się pewnie znajdzie ;) Odpowiedz Link
ridibunda Re: Czekam na Barwy szczescia i M jak milosc a wy 04.09.10, 09:40 A ja jak najbardziej mm telewizor i nie oglądam NIC, telewizja może dla mnie nie istnieć. Nawet tych tytułów nie znam o których mówicie. Za to internet to podstawa:) Odpowiedz Link
asiak_83 Re: Czekam na Barwy szczescia i M jak milosc a wy 04.09.10, 15:58 a ja nie :P TV prawie wcale nie oglądam :) Za to dziewczyny z pracy oglądają WSZYSTKIE serialne po kolei, więc jestem na bieżąco, chociaz czasami mieszam wątki :) Odpowiedz Link
boazeria Re: Czekam na Barwy szczescia i M jak milosc a wy 05.09.10, 11:24 wczorajszy mam talent byl fajny... podobal mi sie ten chlopak niewidomy i ta laska co spiewala ale chyba nic nie przebije pana od bigosu :-))) fajnie ze ma jakies hobby Odpowiedz Link