Dodaj do ulubionych

ktora chce do mnie przyjechac na Sylwka?

02.12.10, 10:26
wylot z gdanska do turku 28grudnia to 35zl a powrot sobota 1sty (19zl) lub wtorek 4.1 za 69zl? Ma ktoras ochote? :) Ceny bez doplat wiec np tansza wersja to jakies 100zl za os
Obserwuj wątek
    • dorka3078 Re: ktora chce do mnie przyjechac na Sylwka? 02.12.10, 10:30
      ale kusisz narttu ceny powalające ,z checią bym poznała was i wasze dziewczynki,napewno super atrakcja taki niecodzienny sylwester
    • borowka78 Re: ktora chce do mnie przyjechac na Sylwka? 02.12.10, 10:34
      miałam wielką ochotę, ale znajomi się zapowiedzieli, wiec nie dam rady :)
      jeszcze raz dzięki za propozycję i miło, że Sami chciał przygarnąc tez mojego M. i starszaka
      :D
      • a090707 Re: ktora chce do mnie przyjechac na Sylwka? 02.12.10, 10:42
        Wow, narttu, ale promocje ! Na Islandie w tym terminie ponad 2 tys zl :( Ciagnie mnie troche w te zimne rejony...moze za rok ?
    • guciowamama Re: ktora chce do mnie przyjechac na Sylwka? 02.12.10, 10:43
      Ech, szkoda, ze my nie mamy tak taniego lotu w tym czasie - no chyba, ze z przesiadka w Polsce ;-)
    • tri-mamma Re: ktora chce do mnie przyjechac na Sylwka? 02.12.10, 11:48
      Wow!
      Nieźle!! Za stówkę :)

Chętnie bym Was poznała, ale już mamy plany. Szkoda, może za rok :)
    • olcia.kaktus Re: ktora chce do mnie przyjechac na Sylwka? 02.12.10, 11:59
      o żesz, ale kusisz... mojego męża bardzo kręcą ekstremalne warunki zimowe, a Finlandia na sylwka to jest właśnie extreme. Tylko czy całą rodzinkę (2+1) macie gdzie przyjąć?
      • borowka78 olcia 02.12.10, 13:45
        ze sie wtrące ;)
        jesli miała narttu miejsce dla rodziny 2+2 to chyba się pomiescicie u nich! :)
      • narttu Re: ktora chce do mnie przyjechac na Sylwka? 02.12.10, 14:34
        ee...Sami wlasnie zaprosil swoich znajomych do nas. 4os na 4 dni.. Byl szybszy ...
        Akcja odwolana chyba ze ktos chce w namiocie spac ;)
        • boazeria Re: ktora chce do mnie przyjechac na Sylwka? 02.12.10, 15:00
          nattu ales cisnienie podniosla- mimo ze i tak bym sie nie wybrala juz widzialam siebie oczami wyobrazni tam u ciebie i mine meza jak mu oznajmiam ze kolezanka forumowa nas zaprosila :-P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka