cui 17.12.10, 09:25 Odezwij się jak znajdziesz troszkę siły. Mam nadzieję, że choć fizycznie czujesz się już lepiej. Myślę o Tobie - i z pewnością my wszystkie tutaj myślimy. Ściskam! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maadga Re: Amalotka 17.12.10, 09:28 Ja również myślę, mam nadziej że szybko nabierzesz sił. Odpowiedz Link
amalota Re: Amalotka 21.12.10, 08:42 Jestem, jestem:) Powiem Wam, że po zabiegu się mi poprawiło fizycznie. Tzn., jak szłam do znieczulenia, to jeszcze mi było niedobrze i rzygałam, a po zabiegu wszystko mi przeszło i nawet zrobiłam się głodna. Ogólnie jest OK. Trochę nerwy działają (w nocy się budzę i nie mogę spać), ale liczę, że szybko przejdzie. Nie pisałam nic, bo rzadko kompa włączałam i tylko na chwilę. Do końca roku mam zwolnienie, więc odpoczywam. Odpowiedz Link
gismol77 Re: Amalotka 21.12.10, 09:31 trzymaj się dzielna Kobitko. będzię tylko lepiej. uściskuje ciepło Odpowiedz Link
maadga Re: Amalotka 21.12.10, 10:03 Trzymaj się dzielna kobieto. Odpoczywaj, mam nadzieję że niedługo będzie lepiej. Odpowiedz Link
cui Re: Amalotka 21.12.10, 10:03 Fajnie, że się odezwałaś :) Odpoczywaj i trzymaj się! Odpowiedz Link
cui Wiadomo już coś? 07.01.11, 09:42 Jeśli mogę zapytać... Masz już wyniki badań? Mam nadzieję, że to nie zaśniad :( Odpowiedz Link
amalota Re: Wiadomo już coś? 07.01.11, 11:13 Wprost nie ma napisanego, że to zaśniad i raczej go nie ma. Nie ma rozrostów trofiblastu, ale coś tam nie do końca jest jasne, więc mam kontrolować betę. Robiłam teraz, to była na poziomie 40 (lekarka przed badaniami mówiła, że jeszcze może nie do końca mogła spaść i mam przyjść, jakby była powyżej 300). Za 3 tygodnie kolejne badanie i wtedy już powinna spaść do 0. jak nie spadnie, to zobaczymy, co dalej. Odpowiedz Link
cui Re: Wiadomo już coś? 07.01.11, 11:46 To trzymam mocno kciuki. Po raz pierwszy za batę na poziomie 0. A niedługo będę trzymać za ponowny wzrost ;) Trzymaj się! Odpowiedz Link