Dodaj do ulubionych

Kawa gorąca

06.01.11, 08:21
U nas noc spokojna, przespana i z mojej strony i Maciusia.

Miłego dnia dziewczynki ;-)
Obserwuj wątek
    • maadga Re: Kawa gorąca 06.01.11, 09:26
      Mi zdążyła wystygnąć :( miłego dnia
      • a090707 Re: Kawa gorąca 06.01.11, 10:22
        Ja juz druga wypilam, od jakiegos czasu sprawdzam sobie cisnienie i jak zawsze mialam ksiazkowe, tak teraz bardzo niskie, wiec kawki sobie serwuje. Milego dnia ! :)
    • zabka11 Re: Kawa gorąca 06.01.11, 11:19
      Gorąca i druga:)
      pospaliśmy jak śpiochy, staaasznie to lubię. Plan na dziś...gotowanie, spacery i gry z dziećmi, a po południu na kawkę o znajomej. I wysyłanie miliony fluidów do zmęczonej chemią Amelci.

A jutro?...hihihi jutro też mam wolne;)...fajnego mam szefa nie?;)
      Pozdrawiam kochane i miłego dnia:)
      • andzia84 Re: Kawa gorąca 06.01.11, 11:39
        herbatka i książa bo zaraz egzamin a Sonia akurat śpi. jutro wraca roch po 10 dniach z tatusiem na obozie! plany na dziś- brak :)
        • iki2007 Re: Kawa gorąca 06.01.11, 11:52
          Ja mam drugą za sobą, paskudne samopoczucie, to przez zmianę temperatury, tak diametralną, plan na dziś rozebranie choinki, szkoda...
    • cui Re: Kawa gorąca 06.01.11, 12:15
      Chłopaki wybyli na narty a ja pracuję. Nie wyrabiam normalnie, jak dziś nie odwalę kawałka roboty to jutro będzie kaplica.
      Herbatka na rozruch i wio!
      Odpoczywajcie ;)
      • ankas4 Re: Kawa gorąca 06.01.11, 12:27
        Pije wlasnie pierwszą kawę, nie wiem co ze mną,ale sie wyleczyć nie mogę, gARDŁO mnie boli na nowo, ale Crp wyszło tylko nieznacznie podwyższone, wiec dobrze,bo akurat na kolejny antybiotyk chęci nie miałam;), Tymek ok, choc mam jakies schizy i co chwilę mu sprawdzam temperature na czole;)jezu zeby byla juz wiosna, a tak ogólnie to tesciowa zadzwoniła wczoraj powiedziała,,ze wlasnie wstawia kuraka do piekarnika, ze ja mam lezec, a dzis Paweł ma przyjechac na obbiad z Tymkiem, Tymek zostanie ile chce u nich, a Paweł wroci do domu z gorącym obiadem dla mnie...to jakaś bajka jest;)))
        • maryjka60 Re: Kawa gorąca 06.01.11, 14:20
          ankas zazdroszczę teściowej, złota kobieta. My tak leniuchujemy, że ja jeszcze w piżamie (trochę wstyd się przyznać, hihi) ale rosołek już pyrka, oglądam bieg Justyny i nie mam na dziś żadnych planów.Bosko, prawda?
    • tri-mamma Re: Kawa gorąca 06.01.11, 14:28
      Ja poproszę kawy!
      Moja teściowa też jest super babka! Wczoraj zrobiłyśmy 30 gołąbków, 10 mielonych i kilka sznycli z indyka. Mam zapasy!!! JUPI!!!
      Oczywiście moje dzieci jak się dorwą do gołąbków to zaraz ich nie będzie, ale na kilka dni wystarczy. Niech żyje zamrażalnik w garażu!!! :))

Dziś już niestety teściowa odjeżdża od nas, ale widzę, że nabrał chęci i ochoty do działania. Nikt nie pilnował jej na każdym kroku...

Miłego popołudnia kochane!!
    • burdziaa herbatka lipowa 06.01.11, 18:57
      na rozgrzanie bo coś dzisiaj zmarzłam - ale dzień był piękny. O 11stej wyruszylismy spod Katedry,przez Ostrów Tumski i dalej do Rynku w wielkim orszaku z Trzema Królami (były prawdziwe wielbłądy,konie )zastepami aniołów i w towarzystwie Heroda i jego diabłów.
      Potem rodzinny obiadek w restauracji i spotkalismy sasiadkow z dziecmi, fajnie było
      • ankas4 Burdzia a poleć... 06.01.11, 19:27
        Burdzia a mozesz polecić restaurację w jakiej byliscie? chcemy wybrac sie ze znajomymi, mamy zawsze restaracje przy teatrze lalek,ale moze zainspirujesz nas inaczej.

Pozdrawiam
        • burdziaa Re: Burdzia a poleć... 06.01.11, 21:06
          Dzisiaj bylyśmy we włoskiej - w Galerii Italiana przy Więziennej u 'prawdziwego' Włocha :) a najczesciej bywamy w Marche na Swidnickiej,smacznie jest tez w Masala na Kuźniczej,Spice India na Swosza,wczesniej lubilismy Va Piano,no ale zamknęli :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka