Dodaj do ulubionych

kawka? dziś ja :-)

16.02.11, 07:02
gorąca i słodka :-)

Kurde blaszka junior wczoraj wrócił z przedszkola z grypa żołądkową :(
a w sobotę mieliśmy być na spotkaniu Warszawskim. Czytam, ze te grypy żołądkowe ostatnie strasznie długo trwają więc nie wiem czy dotrzemy :(

Dziś w planie dogadanie się do końca w sprawie wakacji oraz kilka telefonów do przychodni 9tego nie lubię :-/), południowa kawka z koleżanka i choć ociupinkę uprasować.

Miłego dnia dziewczynki ;-)
Obserwuj wątek
    • narttu herbatka zenszeniowa 16.02.11, 07:11
      z domu bo dziewczyny srajaco-rzygajace ale w sumie troche sie wczoraj w biurze odrobilam wiec nie bedzie dzis super stresu. Dalej nie wiadomo czy sie struly czy jakis wirus- Ida wczoraj miala 38 ale u niej akurat to nic nie znaczy bo ona z tych delikatnych- przy stresach tez moze goraczkowac..No nic, zobaczymy jak dzis bedzie bo wyglada juz oniebo lepiej niz wczoraj..
      Tymczasem herbatka zenszeniowa od wroclawskich forumek (czuje reke burdzi w doborze tej herbatki- pyszna jest), Grecia uklada klocki, Ida w pizamie pod kocem oglada muminki, pies mosci poslanie, ja jeszcze w pizamie, Samiacz w robocie, za oknem -20 z hakiem,wplanie jakies3 godziny pracy biurowej a na deser zaliczenie na uniwerek. Mielgo dnia!
    • leluchow1 Re: kawka? dziś ja :-) 16.02.11, 07:14
      Dosiadam się z kawką służbową. Dziś pracowity dzień w pracy. Po południu trochę czasu sam na sam z Piotrusiem, bo Mateusz z tatą jadą na tenisa.
      Aga, przypomniałaś mi, ja też muszę poprasować... grrrrr
      W weekend dzieciaki idą do dziadków a my w miasto :-) dopiero środa a ja już się cieszę. Chcemy wreszcie tego Czarnego łabędzia zobaczyć. Byle się tylko nie rozchorowali bo pod tym względem wyjątkowo uzdolnieni są.
      Dobrego dnia.
      • malea1 Re: kawka? dziś ja :-) 16.02.11, 07:51
        Ja się witam. Od 7 w pracy. Kolejny ciężki dzień w robocie. Ale jakoś w tym tygodniu mam lepsze samopoczucie i łatwiej brać się z życiem za bary.
        Wczoraj się uśmiałam, bo Antos po raz pierwszy miał świadomy sen - rano powiedział, że jak spał u nas w łóżku to było przedstawienie ;) I tak słodko opowiadał co mu się przyśniło. W skrócie - mikołaj z choinką na głowię gonił królika, trez z choinką na głowie hahahaha. Może powinnam mu dawać inne kolacje ;)
        • zabka11 Re: kawka? dziś ja :-) 16.02.11, 09:12
          Witam się i ja, częstuję się czarną gorzką:)
          Jak ja uwielbiam ferie, na drogach pustki, do pracy dojeżdżam w 20 min, a nie jak zazwyczaj w 40:(...zawsze to kilka chwil więcej z dziećmi rano:)
          Plan na dziś, praca, po południu Jasiowy spacer i plac zabaw, potem...praca:)
          Wczoraj mieliśmy ze starszakami niezły wypad, zakupy, oglądanie zabawek, obiad w Siuxie, słodki deser w Wedlu i z kinem 5D w tle:)...byłam, widziałam, więcej nie pójdę...nie ze strachu, bo ja z tych co krwawe horrory lubią, ale te bujanie foteli, mnie osobę z chorobą lokomocyjną doprowadziło do mdłości:)
          Pozdrawiam i miłego dnia życzę kochane:)
    • lucy_cu Re: kawka? dziś ja :-) 16.02.11, 08:33
      Zaczynam mieć obsesję na punkcie tej rzygawicy- chyba już bym chciała, żeby ją wreszcie złapali, nie myślałabym już, CZY zachorują i kiedy. A rzyga autentycznie co drugie znajome dziecko, forum też zarzygane. ;-)
      Aga, tym się zaraża jeszcze parę dni po, jak każdym wirusem, więc lepiej, żebyście na Wasze spotkanie nie dotarli...;-(((

U nas- dzień jak codzień. Rozpaczliwie potrzebuję snu, zyję jak w Matrixie.

Buziaki, Dziewczynki, miłej środy!

Burdziu, napisz wreszcie, co się dzieje z nogą!!!!! Martwię się bardzo.
    • aurinko Re: kawka? dziś ja :-) 16.02.11, 08:47
      Kawka z miodem, wczoraj mama mi przywiozła przepyszny miód, nie pamiętam dokładnie z czego ale na pewno z dodatkiem brzozowego - rewelacja :) Odliczam do godziny zero i zżera mnie ciekawość czy Maciek urodzi się w tym tygodniu czy jeszcze w poniedziałek zobaczę się z moją gin. :) Trochę martwi mnie, że Majka bardzo przeżywa informacje, że nie będzie mnie na noc w domu, jakoś ostatnio jej się to nasiliło i tuli się do mnie, mówi, że mnie bardzo kocha i czemu muszę aż na 3 noce jechać do szpitala. A ja w myślach powtarzam "żeby wszystko było dobrze i żebyśmy wyszli ze szpitala po 3 dobach".
    • amalota Re: kawka? dziś ja :-) 16.02.11, 08:48
      A u mnie dzień w pracy, ale myślami na swoim - rozkręcania swojego interesu ciąg dalszy. Na razie wieczorami, ale już niedługo się to zmieni:)
    • maryjka60 Re: kawka? dziś ja :-) 16.02.11, 08:59
      Witam serdecznie, Aurinko ale emocjonujący czas przed Tobą i pamiętam jak ja też marzyłam tylko o tym, żeby po 3 dniach wrócić do domu, mi się udało i Tobie też tego życzę. Ja też dziś lekko rozemocjonowana bo idziemy obejrzeć mieszkanie. Tak z głupia frant znalazłam ogłoszenie w bloku obok, popracowałam nad mężem i w końcu je dziś obejrzymy. Nawet jeszcze nie wiemy jaki kredyt byśmy dostali ale co tam, będziemy się martwić tym jak nam się spodoba. Trzymajcie kciuki za dobry wybór i miłego dnia życzę.
      ps. Acha właśnie powinnam być na lotnisku bo mieliśmy dzisiaj zaczynać wakacje w Egipcie ale ze względu na wiadomo co musieliśmy przełożyć, buuuuuu, a już wieczorem mogłam leżeć przy basenie, na słońcu, buuuuuu.
      • lilka.k Re: kawka? dziś ja :-) 16.02.11, 09:01
        maryjka, a ile metrów? Napisz co to za mieszkanko! Trzymam kciuki kochana! :)
        Na wakacje jeszcze pojedziecie, ksę chyba was oddali, nie?
    • tri-mamma Re: kawka? dziś ja :-) 16.02.11, 09:09
      Oj Aga! Ale niedobrze! A tak miałam nadzieję, że się spotkamy w sobotę...
      Wiesz, nie chcę cię straszyć, ale u nas jelitówka ciągnęła się przez trzy tygodnie. Nic przyjemnego. Współczuję.. Życzę Wam zdrowia!

A ja dziś jakiś mam słaby poranek. M mnie wkurza, uhh!!!!!! Czasami mam ochotę go normalnie w łeb palnąć...wrrrr!!!!

I na polepszenie humoru fotka z wczorajszego spaceru do lasu:
      www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3a97ffe073418f31.html
      Miłego dnia kochane!
      • zabka11 Re: trimama:) 16.02.11, 09:15
        Fajowe masz dzieciaki:) Czy ja Ci już mówiłam, że zazdroszczę trójki dzieciaków:)
        Mówię Wam, aż sama się z tym męczę, ale ja MUSZĘ. mieć jeszcze maluszka jednego, to silniejsze ode mnie...tylko jak ja Go wpasuję w rozwijającą się karierę;)...no jak? ja nie pytam CZY? , ale KIEDY?:):):)
        Pozdrawiam serdecznie:)
        • aga_junior Re: trimama:) 16.02.11, 09:30
          ty mnie nie strasz 3 tygodnie???????
          ja pierdziu na weekend miałam tyle planów :( i ferie przecież mamy :-/
          Fajne te twoje dzieciaki, ja uwielbiam leśne zdjęcia :-)

zabka no tu chyba los by musiał zadecydować za ciebie :D wtedy sama by się dzidzia wpasowała :D tylko jak to zrobić....:D ups
          • tri-mamma Re: trimama:) 16.02.11, 11:46
            No u nas to tak chodziło po wszystkich po kolei, z czego Zosia w sumie 2 razy chorowała i ja też podwójnie.
            Zabka - jak czujesz, że chcesz to pewnie prędzej czy później dzidziuś będzie :) Życzę Ci tego z całego serca! A w karierę jak się wpasuje? Pewnie się nie da wpasować. Jak zwykle w życiu trzeba coś wybrać ;) No to się pomądrzyłam :)

A a jeszcze bardziej zła niż rano. Wpakowałam dzieci do samochodu, ubrane, zapięte w pasy i.... akumulator zdechł. No cóż, musimy wyjadać resztki :)
            • aga_junior Re: trimama:) 16.02.11, 13:58
              od 10.00 zero kup
              to może to nie rota ?
              zobaczymy co będzie dalej...
              • leluchow1 Ja już chyba muszę iść do domu 16.02.11, 14:06
                Czytam i czytam i się zastanawiam co za zero masz kupić od 10 :-)
                • aga_junior Re: Ja już chyba muszę iść do domu 16.02.11, 14:18
                  leluchow1 napisała:

> Czytam i czytam i się zastanawiam co za zero masz kupić od 10 :-)

:D
                  • dorka3078 Re: Ja już chyba muszę iść do domu 16.02.11, 17:03
                    witam się popołudniowo podjadam pierogi ruskie ,nie uwierzycie ale dzisiaj po raz pierwszy spróbowałam i mi zasmakowało !!! Szwagierka była u nas dzisiaj i robiła
                    zabko to trzeba zrobić tak jak ja zupełnym przypakiem
                    • alcea3 Re: Ja już chyba muszę iść do domu 16.02.11, 19:35
                      dorka3078 napisała:

> witam się popołudniowo podjadam pierogi ruskie ,nie uwierzycie ale dzisiaj po r
                      > az pierwszy spróbowałam i mi zasmakowało !!!

Nigdy nie jadłas pierogów ruskich?????!! :)))
                      Witam się z salatką :)
                      • dorka3078 Re: Ja już chyba muszę iść do domu 16.02.11, 19:44
                        Nie bo nie próbując uważałam że nie lubię!!!!
                        • alcea3 Re: Ja już chyba muszę iść do domu 16.02.11, 19:57
                          Dorotka jesteś mistrzowska!! :))
    • qwoka Re: kawka? dziś ja :-) 16.02.11, 09:28
      oooo widze, że forum sie solidaryzuje w chorobach;) To i ja dosiadam się z herbatą i rzygaczem na pokładzie. Nie wiem czy to zatrucie, czy wirus, ale Maja dzisiaj w nocy 2 razy zwymiotowała. Rano wstała, zażyczyła sobie przeczytania Franklina i znowu poszła spać. Zobaczymy jak to się rozwinie.
      A mi łep dzisiaj pęka, M wraca o 24.00 wiec czuje, że ciakawy dzien bedzie:/
    • cui Re: kawka? dziś ja :-) 16.02.11, 09:46
      Wreszcie się wyspałam. 6 godzin snu to dla mnie zdecydowanie za mało...
      Zaczynamy urodzinowe przygotowania. Goście będą schodzić się na raty, wszyscy na raz się nie zmieszczą :) Mikołaj zaczyna przeżywać :)
      Miłego dnia Dziewczyny!
    • klarysa007 Re: kawka? dziś ja :-) 16.02.11, 10:13
      Kawa u mnie bez żygaczki za to z gorączką, wściekłym kaszlem i katarem :(
      Marta właśnie zasnęła po wypiciu kubka mleka i marudzeniu od 7. Starszak szykuje się na basen, ja robię obiad i biegnę do wujostwa. Po południu ciąg dalszy miłych rzeczy: mam dziś przegląd podwozia ;P
      Ela, trzymam kciuki!
      Miłego dnia dziewczynki i zdrowych dzieci!
    • burdziaa herbatka 16.02.11, 10:48
      Cieszę sie Nartti,ze Ci smakuje :) i ma oprócz tego dodawać enegii teń żeńszeń - zdrowia dla Dziewczynek i dla wszystkich chorowitków.
      Piekne słonce,niestety wyż to i wysokie cisnienie dla mnie :(
      • aga_junior burdzia 16.02.11, 13:58
        napisz co z nogą?????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka