Dodaj do ulubionych

herbata lub kawa

03.03.11, 07:37
przynioslam sobie do pracy dzis 2 owoce mango- wykrylam ze dziala na mnie jak czekolada a ok 10mam w pracy kryzys energetyczny i zaczynam sie krecic wokol kacika z czekolada w stolowce + z siedzacy tryb zycia i pupa mi sie powieksza.. Nie moge sie zmotywowac do cwiczen- moze jakas ogolno forumowa akcja 6 weidera by sie przydala?

Wczoraj opublikowalam swoja pierwsza ksiazke i jest dostepna w necie:
www.intechopen.com/books/show/title/video-surveillance - moj jest rozdzial nr 2 (fajnie ze go dali zaraz na poczatku!). Wiec jestem slawna ;))

Plan na dzis - mrowcza praca do 16 i psi goscie popoludniu. Jutro sie chyba urwe na uniwerek bo musze przycisnac moich profesorow zeby mi wreszcie zaakceptowali temat pracy dyplomowej (MBA) bo wisi to w prozni juz 3ci miesiac :/- tak to jest jak wyznaczaja ci dziekana jako promotora- mam plan poprosic o drugiego promotora.. zobaczymy czy cos ruszy..
Obserwuj wątek
    • zabka11 Re: herbata lub kawa 03.03.11, 08:06
      Witam się i ja, z kawa i silnym postanowieniem nie zjedzenia żadnego pączka lub zjedzeniem, tylko 1 szt, zamiast 2 śniadania;)...bo w firmowej kuchni, 100 pączków leży i zaprasza do zjedzenia:)
      Kupiłam dziś przedszkolakom, Jaska grupie pączusie, takie malutkie, fajniutkie, pojedzą dzieciaki za mnie:)
      Plan na dziś praca, spacer, angielski, praca, dom(praca;)...standardowy czwartek, ale wiecie co? dziś po raz pierwszy od nie wiem kiedy nie skrobałam szybek;) Wiosna:):):):):):)
      Pozdrawiam i miłego, słodkiego życia, dziś Wam życzę:)
      • zabka11 Re:narttu:) 03.03.11, 08:07
        Zapomniałam: GRATULACJE OGROMNIASTE:) miło mi znać osobiście Sławną Gwiazdę:)
        • iki2007 Pączkowo sie witam 03.03.11, 08:11
          ja mam juz jednego na kącie! i to z pewnością nie koniec, choć te sklepowe nie smakuja tak jak te mamy. A mam dzisiaj piecze pączki ale Młody podziębiony, a to 60 km drogi więc odpuściłam sobie, ech az się łezka kręci...

Narttu gratulacja!!!
    • fassollka Re: herbata lub kawa 03.03.11, 08:19
      Gratulacje narttu!
      To naprawdę zaszczyt mieć wokół siebie tyle fantastycznych kobiet - każda z Was wnosi wiele dobrego i mądrego w moje życie.

Ja się pochorowałam bardzo. Wczoraj zasnąć nie mogłam - tak mnie bolało gardło. Dzisiaj niby czuję się lepiej, ale z nosa to same okropieństwa się ujawniają. O 12 zdecyduję, czy ciągnę dzień dalej, czy się poddaje. A wykładam dziś do 21.15.
      M. zabiera Brunka dziś na weekend, mam wolne do pn, chciałabym bardzo jakoś to wykorzystać inaczej, niż na spokojne chorowanie.
      Jutro mam wolne i idę do lekarza na 90%. Pracuję głosem, muszę dbać o gardło.
      Ale taki opór mam straszny... jak pisałam kiedyś, boję się, że z takimi małymi objawami (ropny katar, temp. 37.8, ból gardła - raczej tylko wieczorem), to lekarz mnie zignoruje i potraktuje bez większego zainteresowania.

Z drugiej strony... jak czytam Ukryte, to... u mnie wszystko wspaniale!

Miłego dnia dziewczyny!
      • andzia84 Re: herbata lub kawa 03.03.11, 08:42
        już po herbacie i śniadaniu, szykuje się do szkoły, egzamion dziś mam ale niezbyt się czuję, no nic zobaczymy. ładne słoneczko mamy dzisiaj znowu :) Miłego dnia wszystkim
        • burdziaa Re: herbata lub kawa 03.03.11, 08:52
          Piękne słońce,a ja strajkuje-nie chcialo mi sie smazyc pączków :) upiekłam inne ciasteczko ale po p-kolu wybierzemy się do dukierni(chyba,ze zostanę obdarowana przez Siostry,na co po cichu liczę bo pysznie pieką )
          Narttu gratulacje ogromne ! Fasolko,koniecznie do lekarza !
    • lucy_cu Re: herbata lub kawa 03.03.11, 09:16
      Fassollko, zdrowiej. Ja tez się nie mogę wygrzebac od zeszłego tygodnia- jakiś zjadliwy wirus. Wyleżeć by się trzeba, ale kiedy?

Narttu- gratulacje. Jesteś niezwykła, chylę czoła i w ogóle. Serio. Życzę z całego serca dalszych sukcesów.

U nas jakoś tak niemrawo dzisiaj. Nie mam pomysłu na ten dzień.
      Mam parę spraw do pozałatwiania, takich na telefon. A że mam autentyczną fobię telefoniczną, nienawidzę telefonu, to odwlekam, jak mogę. Grr, już wolałabym jechać i załatwiac osobiście- z kontaktami bezpośrednimi nie mam żadnych problemów.

Miłego czwartku, Kochane.
      • lucy_cu Re: herbata lub kawa 03.03.11, 09:23
        A- i jeszcze dopiszę: Burdziu, jestem fanką Twojego bloga. Zagladam codziennie. :-)
        Sama przyjemność. :-)
        • burdziaa Re: herbata lub kawa 03.03.11, 09:40
          Dziękuję ! Bardzo mi miło bo myślałam,ze czyta nieliczna grupa a wczoraj Jasio pokazał mi statystyki a tu tyle odwiedzin . Cieszy mnie to :)
          • zurawina100 Re: herbata lub kawa 03.03.11, 11:41
            I ja zaglądam dzień w dzień na Twój blog, Burdziu:)
    • amalota Re: herbata lub kawa 03.03.11, 09:23
      Mnie też dziś się dobrze zaczął dzień - napisał do mnie właściciel firmy budowlanej, że chciałby podjąć współpracę ze mną jako z projektantem wnętrz.
      Herbata z sokiem już wypita.
      • narttu Re: herbata lub kawa 03.03.11, 09:56
        uuuu... amalota..niezle
        • dorka3078 Re: herbata lub kawa 03.03.11, 10:10
          witam z herbatką ,dzisiejsza noc spokojna pewnie dlatego że wczoraj się nie narobiłam to i skurczy masakrycznych nie było ,teraz byle Zuzię wyleczyć i doczekać do wyznaczonego mi przez szpital terminu
        • amalota Re: herbata lub kawa 03.03.11, 11:20
          No, bardzo sie ciesze, bo od maja przechodze na tzw. "swoje", wiec juz teraz widze, ze warto:)
    • uczula Re: herbata lub kawa 03.03.11, 11:22
      Ospa!
      Michal pochodzil sobie do przedszkola 3 tygodnie (ponad) :)
      no i podlapal
      teraz w domu mamy lekcje z logistyki :)
      kto i jak bedzie dyzurowal przy misku.
      Ja z urlopem ( na szczescie nie mamy nawalu pracy)
      moja mama ofiarnie ( za co jestem jej bardzo bardzo wdzieczna) no nM oczywiscie w porywach
      ospa zaczela sie nietypowo (pojedziemy jeszcze do przychodni na potwierdzenie) bo wczoraj Michal caly dzien mial rigoletto
      a juz w nocy se meczyl bidok bo wzdychal i wzdychal
      wiec ja dzisiaj i w piatek i poniedzialek
      babcia wtorek i srode na zmiane z nM a ja znowu czwartek i piatek...
      ile trwa ospa?
      2 , 3 tygodnie?
      eccchhh
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka