Dodaj do ulubionych

'Czasami' mam taki dzien...a Wy?

08.03.11, 11:45
www.youtube.com/watch?v=7tpdOxA2e34&feature=fvwrel
ooo tak,dzis mam taki wlasnie dzien, czasami takie bywają, 'jak chodzi o nic ,,,to o wszystko...'

Wiec dzis juz nic nie zrobię sensownego... tylko slucham slucham tego nowego mojego odkrycia...genialne teksty ma Grabowski na nowej płycie...polecam...
Obserwuj wątek
    • domatorka.amatorka Re: 'Czasami' mam taki dzien...a Wy? 08.03.11, 12:47
      Ankas, dziękuję Ci <cmok> tego mi trzeba było dzisiaj;)
    • metanira Re: 'Czasami' mam taki dzien...a Wy? 08.03.11, 16:59
      Dobre. I prawdziwe. A nawet nie wiedziałam, że on śpiewa ;)
      Pewnie, że miewam takie dni. I zdaję sobie sprawę, że trzeba to przeczekać, że w taki dzień nie ma się co wysilać, bo jest właśnie tak jak napisałaś, że nic sensownego już się nie zrobi.
      Mam nadzieję, że u Ciebie nic naprawdę złego się nie dzieje i rzeczywiście chodzi Ci o nic=wszystko. Trzymaj się, Asiu, to minie, wiesz o tym, prawda? Przytulam mocno.
      • ankas4 Re: 'Czasami' mam taki dzien...a Wy? 08.03.11, 20:24
        O tak juz jest o niebo lepiej, ogólnie wlasnie wszystko ok,ale jakas tęsknota mnie ogarnęła,zeby gdzies pojechać dalekoooo, to slonce nie nastraja mnie jednak dobrze,bo wyzwala ducha podrózy...a teraz nie ma nawet o czym marzyc, za miesiac zaczynamy mega remont, maz mi dzis kupil we Wro pysznego ulubionego pączka, pocałował i powiedział...ze moze na jesien pojedziemy na jakies odlotowe wakacje;))))) i juz mi humor wrócił;))) sciskam
        • metanira Re: 'Czasami' mam taki dzien...a Wy? 09.03.11, 12:11
          Cieszę się :) dobrze, że już Ci lepiej. Trzymaj się ciepło :)
          • aga_junior Re: 'Czasami' mam taki dzien...a Wy? 10.03.11, 09:03
            Ja Grabowskiego uwielbiam :-)
            w każdym wydaniu :-)
            • ankas4 Re: 'Czasami' mam taki dzien...a Wy? 10.03.11, 09:05
              A ja jakos tak wlasnie bez przekonania,ale cala ta nowa płyta jest swietna, i wole go jednak sluchac a nie ogladac...moze poza tym wlasnie teledyskiem 'Czasami';)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka