Dodaj do ulubionych

Poniedziałkowe napoje

11.04.11, 08:06
Ja tradycyjnie z herbatką,po sniadanku - szybko cos poczytam i muszę zmykac do prac kuchennych a potem to już miła praca,a popoludniu idziemy na pierwsze zajecia z terapii zajęciowej z Julkiem.Dobrego zdrowego tygodnia Wszystkim!
Obserwuj wątek
    • paris4 Re: Poniedziałkowe napoje 11.04.11, 08:36
      o nikt nie pije kawy herbaty?
      to ja się dosiadam burdziu
      full zajęć na dziś ale lubieto :)
      Mój syn dostał zaproszenia na trzy imprezy urodzinowe w tym tygodniu więc kupuj matka prezenty hmmmm i to same dziewczyńskie :0
      Kocisko dochodzi do siebie po zabiegu i od razu lżej mi na sercu - to strasznie trudne patrzeć na cierpiącego nic nie rozumiejącego zwierzaka, jeszcze tylko zdjęcie szwów w sobotę i mam nadzieję, że zapomnimy o przykrym incydencie ;)
    • maryjka60 Re: Poniedziałkowe napoje 11.04.11, 08:41
      Witam wszystkich, Basia w przedszkolu, chłopaki śpią a ja na kompie. Dzisiaj jeden z dwóch dni w tym tygodniu kiedy mam męża w domu więc jest dobrze. Wszystkiego dobrego dziewczyny, udanego tygodnia dla wszystkich i trzymajcie kciuki za Amelaska, która zaczyna dzisiaj naświetlania.
      • zabka11 Re: Poniedziałkowe napoje 11.04.11, 08:55
        Witam się i ja na szybko:)
        Kciuki za Amelaska trzymajmy, to piorytet niech będzie dla nas:)
        Dziś w biegu, szybko praca w pracy, a o 12tej do banków jadę kredyty negocjować. O 19tej Wielkie Wydarzenie:)
        Miłego dnia kochane:)
    • fassollka Re: Poniedziałkowe napoje 11.04.11, 08:41
      to Ty się tak Burdziu męczysz w tej kuchni, skoro dopiero "potem" jest miła praca? :-)

Mogę powiedzieć, że już jest lepiej. Rana się goi, więc dużo lepiej wygląda, opuchlizna zeszła, nie zarażam już. Niestety boli strasznie, bez środków przeciwbólowych bym nie dała rady. To wszystko prawda, co piszą o tej neuralgii.
      W ramach oderwania myśli od chorób zintensyfikowałam Brunkowi i sobie weekend.
      W piątek Bruno był na pierwszych zajęciach w szkole pływania, potem zabrałam go na najlepsze w Kato lody, a potem byliśmy na koncercie (na nagraniu słychać Stefana i... paplającego Brunka :-) ) www.youtube.com/watch?v=-_BL42eil-I
      Sobotnie przedpołudnie spędziliśmy z moją mamą i kuzynką Bruna Lenką, a wieczorem byliśmy na parapetówce u znajomych projektantów. Pierwszy raz zabrałam Brunka na wieczorną imprezę i było super. O 22 padł u nich w sypialni, ok 23 wyniosłam go do samochodu i pojechaliśmy do domu.
      A wczoraj ukochane skały i ognisko z kiełbaskami.

Lepiej mi :-)

Miłego dnia wszystkim.
      • burdziaa Re: Poniedziałkowe napoje 11.04.11, 09:18
        :) he he- niestety,zbity słoik z miodem oblepiający pól kuchni musiałam posprzątać ! Jeszcze się podłoga lepi,brrrrwrrrr
    • tri-mamma Re: Poniedziałkowe napoje 11.04.11, 08:41
      Burdziu ja poproszę kawkę :))

Znowu ma padać dzisiaj, buuu...
      My dziś z Franiem lajtowo. Mam przyczepę do uporządkowania, bo od maja zaczynamy kopać fundamenty i stanie nasz dom :) A przyczepa dla ekipy. Gosiu, pewnie będę częstym gościem w twojej okolicy niebawem :)

Wszystkim miłego poniedziałku :)
    • klarysa007 Re: Poniedziałkowe napoje 11.04.11, 08:46
      Kawa :)
      Zupa już prawie gotowa, w planach sto rzeczy plus fryzjer z Martą i rachmistrzowanie wieczorne.
      Aniu - trzymam kciuki za dzisiejsze podpisywanie umowy!
      Amelkowi - myślę!!!!
      Miłego dnia!
    • zalasso Re: Poniedziałkowe napoje 11.04.11, 08:52
      Miłego dnia wszystkim! kawa wypita, smutna rzeczywistość wokoło:(
      • iki2007 Re: Poniedziałkowe napoje 11.04.11, 08:57
        Ja w trakcie kawki, wrócilismy z wyjazdu u rodziców, było suuuper!!! Młody poszalał na wsi

Amelko trzymam mooocno!!!!!
        Zdrówka dla chorych i miłego tygodnia!!!!
        • kamamama2 Re: Poniedziałkowe napoje 11.04.11, 09:24
          Kawa wypita
          tydzień baaaaaaaardzo zajęty,
          no i jeszcze muszę się zdecydować w co na to świąteczne wesele się wystroję, naprzynosiłam sukienek od koleżanki i czas coś wybrać - żeby w walizkę się spakować, żeby z dziećmi było wygodnie no i jakoś wyglądać takie babskie dylematy :)

miłego dnia dziewczyny
          trzymaj się Amelka!!!
          • cui Tri-mamma 11.04.11, 09:39
            A czy Wy nie przeprowadziliście się co tylko do swojego domu? Hmmm :/ ;)

Rooiboska dopijam i do walki.
            W Kr. zimno, ale słonecznie.
            Plan na dziś - postępować zgodnie z planem :)

Miłego dnia!
            • tri-mamma Re: Tri-mamma 11.04.11, 10:23
              Przeprowadziliśmy się, owszem do domu, ale nie do naszego własnego :))
              Narazie wynajmujemy, a nasz własny od maja będzie rósł w siłę :P
              • cui Re: Tri-mamma 11.04.11, 11:01
                Aaaaa, rozumiem.
                No to GO! Trzymam kciuki :)
    • guciowamama Re: Poniedziałkowe napoje 11.04.11, 09:40
      Poniedzialkowa herbatka u Burdzi - to musi byc mily tydzien :-) ! U mnie huk roboty wiec zmykam za moment :-)
    • leluchow1 Re: Poniedziałkowe napoje 11.04.11, 09:54
      Dosiadam się z herbatką. U nas dziś kontrolna wizyta u lekarza z Mateuszem. Od 4 m-cy nie ma wreszcie kataru. Mam nadzieję, że tym razem gronkowca pożegnaliśmy. Potem jeszcze wizyta na budowie a wieczorem, półtorej godziny wyciskania potów na nordicu i w fitness klubie. Nie chcę mi się tam chodzić, ale zrzucone 2 kg od poprzedniego wtorku motywują bardzo :-)
      • f3f Re: Poniedziałkowe napoje 11.04.11, 10:28
        Dawno z Wami nie piłam kawki to się dizś dosiadam.
        Synek dziś o k1.30 się obudził i chciał wstawać i jeść sniadanko.... później wmeldował nam się do łózka, więc średnio przytomna po takiej nocy jestem...
        ale pocieszam się tym, że w sobotę wyjeżdżamy na tydzieńw góry :) do Ustronia, niech tylko pogoda ciut się poprawi bo nie wiem jak się spakować :)
        • dorka3078 Re: Poniedziałkowe napoje 11.04.11, 10:57
          witam i ja z cycoholikiem u boku ,wczorajszy dzień był koszmarem aż nie chce mi się opowiadać ,masakryczna kolka w gościach i pełno gęb doradzających co robić ,miałam ochotę w mordę komuś przywalić i uciekać do domu
          • ankas4 Re: Poniedziałkowe napoje 11.04.11, 11:33
            Tak tak ja chce kawyyyy:) normalnie nie mogę sie dzis dobudzić, maz wstal rano i o 7 juz wyjechał do pracy,a my z Tymkiem spalismy do... 9:) w nocy polozylam sie do niego, bo cos niespokojnie spał i efekt taki tego,ze tak nam sie miło spalo ,ze az do takiej godziny, i dzis postanowilismy zrobic sobie przedłużenie wekendu i Tymek nie idzie do przedszkola, wiec zjedlismy leniwe sniadanie i wlasnie Tymek tanczy przy piosenkach, a ja siedzę na forum:) kocham takie dni:) , czuje tez ,ze nic dzis mądrego nie zrobimy:) wiec bez cisnienia przejdziemy spokojnie ten leniwy dzien, o 17 idziemy na pierwsze zajecia ' you can dance":) dla Tymka, bardzo na nie czeka, zobaczymy jak mu pojdzie i czy bedzie chcial chodzic regularnie na zajecia:)
            Pozdrawiam Was wszystkie i milego dnia:)
            • leluchow1 Re: Poniedziałkowe napoje 11.04.11, 11:37
              Och Piotruś marzy o takich zajęciach. Niestety nie mogę znaleźć niczego dla dzieci młodszych niż 5 lat a typowa rytmika z klaskaniem i piosenkami to nie to . Dobrej zabawy!
              • ankas4 Re: Poniedziałkowe napoje 11.04.11, 11:49
                Wiesz co leluchow1:) ja w sumie sama namówiłam ludzi ,którzy mają szkołę tanca ale wlasnie dla starszych grup,ze jest duze zainteresowanie i moze moze spróbują z maluszkami i sie zgodzili:) prowadzą takie zajęcia w wiekszym miescie dla najmlodszych i mowią.,ze swietnie to wychodzi, wiec mam nadzieje,ze i u nas będzie zainteresowanie i bedzie ok:)
                • burdziaa Ankas 11.04.11, 13:06
                  Asiu swietny pomysł z tymi tancami! A napisz czy moze orientowałas sie we Wro,mozesz cos polecic jakas szkole dla Julka?
                  • ankas4 Re: Ankas 11.04.11, 15:23
                    Hello Burdzia, wiesz co orientowała sie i bylam zdecydowana na 'zGRAJĘ' to szkola z długim stazem, naszych znajomych córeczka tam chodziła od 3-4 roku zycia , a teraz ma... 15 lat i nadal spiewa tanczy , ta szkola jest przeswietna, dla mnie numer jeden to sprawdzeni trenerzy i wcale nie chodzi mi o to,ze mają szkolic dzieci na mistrzów ale o to zeby dzieci byly z nimi bezpieczne ( mam schize na temat molestowania i rowniez nie chcialabym aby ktos ; tresował' mojego synka, bo to ma byc dla niego przyjemnosc i dodatek rozwijający a nie najwazniejszy punkt w Jego zyciu) ale... za daleko , bo na Kozanowie ,,,choc znajoma mowila,ze sprawdzi i mi powie czy oni czasem gdzies fili nie mieli gdzies w poblizu Słowianskiej wiec to juz jest blisko i dla nas i dla Was:) , jak sie dowiem szczegółow dam znac.

Ta szkoda co maja filie u nas nazywa sie flash dance i są z Wrocławia ,wiem ,ze mają fajną ofertę np taniec nowoczesny dla przedszkolaków:) ale jakie mają podejscie i jacy sa w rzeczywistosci to powiem Ci jesli Tymek zdecyduje sie chodzic:), bo sama wiesz jak to z nimi jest, napalą sie, a potem im sie odwidzi i nici:) z tego wyjdą:)

www.flashdance.pl/?strona=144&t=strona_glowna

sciskam
                    • ankas4 Re: Ankas 11.04.11, 18:22
                      Wiec wrocilismy, zajecia super fajne, Tymek bardzo zadowolony, Pani ma ich docelowo uczyć hip -hopu ,ale tez i disco :) , Pani kontaktowa bardzo, musimy namowic innych rodziców, ,bo byly tylko 3 osoby, a potrzeba 10, ale mamy czas do następnego poniedzialku.
                      Pani poprosiła nas o wyjscie z sali podczas zajęć, ale podglądalismy przez dziurkę do klucza:) niezle sa te nasze dzieci:)
                      • burdziaa Re: Ankas 11.04.11, 19:12
                        Dziękuje dziękuje,rozeznam się i ja- najwazniejsze,że Tymek zadowolony :) sciskam Was
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka