narttu 18.04.11, 07:36 O jeszcze nie bylo? Mkne busem do pracy spozniona bo trzoda marudzila przy wyborze ubran ( dwie dziewczyny !). Samiacz jeszcze nie calkiem do rzeczy po srodowej opeeracji na zatoki . Milego dnia! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
domatorka.amatorka Re: Kawa 18.04.11, 07:42 to i ja resztki mojej z Tobą dopijam, jestem dziś w komisji kwalifikacyjnej do przedszkola, ale u nas to formalność, bo miejsc jest tyle, że chyba nawet 2,5latki się dostaną:) Odpowiedz Link
lucy_cu Re: Kawa 18.04.11, 07:55 Naładowałam akumulator do kosiary, czekam aż trawa obeschnie i odpalam- sezon czas zacząć. Miłego! :-) Zdrowia dla Samiego, Narrtu, niech się zbiera do kupy. Odpowiedz Link
zabka11 Re: Kawa 18.04.11, 08:12 Kawa na szybko, teraz herbatka, kanapka zielona i dzień dobry:) Tydzień czas zacząć, pełen nadziei i roboty....ale obym przy piątku mogła powiedzieć : yes, yes, yes;) Plan na dziś, praca, spacer, wyjście tylko z Gosią i zakupy:) Pozdrawiam i miłego dnia kochane:) Odpowiedz Link
klarysa007 Re: Kawa 18.04.11, 09:00 Moja grypa i ja siadamy z kawą :/ Leżymy we trójkę w łóżku: mąż, ja i nasza wspólna grypa. W ramach promocji ciśnie się obok nas lejący się z nosa okropny, biały katar; przytulają nas dreszcze, a ból głowy mamy na takim poziomie, że opaską trzeba ściągnąć, bo się rozpadną. Jednym słowem super się ten tydzień zaczął. Póki co dzieci zdrowe... Odpowiedz Link
tri-mamma Re: Kawa urodzinowa :)) 18.04.11, 08:59 Mój M mnie zaskoczył. Wróci wcześniej z pracy specjalnie dla mnie :)) I nawet dzieci odbierze :)) Normalnie SZOK!! Zabciu, my ten sam rocznik jesteśmy :) I urodziny mamy blisko siebie :) Tak się samo nasuwa podsumowanie zeszłego roku. Eee, nie chce mi się o tym myśleć. Nie było bardzo źle, ale też nie idealnie. Więc sama sobie życzę, oby ten kolejny rok mojego życia był DUŻO lepszy od poprzedniego. O! A na dziś mnóswo planów sprzątaniowo - domowych. Zobaczymy co mi z tego wyjdzie. Narazie głowa mi pęka, jakoś tak. W sobotę byłam na fantastycznym koncercie z dziećmi. Bardzo im się podobało. Mi też. Po koncercie mozna wejść na scenę i pograć na instrumentach. Normalnie wyszliśmy z sali jako ostatni :)) No to udanego poniedziałku! Odpowiedz Link
cui A nie mówiłam... 18.04.11, 09:08 ... że 18 kwietnia rodzą się fajni ludzie? Mówiłam :) Wznoszę toast za: - Tri-mammę, która kończy dziś 18-te urodziny, - Gismolkowego Męża, 40-latka (chyba), - córeczkę mojej szwagierki, która kończy 2 latka, - i moją BABCIĘ!!!! 98-letnią cudowną kobietę. Fajnie się ten dzień zaczął :) Dopijam herbatkę i znikam. Odpowiedz Link
zabka11 Re: A nie mówiłam... 18.04.11, 09:10 Ale dziś urodzinowo na forum.....wszystkim zdrówka życzę Odpowiedz Link
burdziaa herbatka i zyczenia 18.04.11, 09:29 dla Trimamy naszej kochanej-niech Ci się wszystko spełni! I dla pozostałych dostojnych również :)) i jeszcze Jerzego Stuhra dorzucam do tortu urodzinowego. A ja wbiegu,martwie sie i Julcia bo juz ktorys raz z rzędu płacze,ze go noga boli,kolano pokazuje,ja osiwieję,jutro idziemy do ortopedy ale nawet nie czytam internetu bo mi słabo co wyskakuje :( Odpowiedz Link
borowka78 Re: Kawa 18.04.11, 09:36 kawka domowa była, pracowa też. Teraz herbatka miętowa. W parcy jakoś tak leniwie. M.w domu z lekko przeziębionym Szymkiem...grrr... za oknem piękne słońce, ma byc dzisiaj 20 stopni , a jutro i pojutrze nawet 23, wow :) :) Odpowiedz Link
malea1 Re: Kawa 18.04.11, 10:08 I ja się witam. Wszystkim jubilatom wszytskiego najlepszego. A ja się nie mogę odkopać po 4 dniach L4. Gorzej, że wcale nie jestem zdrowa :( Odpowiedz Link
szaszanka21 Re: Kawa 18.04.11, 10:40 Witam sie z kawka. Sprzątam,odkurzam i segreguje. Wszystkim "dostojnym jubilatkom" najlepsze życzenia :) Chorowitkom-zdrówka (Klarysa ty się tak nie przytulaj do tego grypska;0 ) Miłego dnia dziewczyny Odpowiedz Link
ankas4 Re: Kawa 18.04.11, 11:08 Jeszcze raz sto lat zbiorczo dla kazdego:))) ja dzis mam sprzątający dzien, wczoraj odjechali nasi z znajomi , szkoda , bo bylo wesoło bardzo, ale plany wakacyjne juz zrobione wiec nastroj mam wakacyjny:) burdzia trzymam kciuki za ortopedę, aby wszystko poszło po myśli:) kawkę juuz wypiłam z mamą w jej pracy , wiec teraz stawiam herbatkę cytrynową , chwilke sie ponudze , a potem siadam do pracy , musze sie do 15 wyrobic, bo dzis ma byc 20 stopni, wiec pewnie na placu zabaw bedziemyod 15.15 do 19:) sciskam Odpowiedz Link
anula_82 Re: Kawa 18.04.11, 13:40 popijam relaksującą zieloną, mój dzień rozpoczął się wiadomością o moim bracie, który dziś wylądował w szpitalu... tak to jest jak się zdrowiem człowiek nie interesuje..ech, oby do świąt się wszystko ułożyło w miarę dobrze. mimo wszystko udanego dnia i tygodnia Wam zyczę. Odpowiedz Link
aga_junior Re: Kawa 18.04.11, 18:23 anula dużo zdrówka dla brata Ja dziś wypiłam 4 kawy :-/ ale tylko dwie poważne :D reszta to takie lurki. Dziś dzień cały w rozjazdach ale pozałatwiałam dużo spraw jutro na spokojnie będę mogła coś posprzątać (no chyba że znowu coś wypadnie). Dziś w planie jeszcze powiesić pranie, zmywanie i aerobic. Miłego i spokojnego wieczoru dziewczynki PS: klarysa skoro już was i tak połamało to ja tam bym się przytulała :D Odpowiedz Link