02.05.11, 06:05
Z pociagu do tampere- jade na wyklad na temat taki sam jak temat mojego dyplomu. Dzien laby ze tak powiem bo mimo ze bedzie z tego normalne zaliczenie to i tak mila odmiana no i szansa na fajna dyskusje.
Od razu sie tlumacze z nieobecnosci naforum - malo czasu i kiepski humor
Obserwuj wątek
    • metanira Re: Kawa 02.05.11, 08:04
      Myślałam o Tobie, Narttu, ostatnio, bo i na Twoim blogi cisza od dawna; mam nadzieję, że humor Ci się niebawem poprawi :)
      Ja dzisiaj, chyba jako przedstawicielka mniejszej części społeczeństwa, jestem w pracy. Nie zgłosiłam Konrada na dzisiaj do przedszkola, bo M miał mieć wolne, ale oczywiście wystąpiły nieprzewidziane problemy i jednak musi dzisiaj do firmy wstąpić, nie wiadomo na jak długo :/ Tak więc młody będzie u babci, a ja tylko trzymam kciuki, żeby M ściągnął z pracy przede mną i odebrał Konrada.
      Wczoraj mimo wiszącego cały dzień w powietrzu deszczu spędziliśmy miły dzień w okolicy naszej "posiadłości", M naprawiał ogrodzenie i wycinał chaszcze, a My łaziliśmy 3 godziny po lesie :) I pierwszego majowego kleszcza już zaliczyłam :/
      Dzisiaj piękne słońce, ale zimno było rano okropnie.
      Miłego dnia, dziewczynki :)
      • aga_junior Re: Kawa 02.05.11, 08:23
        W domu cisza :-) dzieciaki śpią.
        ja wypiłam już kawkę i byłam na spacerze.

Miłego dnia dziewczynki ;-)
    • takatoszymura Re: Kawa 02.05.11, 08:30
      Ja też dziś z pracy. U mnie w biurze pracuje 1/7 pracowników -> czyli tylko ja :-) Dzieciaki też było głupio wysłać do przedszkola, bo prócz moich o 8 rano była tylko trójka innych. Ale P. obiecał,że ich wcześniej odbierze (zwłaszcza, że obiad przedszkolny to jakaś masakra: zupa szpinakowa z ryżem i jajko w sosie koperkowym z tartą marchewką!!!!!! brrrrr) Ale jutro znów wolne!
      • zabka11 Re: Kawa 02.05.11, 08:34
        Oj kawka, kawka, druga juz sie robi:)
        Witam z domku, pralka wiruje, teraz sterta prasowania mnie woła, ale przedtem 2 śniadanko zjem:)
        Plan na dzis praca i bankowe sprawy, ale wolne popołudnie się szykuje:)
        Wrocek jak zwykle cudny i słoneczny, miłego dnia kochane:)
        • szaszanka21 Re: Kawa 02.05.11, 08:44
          Witam się szybką kawką i zmykamy do Ustronia bo pogoda cudna !
          Miłego dnia dziewcznki :))))
          • anmroz Re: Kawa 02.05.11, 09:04
            Witam się przy śniadaniu, bo już jestem dawno po kawie.
            Ciszy absolutnie mi brakuje, chłopcy rozrabiają od rana i zadyma non stop. Przejaśnia się u nas, więc na dwór zaraz powyrzucam :)
            W planach wizyta kontrolna u lekarza z najmłodszym i domowe, drobne porządki.
            Miłego dnia i dużo słońca!

Maciuś, maj 2010
            Michał, lipiec 2007
            Martyna, grudzień 1999
            • klarysa007 Re: Kawa 02.05.11, 09:48
              Kawa po kiepskiej nocy. Jeszcze o 3 patrzyłam na zegarek :(
              Za oknem brzydko, w domku chłodno, na szczęście dzieci zdrowieją lawinowo. A ja naal głucha :( Ech.
              • alcea3 klarysa 02.05.11, 10:09
                e ty juz chorujesz?? Ma wrazenie ze strasznie długo!
                • alcea3 kawa 02.05.11, 10:10
                  Aby wypic kawę, czekam na Olusię, a Ta pisze mi jeszcze,ze moze się spoznic.. ;)
                  • olus-ia80 Re: kawa 02.05.11, 10:18
                    dobra nie spóżnie ale nie bede umalowana
                    • alcea3 Re: kawa 02.05.11, 10:20
                      olus-ia80 napisała:

> dobra nie spóżnie ale nie bede umalowana

Wybaczę :D
    • tri-mamma Re: Kawa 02.05.11, 11:33
      A ja dopiero kawkuję :)
      Jakoś tak leniwie u nas się zrobiło. Dzieci późno wstają, jak na ich możliwości. Wszystko się przeciąga.
      Zosia kaszle znowu i katar. No żeszz...
      Dziś teściowa do nas na tydzień przyjeżdża. Trochę mam pietra po ostatnich przeprawach, ale jestem dobrej myśli. Nie będziemy się forsować i tyle.
      No to miłego dnia!!
    • borowka78 Re: Kawa 02.05.11, 12:57
      Zza chmur słońce się przebija, wiec może jednak będzie ciepłej ? Zaraz stawiam na stół spagetti, potem szybkie panowanie, po drodze market i alkoholowo- grilowe zakupy i jedziemy do znajomych. Wracamy jutro. Fajne półtora dnia się szykuje:)

Buziaki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka