Dodaj do ulubionych

Kawa na Dzień Mamy!!

26.05.11, 07:58
Witam moje kochane z kawką ,owsianka standardowo wstawiona ,młody śpi
Zostałam dzisiaj powitana kawką inka z mlekiem z życzeniami i laurkami ale mi było miło ,chyba po raz pierwszy tak Klaudia się przyłożyła ,kilka dni temu siedziały u Klaudii w pokoju i tworzyły to coś dla mnie ale fajny dzień ,później lecę do przedszkola na występy ,wczoraj całe popołudnie słyszałam śpiew Zuzi " .. a ja wolę moja mamę..."
Miłego dnia
Obserwuj wątek
    • leluchow1 Re: Kawa na Dzień Mamy!! 26.05.11, 08:02
      Ja już z kawką w pracy. Dzieciaki wymalowały wielkie serducho , Mateusz własnoręcznie napisał życzenia i zapowiedział ze do szkoły zaproszenie dostanę później żeby razem z tatą przyjść. Zabieram ich dziś do kina i na jakieś dobre jedzonko (dobrze że i na naszej prowincji są knajpy gdzie można zjeść a'la Dukan) Dobrego dnia dziewczyny.
      • burdziaa Herbatka 26.05.11, 08:14
        Tak to miłe święto :) my juz od kilku dni obchodzimy,było juz piekne przedstawienie,potem piknik dla rodziców,a wczoraj wzruszająca msza swieta w intencji mam i tatusiów,prezenty z wystepem kolejnym od dzieci,ciekawe co dzisiaj wymyślą :) buziak już był!
      • klarysa007 Re: Kawa na Dzień Mamy!! 26.05.11, 08:15
        Kawa na rozbudzenie. Wczoraj był występ w przedszkolu młodej, pięknie śpiewała :) Dziś końcówka prasowania i spis. Poza tym za tydzień zlot :D
    • leluchow1 Re: Kawa na Dzień Mamy!! 26.05.11, 08:30
      No właśnie, a mój mąż wczoraj mi powiedział ze wyjeżdza za tydzień i nie pojedziemy. Buuuu
      • klarysa007 Leluchow 26.05.11, 08:33
        NAPRAWDĘ nie jedziecie? NO weeeeeeeeeeeź, przecież zlot planujemy od lutego niech sobie małż swój wyjazd przełoży! :)
      • aga_junior Re: Kawa na Dzień Mamy!! 26.05.11, 08:33
        Szybka herbatka z cytryną i zmykam.

Miłego dnia dziewczynki ;-)
      • alcea3 Re: Kawa na Dzień Mamy!! 26.05.11, 21:05
        eluchow1 napisała:

> No właśnie, a mój mąż wczoraj mi powiedział ze wyjeżdza za tydzień i nie pojedz
        > iemy. Buuuu

Piszesz, ze maz wyjezdza wiec problemu nie widac abys przyjechala:)
    • guciowamama Re: Kawa na Dzień Mamy!! 26.05.11, 08:47
      Mamusie Kochane wszystkiego najradosniejszego, najpiekniejszego, najwspanialszego z okazji Dnia Mamy :-)
      Tez obchodze to swieto od kilku dni, bo mojemu mezusiowi pomyslily sie daty i niespodzianki wreczyli mi z Gutkiem 24 maja hihi. Do tego w Szwecji obchodzi sie Dzien Matki zawsze w ostatnia niedziele maja (w tym roku 29 maja) wiec jest to swieto "ruchome". Poswietuje wiec sobie do niedzieli :-)
      Zycze Wam dzis szczegolnie pieknych chwil...
      • ankas4 Re: Kawa na Dzień Mamy!! 26.05.11, 08:52
        Siadam i piję:) dzięki za kawkę, Tymek z zapaleniem krtani siedzi caly tydzien ze mną w domu, więc juz zdarzyl zapomniec ,ze dzis dzien mamy:), ale tato czujnie zadbal o mnie:) i dostalam śliczne ,male srebrne serduszko na łancuszku:)
        PoZDRawiam
      • malenkie7 Re: Kawa na Dzień Mamy!! 26.05.11, 08:57
        dzisiaj w planach zakupy przed poniedzialkowym wyjazdem. musze kupic sobie kostium kapielowy, kapelusz z wielkim rondem, klapeczki i takie tam:)
        Piotrus jeszcze spi - od kiedy jest wiosenna pogoda, spi bardzo dlugo, zimą budzil sie o 6 rano, a teraz prawie 9ta, a on nadal w lozku. co potrafi zdzialac zabawa na swiezym powietrzu?:)
        milego dnia!
    • cui Re: Kawa na Dzień Mamy!! 26.05.11, 08:50
      Kawa wypita, tabletka przeciwbólowa połknięta. Kiepsko się czuję...

Lubię Dzień Matki. Czuję się dziś jak zasłużony weteran wojenny, któremu naród składa podziękowanie :) I mam nawet blizny. A właściwie jedną, która o byciu mamą mi przypomina ;)

Poza tym ciężko jakoś. Praca, dom, praca, dom.
      Przynajmniej na budowie jakoś idzie. Łazienki skończone :)

Miłego dnia Mamusie!

• boazeria Re: Kawa na Dzień Mamy!! 26.05.11, 08:54
      Zapowiada się wspaniały dzień! :-)

Wzięłam wolne. Mąż też. Pogoda boska. Eryk w przedszkolu, do Poli zaraz niania przyjdzie a my jedziemy na działeczkę. Będę leżeć na hamaku, wcinać mięsko z grilla i czytać gazety.......

Potem jadę zamówić tort na Poli pierwsze urodziny (w Dzień Dziecka), skoczę do przyjaciółki na kawkę. Pojedziemy z mężem do obu Mam. A o 15tej przedstawienie w przedszkolu na Dzień Mamy i mój syn mówi wierszyk :-))) Chyba się popłaczę......

Po południu z mniej przyjemnych rzeczy odwiedzę flebologa i zobaczę, czy potrzebuję operacji czy zastrzyki wystarczą.

Wszystkiego najlepszego Mamusie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • zabka11 Re: Kawa na Dzień Mamy!! 26.05.11, 10:05
      Szybka zielona, i znów zmykam:)
      Wszystkiego dobrego Kochane Mamy:)
      Ja dziś raniutko dostałam piękne prezenty, przeróżnej maści, od tulasków i buziaków do kwiatków i słodkości:) i śliczny Kubek dla Mamy:)
      A Jaś pojechał dziś z przedszkola na wycieczkę autokarową:)...śmiał się rano, bo mówił, że jedzie do lasu, bez kompasu...tatuś go nauczył:)
      Miłego słonecznego dnia kochane:)
      • tri-mamma Re: Kawa na Dzień Mamy!! 26.05.11, 10:18
        Witam się z kawką i sernikiem z truskawkami na zimno :))

Dziś mamy Dzień Mamy w domu :) Dzieci nie są w p-kolu, bo Zosia ma znowu kaszel, a Janka mi się nie chciało rano zawozić. Tak smacznie wszyscy spali, że postanowiłam ogłosić dzień lenia :)
        Wczorajsze przedstawienie w p-kolu jak zawsze cudowne. Zosia była laleczką, a Janek bajkopisarzem :) No coś wspaniałego! Oczywiście wzruszeniom nie było końca!
        A teraz siedzimy przy stole, ja piję kawkę, a oni lepią ciastolinę. I co chwilę śpiewają piosenki na dzien mamy, albo słyszę życzenia typu: "dużo zdrowia i radości i niepołamanych kości :))"
        Dzień Mamy jest suuuperrr!

No to udanego dnia mamy!
    • domatorka.amatorka Re: Kawa na Dzień Mamy!! 26.05.11, 12:14
      witam się z drugą kawką, właśnie z pracy wróciłam a po południu idę na Święto Mamy organizowane w Domu Kultury organizowane przez uczniów podstawówki:)
      a wiecie, że już 10raz obchodzę to Święto a i tak zawsze o tym dniu myślę jako córka a nie mama;)
      • 27agnes72 Re: Kawa na Dzień Mamy!! 26.05.11, 13:58
        Byliśmy w przedszkolu. Staś odniósł sukcesy. Chodzi dopiero dwa tygodnie a nie uciekł, nie płakał i nawet coś tam śpiewał i pokazywał....Oj szczęśliwa jestem chociaż między niektórymi dziećmi a moim jest pewnie przepaść ogromna.
        • agata_1_fajna Re: Kawa na Dzień Mamy!! 26.05.11, 15:23
          A ktyóraś z Was dostała śniadanko dzis do łózeczka?? :)) I jak to wygladało jeżeli tak było??:)) I czy jestescie dzis ładnie, odświętnie ubrane z okazji Dnia Matki???:)) Jeżeli tak w co i jak dzieci reagują na to Wasze ładne ubranko??:))
          • smolineczka Re: Kawa na Dzień Mamy!! 26.05.11, 19:31
            wyobraź sobie, agata_1_fajna, że jestem dzisiaj ładna, odświętnie ubrana (w białą lniną sukienkę) ;-) i moja córka na moje ładne ubranko zareagowała: po przedszkolnym przedstawieniu z okazji Dnia Mamy powiedziała: "mamo, byłaś najładniejszą wśród wszystkich mam"!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka