Dodaj do ulubionych

Kciuki potrzebne!

17.06.11, 13:14
Zaraz idziemy do laryngologicznej sławy w Bydgoszczy z tym migdałem Piotra a w zasadzie z jego krótkim podniebieniem bo ono stanowi tutaj problem. Bezdechy mnie i jego wykonczą o katarach nie wspomne. Dobrze że choć słyszy. Mam nadzieję że coś w tej patowej sytuacji da się zrobić.
Obserwuj wątek
    • aga_junior Re: Kciuki potrzebne! 17.06.11, 13:30
      kciuczę :-)

Sama jestem ciekawa co ci powie ten znawca ;-)
    • burdziaa Re: Kciuki potrzebne! 17.06.11, 13:37
      No pewnie,że trzymamy-powodzenia!
    • maadga Re: Kciuki potrzebne! 17.06.11, 14:23
      Trzymam.
      • a090707 Re: Kciuki potrzebne! 17.06.11, 14:25
        Kciucze, napisz jaki werdykt. Mnie tez bezdechy mlodego wykanczaja :(
        • ankas4 Re: Kciuki potrzebne! 17.06.11, 14:31
          Trzymam mocno:)
    • bobimax Re: Kciuki potrzebne! 17.06.11, 16:32
      A do kogo poszłaś, bo jestem ciekawa kto w Bydzi jest taki sławny?
      • leluchow1 Re: Kciuki potrzebne! 17.06.11, 21:47
        Byłam u dr Mierzwińskiego.
        Mateusz zgodnie z moim przewidywaniem migdał + dreny uszne. Z Piotrusiem, pan dr orzekł, że jest problem. (Naprawdę??????) W każdym razie obejrzał mu pod mikroskopem błonę bębenkową i powiedział że ma jakąś kieszonkę, co oznacza długotrwały niedosłuch i płyn w uszach! Cholera mówiłam że gorzej słyszy, a wszyscy patrzyli na badanie ze stycznia i pukali się w czoło! Decyzja jest taka - dreny to absolutna konieczność i żeby mu pomóc bo migdał ogromny będzie ścięty w 1/3 pod kontrolą endoskopu. Całego nie wytnie bo upośledzi mu to mowę. Cena wizyty - bez komentarza. Terminy - Toruń wiosna 2012r, Bydgoszcz 2014, prywatnie sierpień 2011 - krew mnie zalewa!
        • malea1 Re: Kciuki potrzebne! 20.06.11, 07:58
          No my się własnie w środę dowiedzieliśmy, że Antek ma płyn w uszach, został zakwalifikowany do drenażu i może równiez przy okazji usunięcia migdałka :(. Oczekiwanie na zabieg w Kajetanach to rok :(
          • leluchow1 Re: Kciuki potrzebne! 20.06.11, 08:03
            A w prowincjonalnej Bydgoszczy 3 lata :-)
            • aga_junior Re: Kciuki potrzebne! 20.06.11, 08:37
              No u Maciusia od płynu w uchu do terminu zabiegu minie 10 miesięcy :-/ i to po "awanturach"
        • alcea3 Re: Kciuki potrzebne! 20.06.11, 16:37
          Leluchow szukaj w mniejszym mniejscowosciach! Ja obdzwoniam chyba z 10 szpitali, i znalazłam taki w ktorym termin za 2 tyg!!!!
    • solaris31 Re: Kciuki potrzebne! 20.06.11, 11:11
      no cholera jasna! co to za terminy :? przy takim czekaniu to dzieci gotowe ogłuchnąc albo się z perlakami bujać :?

współczuję tego terminarza, to jest jakaś masakra :( ja, znając ryzyko zwlekania, zapłaciłabym kasę, byle tylko było szybciej.

zdrówka wam zycze, i oby zabieg poszedl jak najszybciej.
      • leluchow1 Re: Kciuki potrzebne! 20.06.11, 11:19
        No chyba wrzucimy te zabiegi w koszt budowy domu i zrobimy między kostką a ogrodzeniem :-):-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka