Dodaj do ulubionych

Kawa środkowo tygodniowa:)

29.06.11, 08:06
Dziś środa, środek tygodnia,. jak mój Jaś -płaczek mówi.
W pracy młyn, ale to lubię, bo czas szybko leci. Potem jedziemy do Urzędu zameldować się w końcu na nowym lokum i wnioski na dowody osobiste złożyć.

Dziś o 15tej moje serducho będzie w Międzyzdrojach.

Miłego dnia kochane.
Obserwuj wątek
    • klarysa007 Re: Kawa środkowo tygodniowa:) 29.06.11, 08:52
      Dziś plany mało sprecyzowane, bo i pogoda i humor kiepski. A i tak to nie ja mam dziś najgorszy dzień :/
      Przetrwania życzę...
      • szaszanka21 Re: Kawa środkowo tygodniowa:) 29.06.11, 09:19
        Kawa,duuuuzo kawy.
        Nie miała baba kłopotu to sobie cykliniarzy sprowadziła......
        Początek wakacji w samym środku sajgonu.
        Upycham meble po sąsiadach a sama z Miśkiem muszę się w piątek ewakuować bo będzie smród i hałas i tak do 30 lipca hurrra.
        Ile człowiek nagromadził "pinkli" no szok.
        Moje serce i myśli dziś także w Międzyzdrojach :(
        Spokojnego dnia dziewczynki
        • m_k8 Re: Kawa środkowo tygodniowa:) 29.06.11, 09:54
          ja też z kawą. Wyspana, choć mój poranny ryk na krzyczącą do ucha dziedziczkę wskazywał na co innego ;-(. Teraz szybkie ogarnięcie mieszkania a potem wymyślenie prezentu dla 5 latka, i dobicie się do lekarza w sprawie wyniku posiewu Hany. [...] Podoba mi się to siedzenie w domu. Coraz bardziej dojrzewam do myśli by zmniejszyć swój etat...ech...żeby to było takie łatwe jak decyzja w co się dzisiaj ubrać...
    • lucy_cu Re: Kawa środkowo tygodniowa:) 29.06.11, 10:04
      Leje od rana.
      Sercem jestem w Międzyzdrojach- niech już minie ten dzień...

Miłego, Kochane!
      • aga_junior Re: Kawa środkowo tygodniowa:) 29.06.11, 10:32
        Meliska z miodem
        Mi jest po prostu szkoda :( zawsze w takich sytuacjach jakoś bardziej dotyka mnie myśl o ludziach którzy tu zostają, na ziemi i muszą się żyć bez kochanej osoby.
        :((((((((

U nas w tle zabieg Maciusia i wszystko się kręci koło tego. Dziś byliśmy zrobić badania krwi. Małego trzeba było trzymać we dwoje :( tak się darł, kopał, płakał :( masakra.
        Nie wiem co to będzie w szpitalu, mam nadzieję że dadzą mu jakiegoś głupiego jasia bo inaczej zamęczy wszystkich dookoła i mnie. Na szczęście Maciek tak sobie wszystko ustawia w pracy aby na każdych badaniach i wizytach być razem z nami. Gdy jesteśmy we dwoje ja tego nie przeżywam aż tak bardzo. Ach zrytą mam psychikę pod tym kątem, szkoda, że życie tak za rzadko daje nam odpocząć : -/
        W głowie myśli związane z wydarzeniami na forum więc lezę na szerokich barach swojego męża i cieszę się każdą minutą, którą mogę przeżyć z nim i swoją maleńką rodziną.

Na poprawę humoru M szykuje wyjazd dla nas (bez dzieci) na dwa dni pod namiot. Ciekawe czy mu się to uda :-) (czytaj. czy teściowa zostanie z dziećmi i ze szczeniakami :-)

Miłego dnia dziewczynki
        u mnie piękne słońce za oknem i cieplutko
    • guciowamama Re: Kawa środkowo tygodniowa:) 29.06.11, 10:34
      My od tygodnia probujemy kupic nowe auto - dobre slowo "probujemy" bo codziennie dzwoni dealer i podbija cene dodajac jakies elementy wyposazenia. Cos mi sie wydaje, ze jak kupimy je ostatecznie to bedzie przynajmniej maybach ;-)

A od piatku mamay gosci i tak beda sie zmieniac az do konca wrzesnia :-) wiec dzis jeszcze zakupy dodatkowego lozka :-)

Piekny dzien a mysli wedruja do Miedzyzdrojow...
      • maryjka60 Re: Kawa środkowo tygodniowa:) 29.06.11, 11:30
        zaraz ruszamy w drogę, wracamy do domu, trzymajcie kciuki, żebyśmy wieczorem szczęśliwie stanęli w progu naszego mieszkania, trzymajcie się
    • joasia83m Re: Kawa środkowo tygodniowa:) 29.06.11, 12:07
      guciowamama, to jak wyjdzie maybach, to dasz się przejechać??? :)
      aga_junior fajnego masz tego ema:)
      ja tez mam fajnego, ale jakos sie w duchu postarzał, zapomnial, ze ja lubie takie wypady- spontany i cięzko go zmobilizować
      ale za to wczoraj tak mi humor poprawił, że zasnąć ze śmiechu nie mogłam, wyszedł wieczorem z domu i wrócił drugim samochodem- kupił nie powiem za ile, bo będziecie się śmiać. jest mistrzem w wynajdywaniu okazji :)))
      trzymajcie sie wszystkie
      a z Burdzią jestem myślami cały czas...
      • ankas4 Re: Kawa środkowo tygodniowa:) 29.06.11, 12:15
        Też dzis jestem Z Burdzią myslami.

Zycie jednak idzie dalej, ja slabo znowu z głową, a wczoraj jeszcze gardło doszło i mysle,ze to jakas rozwijająca sie infekcja gardła, juz zapodałam sobie tabletki i teraz siedzę i odpoczywam, nie mam sił na nic, kosci mnie bolą:(
        Pozdrawiam
      • guciowamama joasia83m 29.06.11, 12:23
        No pewnie ze dam! Jak wyjdzie jeszcze jakis lepszy - tym bardziej!
        Pochwal sie tym nowo zakupionym autem!Koniecznie!
        • myrtille Re: joasia83m 29.06.11, 13:13
          Myślę o Asi dziś od rana.

U nas standard środowy, pobieranie krwi, dużo piguł.
          Pogoda śliczna, ale na razie czytamy i wyklejamy:)
        • joasia83m Re: joasia83m 29.06.11, 13:14
          kupił renault twingo- taka świnka :)) potrzebne nam drugie auto tanie w eksploatacji do jazdy do pracy. ale cena to mistrzostwo :)) oczywiscie troszke bedzie trzeba je podszykować;)
          dalej sie w glos śmieje, nawet jak o tym piszę :D
          • guciowamama Re: joasia83m 29.06.11, 13:45
            Pochwal sie ta cena, bo mnie tu ciekawosc zjada!! ;-)
          • aga_junior Re: joasia83m 29.06.11, 14:31
            joasia83m napisała:

> kupił renault twingo- taka świnka :)) potrzebne nam drugie auto tanie w eksploa
            > tacji do jazdy do pracy. ale cena to mistrzostwo :)) oczywiscie troszke bedzie
            > trzeba je podszykować;)
            > dalej sie w glos śmieje, nawet jak o tym piszę :D

No jak już napisałaś tyle to dawaj cenę :D
            Ja uwielbiam gadać o motoryzacji :D Moja koleżanka ostatnio kupiła micrę i to w automacie. Musiałam się oczywiście nią przejechać, wyszłam no i stwierdziłam, że jednak w małych samochodach mam odchyły klaustrofobiczne.
    • sierpniowa27 Re: Kawa środkowo tygodniowa:) 29.06.11, 13:51
      Dziewczyny,nie chce byc jakas wscibska czy ciekawska..ale z Waszych wyowiedzi wynika , ze cos zlego sie stalo u Burdzi..jesli to nie tajmenica wyjasnicie cos wiecej..oczywiscie jak to sprawa prywatna i tylko na ukrytym nie bylo pytania.....i trzymaj sie Burdziu cokoliwek sie dzieje..
      • klarysa007 Zmarła Mama Burdzi :( 29.06.11, 14:02
        Na blogu o tym napisała. Dziś w Międzyzdrojach pogrzeb.
        • sierpniowa27 Re: Zmarła Mama Burdzi :( 29.06.11, 14:17
          :(((((((((bardzo mi przykro:(((((((ciezki to czas:(((tez pozegnalam kilka strasznie mi bliskich osób...ech,nie wiem co powiedziec,bo zadne slowa nie oddadzą tego co naprawde czuje osoba,ktora stracila najblizsza osobe...trzymaj sie dzielnie Kochana Burdziu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka