Dodaj do ulubionych

brak okresu-why?...

07.07.11, 22:53
sama juz nie wiem co o tym myslec i jakie moga byc przyczny. Zawsze mialam bardzo regularny okres, no dobra, odkad odstawilam piguly czyli przed 1 ciaza. I pol roku do zajsca bylo jak w zegarku, zadne zmiany klimatu nie wplywaly. PO ciazy bylo bardzo regularnie. PO 2 ciazy pierwsze 3 okresy jak w zegarku, normalnie co do godziny. A tu 3 dzien i nic. 2 testy zrobione, oba negatywne. I co dalej? o dziecko sie nie staramy, zabezpieczamy sie, te testy negatywne, zrobione w odstepie 2 dni, wiec kurcze co? do gina? mozna odczekac tydzien, bo wlasnie wyjazd sie szykuje..no pms mialam ksiazkowy, ale nic z a tym nie idzie..
Obserwuj wątek
    • klarysa007 Re: brak okresu-why?... 07.07.11, 23:20
      Test ma prawo być negatywny :) Przy Starszaku robiłam 3 testy i wyszły na nie, a dopiero ten po 10 dniach od terminu okresu wyszedł na tak.
      A inne powody to duży wkurw ;), pogoda albo coś co trzeba pokazać ginowi.
      • spodnica_w_kratke Re: brak okresu-why?... 07.07.11, 23:29
        o matko, 10 dni? a ja tu zadnego foliku nie lykam, nie dojadam, bo nie mam kiedy, zejde ze stresu. Wkurwiona chodze ostatnio jak 150, ale kladlam to na karb psm'u. Rany, jakby to mialo byc od domowego wkurwu, to co dopeiro jak bedzie permanentny stres w pracy?;)ech, niech juz przyjdzie, plis.
        • lilka.k Re: brak okresu-why?... 08.07.11, 09:07
          To krotko, pewnie się pojawi, moze stres.
          Ja dostałam teraz po 3 tygodniach czekania ;). Znając swoje ciało wiedziałam, ze nadejdzie, ale nie wiedziałam, ze zmiana klimatu i w ogole wszystkiego tak podziała na mnie.
          • dziunia27 Re: brak okresu-why?... 08.07.11, 09:49
            3 dni to krótko..
            poczekaj jeszcze..
            mi się kiedys okres spóźnił tydzień już sie cieszyłam że w ciąży (bo akurat sie staraliśmy) a tu nic, poprostu przesunął się o 7 dni i był normalny jak zawsze..
    • kalipowa Re: brak okresu-why?... 08.07.11, 10:27
      czasami nawet o 2 tygodnie mi sie spoznia. Ze wzgledu na stres, pogode....
      Jesli chcesz potwierdzic/wykluczyc ciaze zrob test w labie (pobiora krew). Juz powinno byc widac, jesli cos jest na rzeczy
    • spodnica_w_kratke Re: brak okresu-why?... 08.07.11, 14:47
      oki, jest:). Dzieki Dziewczyny za odpowiedzi, kazda jedna mnie uspokajala:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka