azi81 28.09.11, 20:34 Oliwia ma kaszel..nie jestem w stanie ocenić czy mokry czy suchy.W dzień czasmi pokasłuje ale w wieczorem i w nocy masakra. Polecicie jakis syrop na kaszel? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ankas4 Re: co na kaszel? 28.09.11, 20:53 Na kaszel taki aby dziecko jakos przetrwało noc( u nas dajemy tylko na noc) działa sinecod, ale nie w syropie ale w kroplekach. Poza tym zatrzymywaczem kaszlu ,bo tak wlasnie działa sinecod niestety jak dla mnie nie ma innego syropu na kaszel, u nas na kaszel działa tylko i wyłącznie inhalacja sterydem( atrovent_ i duzo picia, wtedy ten kaszel po kilku dniach robi sie mokry i pozniej pojawia sie dluzszy czas przy wysilku fizycznym, a następnie znika. Powodzenia Odpowiedz Link
a090707 Re: co na kaszel? 29.09.11, 07:59 Sinecod u nas wogole nie pomagal, poza tym smak ma okropny taki mocno kawowy. Ja robie herbatke z majeranku, maliny, aronii w ciagu dnia. Inhalacje i oklepywania. Na razie bronimy sie przed wszelkimi syropami bo w tamtym roku kupowalam wszystko po kolei, a nic nie pomagalo. Czasem dam do ssania Gardimax Junior. O, i Supremin jest od mokrego i suchego kaszlu. Odpowiedz Link