burdziaa 29.11.11, 08:51 artburda.blogspot.com/2011/11/loteria-dla-akcji-gwiazdka-2011.html Zapraszam Kochane,jak co roku-pomóżmy ! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
burdziaa Numer Konta 29.11.11, 09:13 Drelichowscy Piotr i Anna nr. konta 51102052420000270200359364 Oczywiscie nasza Kochana Zabka zajmie sie kupieniem prezentów :) Odpowiedz Link
zabka11 Re: I ja poproszę 2 losy :-) 29.11.11, 21:45 Asia cudownie ten pomysł z Loterią:) Obraz przecudny, liczę na szczęście:) Dam linka do innych zaprzyjaźnionych Forumek, niech będzie nas duuuużo:) Pozdrawiam serdecznie:) PS: wpłacam sobie na konto, dla Jasia i Małgosi;) Odpowiedz Link
burdziaa Re: I ja poproszę 2 losy :-) 30.11.11, 07:43 Dziękuję Dziewczyny ! Powinnam każdej z Was anioła namalować za serce=Aniu napisze potem maila ,kilka osób napisało do mnie to Ci nazwiska podam. Odpowiedz Link
myrtille Re: I ja poproszę 2 losy :-) 30.11.11, 08:10 1 dla Amelaska! Już przelew robię do Ani Odpowiedz Link
zabka11 Re: Dziękuję za wpłaty na Loterię:) 30.11.11, 21:23 Zakupiono już 14 losów:) czyli 3 dzieciaków ma już zapewnione gwiazdkowe prezenty:) Zapraszam do zabawy i serdecznie pozdrawiam:) Odpowiedz Link
emma_me Re: Dziękuję za wpłaty na Loterię:) 01.12.11, 08:22 ja poproszę dwa losy dla swoich chłopców :) Już robię przelew. Czy coś dodatkowo trzeba pisać w przelewie. Odpowiedz Link
lilka.k Poproszę 4 losy 01.12.11, 08:30 4 losy proszę mi dorzucić od naszej rodziny :) Przelew właśnie puściłam. uwielbiam tę loterię :) Odpowiedz Link
lilka.k Re: napisz nick i ile losów:) n/t 01.12.11, 08:51 o, a ja napisalam tylko loteria i moje nazwisko, ale po kwocie bedzie widac :) Odpowiedz Link
zabka11 Re: już mamy 22 losy:) 02.12.11, 08:18 Świetnie, kolejne dzieciaki nie będę miały pusto pod choinką:) Dziękuję i zapraszam do zabawy:) Pozdrawiam serdecznie:) Odpowiedz Link
burdziaa Re: LOTERIA dla Akcji Gwiazdka 2011-ZAPRASZAM! 02.12.11, 17:28 I ja dziękuję z całego serca! Odpowiedz Link
burdziaa Re: LOTERIA dla Akcji Gwiazdka 2011-ZAPRASZAM! 05.12.11, 08:02 Kochane jeszcze dzisiaj do pożnych godzin przyjmujemy zgłoszenia na losy .Zapraszamy do zabawy ,losowanie jutro 6 grudnia w Mikołajki,raczej w godzinach okołopołudniowych badz ciut wcześniej,żeby nie zwlekać do wieczora z dobrą nowiną do kogo poleci aniołek :) Odpowiedz Link
szaszanka21 Re: LOTERIA dla Akcji Gwiazdka 2011-ZAPRASZAM! 05.12.11, 10:51 To ja dwa szczęśliwe losy poproszę :))) Odpowiedz Link
sierpniowa27 Re: LOTERIA dla Akcji Gwiazdka 2011-ZAPRASZAM! 05.12.11, 11:27 poprosze jeden losik,wieczorem zrobie przelew Odpowiedz Link
ankas4 3 losy poproszę! 05.12.11, 11:45 Przelew zrobię dziś popoludniu/wieczorem! sciskam Odpowiedz Link
yvonne79 Re: LOTERIA dla Akcji Gwiazdka 2011-ZAPRASZAM! 05.12.11, 19:23 Poproszę 3 losy i śmigam robić przelew :-) Odpowiedz Link
zabka11 Re: LOTERIA dla Akcji Gwiazdka 2011-ZAPRASZAM! 05.12.11, 21:26 Dopisałam wszystkich do yvonne79...i mamy już 42 losy:)...będzie 8, a może nawet 9 prezentów dla dzieciaków:) Komu jeszcze komu, bo idziemy do domu:) Lista już u Burdzi (maila Asiu właśnie wysłałam), ale dopisać zawsze można, prawda?:) Pozdrawiam i powodzenia w losowaniu Wam i Sobie życzę:) Odpowiedz Link
alcea3 Re: LOTERIA dla Akcji Gwiazdka 2011-ZAPRASZAM! 05.12.11, 21:34 Poproszę los dla Malwiny :) Odpowiedz Link
burdziaa Re: LOTERIA dla Akcji Gwiazdka 2011-ZAPRASZAM! 05.12.11, 22:07 Dziekuje Aniu,maila odebrałam :) Odpowiedz Link
lipiec_2007 Re: LOTERIA dla Akcji Gwiazdka 2011-ZAPRASZAM! 05.12.11, 22:20 Poproszę o dwa losy, jutro puszcze przelew:) Asiu, Aniu, dlaczego nie ma was w programie "zwykły bohater"? Odpowiedz Link
ankas4 żabko ja też jutro puszczę przelew... 06.12.11, 02:38 Nie wiem co się dzieje... ale nie moge się coś zalogowac, a nie chce budzić Pawla, wiec spórbuję jutro przedpoludniem zaplacic, a jak mi sie nie uda to Paweł przeleje pieniądze, przepraszam za zamieszanie. Odpowiedz Link
zabka11 Re: spokojnie ankas:) 06.12.11, 08:44 ...moje pko bp też księguje jak chce;) Pozdrawiam Odpowiedz Link
mama_ditte Re: spokojnie ankas:) 06.12.11, 09:53 ja poprosze o 3 mogę jeszcze prawda ? cos mi sie daty poprzestawiały zaraz puszczam przelew Odpowiedz Link
burdziaa Dziewczynki losujemy zaraz :))) 06.12.11, 10:30 Dziękuje za wszystkie zgłoszenia :) dopisuje i niebawem losujemy :)) Odpowiedz Link
burdziaa Gratuluję ! 06.12.11, 11:06 artburda.blogspot.com/2011/12/mikoajkowe-losowanie.html I poproszę o maila z adresem Kochana :) Wszystkim Wam dziękuje-wkrótce postaram się o kolejną zabawę :) Odpowiedz Link
lilka.k Re: Wylosowane :))) 06.12.11, 11:07 Już wiem, widziałam i gratulacje kochana! :)))) Odpowiedz Link
mama_ditte Re: Wylosowane :))) 06.12.11, 11:13 o rany to ja ,wow dziękuję bardzo i cieszę się że mogłam pomóc Odpowiedz Link
burdziaa Re: Wylosowane :))) 06.12.11, 11:29 Popatrz na ostatnią chwilę się zapisałaś :)dziekuje za adres. Odpowiedz Link
zabka11 Re: Gratulacje ogromniaste:) 06.12.11, 12:04 Ale miałaś szczęście...bardzo, bardzo się cieszę:) Pozdrawiam serdecznie:) Odpowiedz Link
zabka11 Re: Podsumowanko:) 06.12.11, 12:07 No to po losowaniu, w chili przerwy podliczyłam....zakupiono 51 losów, czyli 510zł uzbierane:) Poczekam na wpływy, do wieczora (pko bp księguje ślimaczo, więc i jutro zajrzę;), a w międzyczasie pisze maila do organizatorów Akcja Gwiazdka, że mamy tyyyle pieniążków:) Niech nam dzieciaki przydzielają, a ja zabieram się za kupowanie...szacuję ok. 10-12 prezentów:) wooow:) Pozdrawiam serdecznie, dziękuję wszystkim za udział i gratuluję Zwyciężczyni:) Będę na bieżąca zdawać relację jak ma się sprawa z prezentami, aż do wysyłki:) Odpowiedz Link
burdziaa Re: Podsumowanko:) 06.12.11, 14:25 Dziękuję Aniu,już napisałam jaka kwota na blogu,super! Odpowiedz Link
klaudia020707 Re: Podsumowanko:) 06.12.11, 17:13 serdecznie gratuluje zwyciezcy:) i placze bo sie spoznilam buuu, ale co tam lezke obcieram bo pewnie burdzia juz nowa akcje szykuje;) Odpowiedz Link
zabka11 Re: Garść informacji:) 09.12.11, 12:24 Tak jak wcześniej pisałam mamy 520zł do rozdysponowania na prezenty:) Jestem w stałym kontakcie z dziewczynami z Akcji Gwiazdka, i w tej chwili, do poniedziałku mam czekać na "instrukcjie". Wciąż bowiem spływają do organizatorów Potrzebujący wraz z dokumentacją potrzebną do weryfikacji ich sytuacji...dlatego czekamy. Ale dziś przydzielono mi już chłopca: "1. Krystian 5 lat-marzy o czyms co sie nazywa Bakugan lub jakims małym lego z ktorego mozna zlozyc malutki samochodzik"...więc jeden uśmiech mamy załatwiony;) Dam znac po weekendzie, co i jak:) Pozdrawiam serdecznie:) Odpowiedz Link
zabka11 Re: Pierwszy prezent wysłany:) 14.12.11, 21:48 Kochane mały Krystianek (5 lat) dostanie zarówno wymarzone Lego, z którego można zrobić samochodzik, a nawet dwa;), do tego dzieciaki moje dodały od siebie Bakugana, oraz zakupiłam słodycze - koszt paczki 42 zł, wysłane dziś kurierem- koszt 0zł, mój wspaniały Szef zgodził sie w ten sposób wspomóc Akcję:) Dam znać co dalej z kolejnymi prezentami, wciąz czekam na przydział dzieci:) Pozdrawiam serdecznie:) PS: Suma za sprzedane losy to 510zł . Wydałam 42 zł. Zostało: 468zł:) Odpowiedz Link
zabka11 Re: Kolejni do obdarowania:) 15.12.11, 18:25 Eryk 4 lata, tablice do pisania kreda Oliwia 4 latka -lalkę Aleks 12 lat-gra planszowa Przydzielono mi kolejne dzieciaki, prezenty kupię w sobotę:) pozdrawiam serdecznie:) Odpowiedz Link
zabka11 Re:Kupiłam dziś 10 prezentów,czyli w sumie 11cie:) 17.12.11, 19:11 Eryk 4 lata, tablice do pisania kredą Oliwia 4 latka -lalkę Aleks 12 lat-gra planszowa Dla Rodzeństwa: Jacek -gra Osada -14lat Magda- szczotka do włosów, dezodorant, kosmetyczka -13lat Domink- lego hero factrory - 12 lat Gabrysia kosmetyczka z kosmetykami dla dziewczynek- 7 lat Piotruś wojownicy, rycerze do zabawy- 4 lata Dla kolejnego rodzeństwa:) JUlka lat 4, Nikodem lat 3 W sumie 10tka dzieciaków+ Krystian , który ma prezent już wysłany (dotarł), więc udało nam się zakupić prezenty dla 11tki dzieci:) Ale super:):):):) Jutro zrobię skany rachunków i dołączę linki:) Wydałam wszytko, co do grosza...i wszyscy mam nadzieje, dostaną o czym marzli:) Pozdrawiam serdecznie:) Odpowiedz Link
burdziaa Re:Kupiłam dziś 10 prezentów,czyli w sumie 11cie: 17.12.11, 21:45 Aniu to wspaniale,jestes cudowna !Dziękuje Ci za pomoc,jak dla mnie to żadnych skanów nie musisz przedstawiac i tak jestes najlepszą gospodynią tej akcji i wielką pomocą! Dziękuję ! Odpowiedz Link
zabka11 Re: Skany paragonów:) 18.12.11, 14:21 Asiu bardzo Ci dziękuje, za miłe i wielkie słowa, a że z Twoich ust brzmią, więc są jeszcze ważniejsze dla mnie;) Dziekuję równiez za zaufanie, ale nie wszyscy muszą mi ufać, a ja uważam, że jeśli chodzi o pieniądze, zwłaszcza czyjeś, trzeba być czystym jak łza...dlatego dołączam obiecany link do skanów paragonów:) picasaweb.google.com/Ania1978Wroclaw/MojeZeskanowaneObrazy Choć niestety i tak będę musiała liczyć na ociupinkę zaufania osób, mnie nie znających, gdyż posiałam gdzieś paragon za zestaw Lego+słodycze na sumę 42zł. Paczka była dla Krystiana 5 lat. On już paczkę otrzymał, to będzie odhaczone w tabeli Potrzebujących, jak dziewczyny ją zaktualizują (link poniżej) docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AjicAfMgU3CndFppWW95QV9UQkdwTjhqa3FaLUlyRXc#gid=0 jako "dostarczone" i mama smsem potwierdziła, że paczuszka czeka na 24 grudnia...więc mam nadzieje, że wybaczycie mi moje gapiostwo. Ja mam ten paragon, pewnie się znajdzie...po czasie:) Achaa...zostało mi 11 groszy;)...jeśli pozwolicie dodam je do Akcji dla naszej Amelci:) Pozdrawiam serdecznie i szczerze powiem, że piszę się na przyszłość...jest z tymi paczkami roboty, z racji ich ilości, ale ile frajdy:) Odpowiedz Link
alcea3 Re: Skany paragonów:) 18.12.11, 15:25 Ania wiele pracy w to włozyłas. Doskonale zdaję sobie z sprawę, ze na to potrzeba mnostwo czasu, by skompletwac paczkę, która ucieszy! Odpowiedz Link
zabka11 Re: Wszystkie paczki wysłane:) 20.12.11, 19:57 Zbliżamy się do końca Akcji, wczoraj wysłałam wszystkie 10 paczek z prezentami:) Czekam tylko na potwierdzenie, że dotarły...i pozostało nam Darczyńcom, tylko cieszyć sie z radości jaką przyniosą te podarunki, a na które wspólnie się złożyliśmy:) Mam nadzieję, że siadając z Rodzinami przy stołach, w sobotni wieczór, wspaniale będzie Nam sobie wyobrazić szczęśliwe miny anonimowych dzieciaków, którym nasza Akcja przyniosła takie niespodzianki. Wierzecie mi, gdyby nie My, wiele z tych dzieci, nie znalazłoby pod choinką niczego, a już na pewno, nie wymarzone prezenty....dlatego dziękuję Wam, za mobilizację i wspólne dobro:) I dziękuję Asi, naszej Burdzi, bez której przecież nie byłoby całej, wspaniałej Akcji Gwiazdka na Forum Lipiec 2007 i przyjaciele:) Pozdrawiam serdecznie:) Odpowiedz Link
zabka11 Re: Potwierdzenie, że paczki dotarły:) 30.12.11, 19:48 docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AjicAfMgU3CndFppWW95QV9UQkdwTjhqa3FaLUlyRXc#gid=0 Nasz nick to: Forum Lipiec 2007, Burdzia i przyjaciele:) Wierzę, że udało Nam się sprawić radość i Święta dla tych dzieciakó były wyjątkowe:) Pozdrawiam serdecznie:) Odpowiedz Link