Dodaj do ulubionych

LOTERIA dla Akcji Gwiazdka 2011-ZAPRASZAM!

29.11.11, 08:51
artburda.blogspot.com/2011/11/loteria-dla-akcji-gwiazdka-2011.html
Zapraszam Kochane,jak co roku-pomóżmy !
Obserwuj wątek
    • burdziaa Numer Konta 29.11.11, 09:13
      Drelichowscy
      Piotr i Anna
      nr. konta 51102052420000270200359364

Oczywiscie nasza Kochana Zabka zajmie sie kupieniem prezentów :)
      • borowka78 Re: Numer Konta 29.11.11, 09:20
        Poproszę 2 losy.
      • borowka78 Re: Numer Konta 29.11.11, 09:24
        Poszło :)
        Asiu, obraz przepiękny!
        • moni_30 Poproszę 2 losy :-) 29.11.11, 09:28

• zabka11 Re: I ja poproszę 2 losy :-) 29.11.11, 21:45
            Asia cudownie ten pomysł z Loterią:)
            Obraz przecudny, liczę na szczęście:)
            Dam linka do innych zaprzyjaźnionych Forumek, niech będzie nas duuuużo:)
            Pozdrawiam serdecznie:)
            PS: wpłacam sobie na konto, dla Jasia i Małgosi;)
            • burdziaa Re: I ja poproszę 2 losy :-) 30.11.11, 07:43
              Dziękuję Dziewczyny ! Powinnam każdej z Was anioła namalować za serce=Aniu napisze potem maila ,kilka osób napisało do mnie to Ci nazwiska podam.
              • myrtille Re: I ja poproszę 2 losy :-) 30.11.11, 08:10
                1 dla Amelaska! Już przelew robię do Ani
                • disno 2 losy dla mnie poproszę, kasa już wpłacona 30.11.11, 16:31

• zabka11 Re: Dziękuję za wpłaty na Loterię:) 30.11.11, 21:23
                    Zakupiono już 14 losów:) czyli 3 dzieciaków ma już zapewnione gwiazdkowe prezenty:)
                    Zapraszam do zabawy i serdecznie pozdrawiam:)
                    • emma_me Re: Dziękuję za wpłaty na Loterię:) 01.12.11, 08:22
                      ja poproszę dwa losy dla swoich chłopców :) Już robię przelew. Czy coś dodatkowo trzeba pisać w przelewie.
                      • lilka.k Poproszę 4 losy 01.12.11, 08:30
                        4 losy proszę mi dorzucić od naszej rodziny :)
                        Przelew właśnie puściłam.
                        uwielbiam tę loterię :)
                      • zabka11 Re: napisz nick i ile losów:) n/t 01.12.11, 08:48

• lilka.k Re: napisz nick i ile losów:) n/t 01.12.11, 08:51
                          o, a ja napisalam tylko loteria i moje nazwisko, ale po kwocie bedzie widac :)
                          • emma_me Re: napisz nick i ile losów:) n/t 01.12.11, 09:04
                            poszło :)
                            • zabka11 Re: już mamy 22 losy:) 02.12.11, 08:18
                              Świetnie, kolejne dzieciaki nie będę miały pusto pod choinką:)
                              Dziękuję i zapraszam do zabawy:)
    • burdziaa Re: LOTERIA dla Akcji Gwiazdka 2011-ZAPRASZAM! 02.12.11, 17:28
      I ja dziękuję z całego serca!
    • maryjka60 Re: 3 losy proszę 02.12.11, 23:04
    • burdziaa Re: LOTERIA dla Akcji Gwiazdka 2011-ZAPRASZAM! 05.12.11, 08:02
      Kochane jeszcze dzisiaj do pożnych godzin przyjmujemy zgłoszenia na losy .Zapraszamy do zabawy ,losowanie jutro 6 grudnia w Mikołajki,raczej w godzinach okołopołudniowych badz ciut wcześniej,żeby nie zwlekać do wieczora z dobrą nowiną do kogo poleci aniołek :)
      • szaszanka21 Re: LOTERIA dla Akcji Gwiazdka 2011-ZAPRASZAM! 05.12.11, 10:51
        To ja dwa szczęśliwe losy poproszę :)))
    • sierpniowa27 Re: LOTERIA dla Akcji Gwiazdka 2011-ZAPRASZAM! 05.12.11, 11:27
      poprosze jeden losik,wieczorem zrobie przelew
      • ankas4 3 losy poproszę! 05.12.11, 11:45
        Przelew zrobię dziś popoludniu/wieczorem!
        sciskam
    • yvonne79 Re: LOTERIA dla Akcji Gwiazdka 2011-ZAPRASZAM! 05.12.11, 19:23
      Poproszę 3 losy i śmigam robić przelew :-)
      • zabka11 Re: LOTERIA dla Akcji Gwiazdka 2011-ZAPRASZAM! 05.12.11, 21:26
        Dopisałam wszystkich do yvonne79...i mamy już 42 losy:)...będzie 8, a może nawet 9 prezentów dla dzieciaków:)
        Komu jeszcze komu, bo idziemy do domu:)
        Lista już u Burdzi (maila Asiu właśnie wysłałam), ale dopisać zawsze można, prawda?:)
        Pozdrawiam i powodzenia w losowaniu Wam i Sobie życzę:)
        • alcea3 Re: LOTERIA dla Akcji Gwiazdka 2011-ZAPRASZAM! 05.12.11, 21:34
          Poproszę los dla Malwiny :)
    • burdziaa Re: LOTERIA dla Akcji Gwiazdka 2011-ZAPRASZAM! 05.12.11, 22:07
      Dziekuje Aniu,maila odebrałam :)
    • lipiec_2007 Re: LOTERIA dla Akcji Gwiazdka 2011-ZAPRASZAM! 05.12.11, 22:20
      Poproszę o dwa losy, jutro puszcze przelew:)

Asiu, Aniu, dlaczego nie ma was w programie "zwykły bohater"?
      • ankas4 żabko ja też jutro puszczę przelew... 06.12.11, 02:38
        Nie wiem co się dzieje... ale nie moge się coś zalogowac, a nie chce budzić Pawla, wiec spórbuję jutro przedpoludniem zaplacic, a jak mi sie nie uda to Paweł przeleje pieniądze, przepraszam za zamieszanie.
        • zabka11 Re: spokojnie ankas:) 06.12.11, 08:44
          ...moje pko bp też księguje jak chce;)
          Pozdrawiam
          • kogosia Re: spokojnie ankas:) 06.12.11, 09:15
            ja poproszę o 3 :))
            • mama_ditte Re: spokojnie ankas:) 06.12.11, 09:53
              ja poprosze o 3 mogę jeszcze prawda ? cos mi sie daty poprzestawiały zaraz puszczam przelew
              • mama_ditte Re: spokojnie ankas:) 06.12.11, 09:56
                puściłam
                • burdziaa Dziewczynki losujemy zaraz :))) 06.12.11, 10:30
                  Dziękuje za wszystkie zgłoszenia :) dopisuje i niebawem losujemy :))
    • burdziaa Wylosowane :))) 06.12.11, 10:45
      Niebawem relacja na blogu :)
      • burdziaa Gratuluję ! 06.12.11, 11:06
        artburda.blogspot.com/2011/12/mikoajkowe-losowanie.html
        I poproszę o maila z adresem Kochana :)
        Wszystkim Wam dziękuje-wkrótce postaram się o kolejną zabawę :)
      • lilka.k Re: Wylosowane :))) 06.12.11, 11:07
        Już wiem, widziałam i gratulacje kochana! :))))
        • mama_ditte Re: Wylosowane :))) 06.12.11, 11:13
          o rany to ja ,wow dziękuję bardzo i cieszę się że mogłam pomóc
          • burdziaa Re: Wylosowane :))) 06.12.11, 11:29
            Popatrz na ostatnią chwilę się zapisałaś :)dziekuje za adres.
            • mama_ditte Re: Wylosowane :))) 06.12.11, 11:36
              no właśnie dlatego jestem w szoku
              • zabka11 Re: Gratulacje ogromniaste:) 06.12.11, 12:04
                Ale miałaś szczęście...bardzo, bardzo się cieszę:)
                • zabka11 Re: Podsumowanko:) 06.12.11, 12:07
                  No to po losowaniu, w chili przerwy podliczyłam....zakupiono 51 losów, czyli 510zł uzbierane:)
                  Poczekam na wpływy, do wieczora (pko bp księguje ślimaczo, więc i jutro zajrzę;), a w międzyczasie pisze maila do organizatorów Akcja Gwiazdka, że mamy tyyyle pieniążków:) Niech nam dzieciaki przydzielają, a ja zabieram się za kupowanie...szacuję ok. 10-12 prezentów:) wooow:)
                  Pozdrawiam serdecznie, dziękuję wszystkim za udział i gratuluję Zwyciężczyni:)
                  Będę na bieżąca zdawać relację jak ma się sprawa z prezentami, aż do wysyłki:)
                  • burdziaa Re: Podsumowanko:) 06.12.11, 14:25
                    Dziękuję Aniu,już napisałam jaka kwota na blogu,super!
                    • klaudia020707 Re: Podsumowanko:) 06.12.11, 17:13

serdecznie gratuluje zwyciezcy:)
                      i placze bo sie spoznilam buuu, ale co tam lezke obcieram bo pewnie burdzia juz nowa akcje szykuje;)
                      • zabka11 Re: Garść informacji:) 09.12.11, 12:24
                        Tak jak wcześniej pisałam mamy 520zł do rozdysponowania na prezenty:)

Jestem w stałym kontakcie z dziewczynami z Akcji Gwiazdka, i w tej chwili, do poniedziałku mam czekać na "instrukcjie". Wciąż bowiem spływają do organizatorów Potrzebujący wraz z dokumentacją potrzebną do weryfikacji ich sytuacji...dlatego czekamy.

Ale dziś przydzielono mi już chłopca:
                        "1. Krystian 5 lat-marzy o czyms co sie nazywa Bakugan lub jakims małym lego z ktorego mozna zlozyc malutki samochodzik"...więc jeden uśmiech mamy załatwiony;)

Dam znac po weekendzie, co i jak:)
                        • zabka11 Re: Pierwszy prezent wysłany:) 14.12.11, 21:48
                          Kochane mały Krystianek (5 lat) dostanie zarówno wymarzone Lego, z którego można zrobić samochodzik, a nawet dwa;), do tego dzieciaki moje dodały od siebie Bakugana, oraz zakupiłam słodycze - koszt paczki 42 zł, wysłane dziś kurierem- koszt 0zł, mój wspaniały Szef zgodził sie w ten sposób wspomóc Akcję:)
                          Dam znać co dalej z kolejnymi prezentami, wciąz czekam na przydział dzieci:)
                          PS: Suma za sprzedane losy to 510zł . Wydałam 42 zł. Zostało: 468zł:)
                          • zabka11 Re: Kolejni do obdarowania:) 15.12.11, 18:25
                            Eryk 4 lata, tablice do pisania kreda

Oliwia 4 latka -lalkę

Aleks 12 lat-gra planszowa

Przydzielono mi kolejne dzieciaki, prezenty kupię w sobotę:)
                            pozdrawiam serdecznie:)
                            • burdziaa Re: Kolejni do obdarowania:) 15.12.11, 18:45
                              Dziękuje Aniu,wspaniale!
                              • zabka11 Re:Kupiłam dziś 10 prezentów,czyli w sumie 11cie:) 17.12.11, 19:11
                                Eryk 4 lata, tablice do pisania kredą

Oliwia 4 latka -lalkę

Aleks 12 lat-gra planszowa

Dla Rodzeństwa:
                                Jacek -gra Osada -14lat
                                Magda- szczotka do włosów, dezodorant, kosmetyczka -13lat
                                Domink- lego hero factrory - 12 lat
                                Gabrysia kosmetyczka z kosmetykami dla dziewczynek- 7 lat
                                Piotruś wojownicy, rycerze do zabawy- 4 lata

Dla kolejnego rodzeństwa:)
                                JUlka lat 4,
                                Nikodem lat 3

W sumie 10tka dzieciaków+ Krystian , który ma prezent już wysłany (dotarł), więc udało nam się zakupić prezenty dla 11tki dzieci:)
                                Ale super:):):):)
                                Jutro zrobię skany rachunków i dołączę linki:)
                                Wydałam wszytko, co do grosza...i wszyscy mam nadzieje, dostaną o czym marzli:)
                                • burdziaa Re:Kupiłam dziś 10 prezentów,czyli w sumie 11cie: 17.12.11, 21:45
                                  Aniu to wspaniale,jestes cudowna !Dziękuje Ci za pomoc,jak dla mnie to żadnych skanów nie musisz przedstawiac i tak jestes najlepszą gospodynią tej akcji i wielką pomocą! Dziękuję !
                                  • zabka11 Re: Skany paragonów:) 18.12.11, 14:21
                                    Asiu bardzo Ci dziękuje, za miłe i wielkie słowa, a że z Twoich ust brzmią, więc są jeszcze ważniejsze dla mnie;)
                                    Dziekuję równiez za zaufanie, ale nie wszyscy muszą mi ufać, a ja uważam, że jeśli chodzi o pieniądze, zwłaszcza czyjeś, trzeba być czystym jak łza...dlatego dołączam obiecany link do skanów paragonów:)

picasaweb.google.com/Ania1978Wroclaw/MojeZeskanowaneObrazy
                                    Choć niestety i tak będę musiała liczyć na ociupinkę zaufania osób, mnie nie znających, gdyż posiałam gdzieś paragon za zestaw Lego+słodycze na sumę 42zł. Paczka była dla Krystiana 5 lat. On już paczkę otrzymał, to będzie odhaczone w tabeli Potrzebujących, jak dziewczyny ją zaktualizują (link poniżej)

docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AjicAfMgU3CndFppWW95QV9UQkdwTjhqa3FaLUlyRXc#gid=0
                                    jako "dostarczone" i mama smsem potwierdziła, że paczuszka czeka na 24 grudnia...więc mam nadzieje, że wybaczycie mi moje gapiostwo. Ja mam ten paragon, pewnie się znajdzie...po czasie:)
                                    Achaa...zostało mi 11 groszy;)...jeśli pozwolicie dodam je do Akcji dla naszej Amelci:)

Pozdrawiam serdecznie i szczerze powiem, że piszę się na przyszłość...jest z tymi paczkami roboty, z racji ich ilości, ale ile frajdy:)
                                    • alcea3 Re: Skany paragonów:) 18.12.11, 15:25
                                      Ania wiele pracy w to włozyłas. Doskonale zdaję sobie z sprawę, ze na to potrzeba mnostwo czasu, by skompletwac paczkę, która ucieszy!
                                      • kogosia Super Aniu:)) 18.12.11, 21:24
                                        • zabka11 Re: Wszystkie paczki wysłane:) 20.12.11, 19:57
                                          Zbliżamy się do końca Akcji, wczoraj wysłałam wszystkie 10 paczek z prezentami:)
                                          Czekam tylko na potwierdzenie, że dotarły...i pozostało nam Darczyńcom, tylko cieszyć sie z radości jaką przyniosą te podarunki, a na które wspólnie się złożyliśmy:)
                                          Mam nadzieję, że siadając z Rodzinami przy stołach, w sobotni wieczór, wspaniale będzie Nam sobie wyobrazić szczęśliwe miny anonimowych dzieciaków, którym nasza Akcja przyniosła takie niespodzianki.
                                          Wierzecie mi, gdyby nie My, wiele z tych dzieci, nie znalazłoby pod choinką niczego, a już na pewno, nie wymarzone prezenty....dlatego dziękuję Wam, za mobilizację i wspólne dobro:)

I dziękuję Asi, naszej Burdzi, bez której przecież nie byłoby całej, wspaniałej Akcji Gwiazdka na Forum Lipiec 2007 i przyjaciele:)
                                          • zabka11 Re: Potwierdzenie, że paczki dotarły:) 30.12.11, 19:48
                                            docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AjicAfMgU3CndFppWW95QV9UQkdwTjhqa3FaLUlyRXc#gid=0
                                            Nasz nick to: Forum Lipiec 2007, Burdzia i przyjaciele:)

Wierzę, że udało Nam się sprawić radość i Święta dla tych dzieciakó były wyjątkowe:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka