alcea3 04.12.11, 21:34 Po co tylko podczytywać jak można aktywnie popisac :)) Zapraszam, która pierwsza? :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lillaj Re: Zapraszam nowe dziewczyny do ujawnienia się ; 09.12.11, 11:15 Pierwsza:) Trafiłam do Was z powodu Amelki, której losy śledzę od początku choroby. Podczytuję, bo bardzo tu u Was miło, ciepło i życzliwie. Jestem z Warszawy, mam 3,5 letnią córkę, pracuję w wydawnictwie i jeśli nie macie nic przeciwko będzie mi miło czasem do Was wpaść:) Odpowiedz Link
a090707 Re: Zapraszam nowe dziewczyny do ujawnienia się ; 09.12.11, 11:54 No i fajnie, ze sie ujawnilas. Matylda- piekne imie :) Odpowiedz Link
alcea3 Re: Zapraszam nowe dziewczyny do ujawnienia się ; 09.12.11, 19:04 Witaj serdecznie lilaj! :) Miło,ze zaglądasz, będzie jeszcze milej gdy skrobniesz czasem cos od siebie:) Skąd jestes?? Odpowiedz Link
czelokadka To ja tez 09.12.11, 20:44 Witam oficjalnie wszystkie Mamy. cCytam Was dosc czesto ale nigdy (lub prawie nigdy nie pisze). Jestem mama Zosi – sierpien 2007 i Michasia – lipiec 2009. Mieszkamy za granica wiec nie zawsze moge sie identyfikowac z polskimi realiami ale niektore tematy sa uniwersalne. Milo tu u Was!!! Odpowiedz Link
najma78 Re: To ja tez 09.12.11, 20:48 Witam. Czasem czytam, prawie nigdy pisze. Jestem mama dwojki, corka listopad 2002 a syn lipiec 2007. Mieszkamy za granica. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
alcea3 Re: To ja tez 09.12.11, 20:57 najma78 juz sie gdzies spotakałysmy na forum gazety prawda? Dziewczyny witajcie :) Oby na powitaniu się nie skończyło zachęcam do aktywnego uczestnictwa :)) Fajnie,ze świeża krew jest tu z nami ssasasasasa ;) Odpowiedz Link
najma78 Re: To ja tez 10.12.11, 09:27 alcea3 napisała: > najma78 juz sie gdzies spotakałysmy na forum gazety prawda? Mozliwe, ale nie kojarze twojego nicka:) Odpowiedz Link
alcea3 Re: To ja tez 10.12.11, 10:20 najma78 napisała: > alcea3 napisała: > > > najma78 juz sie gdzies spotakałysmy na forum gazety prawda? > > Mozliwe, ale nie kojarze twojego nicka:) > :) Ja tez nie potrafię napisać skąd, ale kojarzę :) Witaj Patrzcie az dwie forumki w jednym czasie z USA :) Zawsze chciałąm tam poleciec i zobaczyć ten "american dream " ;) Odpowiedz Link
guciowamama Re: Zapraszam nowe dziewczyny do ujawnienia się ; 09.12.11, 21:11 Witajcie serdecznie nowe Forumki :-) Zobaczycie jak tu fajnie :-) gdzie mieszkacie za granica? Odpowiedz Link
ankas4 Re: Zapraszam nowe dziewczyny do ujawnienia się ; 09.12.11, 21:22 Hej dziewczyny:) fajnie, ze jesteście;) No u nas zawsze miło, czasami się spieramy, walczymy słownie, ale mamy nadzieję,że wszystko w ramach zdrowej normy:) , ale najwazniejsze ,ze mamy swoją grupę wsparcia:) wiec witajcie, jak juz do nas wpadłyście to juz po Was:))))) Odpowiedz Link
czelokadka Re: Zapraszam nowe dziewczyny do ujawnienia się ; 09.12.11, 22:04 ankas4 napisała: > wiec witajcie, jak juz do nas wpadłyście to juz po Was:))))) i tego sie boje:))) Odpowiedz Link
czelokadka Re: Zapraszam nowe dziewczyny do ujawnienia się ; 09.12.11, 22:03 guciowamama napisała: > Witajcie serdecznie nowe Forumki :-) Zobaczycie jak tu fajnie :-) gdzie mieszka > cie za granica? USA Odpowiedz Link
guciowamama Re: Zapraszam nowe dziewczyny do ujawnienia się ; 09.12.11, 22:07 Pieknie! Inna strefa czasowa ;-) Odpowiedz Link
czelokadka Re: Zapraszam nowe dziewczyny do ujawnienia się ; 09.12.11, 22:09 guciowamama napisała: > Pieknie! Inna strefa czasowa ;-) wlasnie z pracy wychodze:) Odpowiedz Link
klaudia020707 Re: Zapraszam nowe dziewczyny do ujawnienia się ; 09.12.11, 22:11 Witajcie:) Napiszcie cos wiecej, jak macie na imie, gdzie mieszkacie juz wiemy ze czekoladka w USA Odpowiedz Link
klarysa007 Re: Zapraszam nowe dziewczyny do ujawnienia się ; 09.12.11, 22:13 Super, że sie odzywacie :) Zawsze się przyda świeża krew i nowe osoby do polewania... kawy rano, oczywiście :) Odpowiedz Link
burdziaa Re: Zapraszam nowe dziewczyny do ujawnienia się ; 09.12.11, 22:18 Witajcie serdecznie i zaglądajcie codziennie :) Odpowiedz Link
malgorzata.66 Re: Zapraszam nowe dziewczyny do ujawnienia się ; 09.12.11, 23:02 kolej na mnie :) Jestem Małgorzata, mama lipcowego Miłosza. Mieszkamy w Krakowie. Czytam Was często, ale brakowało mi bodźca, żeby się ujawnić. Wasze forum jest przemiłe, skarbnica wiedzy i mądrości wszelakich :) Pozdrawiam serdecznie ! Odpowiedz Link
alcea3 Re: Zapraszam nowe dziewczyny do ujawnienia się ; 10.12.11, 10:18 Witaj malgorzata.66 :) Kraków, piękne miasto! Kiedyś planowałam tam mieszkać :) Zapraszamy do aktywnego pisania :) Odpowiedz Link
domatorka.amatorka Re: Zapraszam nowe dziewczyny do ujawnienia się ; 09.12.11, 23:22 je je je, powitalne imprezy w piątek to miły weekendu początek:) Odpowiedz Link
najma78 Re: Zapraszam nowe dziewczyny do ujawnienia się ; 10.12.11, 09:31 Mieszkam w UK, West Yorkshire, pracuje jako asystentka nauczyciela, obecnie w przedszkolu przy szkole podstawowej (pol etatu). Odpowiedz Link
lucy_cu Re: Zapraszam nowe dziewczyny do ujawnienia się ; 10.12.11, 12:57 Alcea, Ty nasz KaOwcu. ;) Witajcie, Dziewczyny! I piszcie, piszcie koniecznie! Pozdrowienia! A Małgosię-Krakuskę szczególnie po sąsiedzku pozdrawiam! Odpowiedz Link
alcea3 Re: Zapraszam nowe dziewczyny do ujawnienia się ; 10.12.11, 13:08 ucy_cu napisała: > Alcea, Ty nasz KaOwcu. ;) Prosze o wyjaśnienei :) Odpowiedz Link
lucy_cu Re: Zapraszam nowe dziewczyny do ujawnienia się ; 10.12.11, 13:21 Oj, no, widać, ze Ty młoda. KO - gość od rozrywek kulturalno-oświatowych, w PRL. Teraz tacy się zwą animatorami. Panimajesz? :) Chodzi i werbuje do wspólnej zabawy. ;) Odpowiedz Link
malgorzata.66 Re: Zapraszam nowe dziewczyny do ujawnienia się ; 10.12.11, 13:24 to że u Was sympatycznie to wiedziałam od dawna :) dziękuję za przyjęcie mnie do Waszego grona Lucy, sąsiadko, pozdrawiam serdecznie i słonecznie :) Odpowiedz Link
szaszanka21 Re: Zapraszam nowe dziewczyny do ujawnienia się ; 10.12.11, 17:06 Witajcie,witajcie :)) Fajnie ,ze nam się "koło gospodyń " ;P powiększa :))) Odpowiedz Link
ankas4 Specjalnie dla naszej alcea:) 10.12.11, 17:37 www.youtube.com/watch?v=u3Qn2fDJTmE&feature=related i stawiamy ciacho dla naszej alcea za integrowanie forum:) Odpowiedz Link
aga_junior Re: Specjalnie dla naszej alcea:) 10.12.11, 19:40 witam wszystkie świeżynki ;-) Odpowiedz Link
motylek1407 Re: Specjalnie dla naszej alcea:) 10.12.11, 19:42 Rejs jak zawsze na czasie :D Witajcie "nowe - stare" ;) U nas fajnie i milo :D Odpowiedz Link
lucy_cu Re: Specjalnie dla naszej alcea:) 10.12.11, 20:23 "Rejs" to jest to. :) Tak jest, dla koleżanki Alcei bigosik, wuzetka i oranżada w podzięce. :) A już na serio- to dobry pomysł był z tym wątkiem, Pati. Odpowiedz Link
szaszanka21 Re: Specjalnie dla naszej alcea:) 10.12.11, 20:30 No i jeszcze goździk i rajstopy w pudełku dla naszej kochanej Alcei !!! Pati rulez :D Odpowiedz Link
burdziaa Re: Specjalnie dla naszej alcea:) 10.12.11, 21:11 :) a skąd Pati wiedziałaś,że nowe Koleżanki są wsród nas? Odpowiedz Link
lillaj Re: Specjalnie dla naszej alcea:) 10.12.11, 21:20 Ja też dziękuję za miłe przyjęcie:) I zapomniałam się przedstawić, jestem Lidia. Odpowiedz Link
zalasso Burdziaa- pati wie wszystko... 10.12.11, 22:05 Witajcie Koleżanki :) Polejcie coś dobrego na ten wieczór sobotni, taki bruderszafcik powiedzmy ;) Odpowiedz Link
malgorzata.66 Re: Burdziaa- pati wie wszystko... 10.12.11, 22:27 Dobry wieczór, proszę bardzo: miód pitny trójniak polewam dla wszystkich, dla rozgrzewki w grudniowy wieczór pozdrawiam Odpowiedz Link
lillaj Re: Burdziaa- pati wie wszystko... 10.12.11, 22:51 Ja zapraszam na porto. Częstujcie się dziewczyny, bo została już końcówka:) Odpowiedz Link
alcea3 Re: Burdziaa- pati wie wszystko... 10.12.11, 23:14 Dokończę Martini i zabiorę się za wasze poczęstunki ;) Odpowiedz Link
lilka.k Re: Burdziaa- pati wie wszystko... 11.12.11, 08:52 Witajcie dziewczyny. Przepraszam, że dopiero teraz Was witam. Piszcie, piszcie! :) Odpowiedz Link
alcea3 Re: Specjalnie dla naszej alcea:) 10.12.11, 22:05 Jeny bigosik tak bigosik z dokładką!!!! Uwielbiam, kocham, szaleję!!! :)) Kochane skąd wiem, skąd wiem, ja dobra moderatorka jestem ;) Buziaki Odpowiedz Link
tsunami05 to i ja coś napiszę :) 11.12.11, 11:29 Włażę często - zaczęłam z powodu Amelki. Bardzo u Was miło, czasem podczytuję wątki, np o zabawach z dzieciakami. Jesteście charakterystycznym forum z uwagi na liczbę osób przygotowujących ciepłe śniadania (jaglanka :). I dużo Was jest z Wrocławia - ja też, więc czasem o jakiejś wrocławskiej imprezie/knajpce (np. retauracji Teatralnej ;) od Was sie dowiaduje ;) "Normalnie" jestem z zamkniętego Stycznia2006 i nie mam lipczątka, moje dzieci są o rok starsze i rok młodsze od lipcząt Waszych :) Nie pisałam nigdy, poza wątkiem Amelki, bo czuję się mimo wspaniałej atmosfery na tym forum "nie u siebie". Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link
alcea3 tsunami 11.12.11, 11:40 Witaj ! Ta liczba osob przygotowujących ciepłe sniadanka chyba nie jest az taka duza ;) U nas takie sniaanko ewentuanie w sobotę :) (ciepłe ;) Zamiast podczytywać o spotakniach wpadłabyś na której ! :) Poznasz nas osobiście i dopiero wpadniesz jak śliwka w kompot ;) W jakiej dzielnicy Wro mieszkasz? Odpowiedz Link
tsunami05 Re: tsunami 11.12.11, 11:57 Jakoś tak w kompleksy mnie ta jaglanka wpędziła, może dlatego wyolbrzymiłam :) Chętnie na spotkanie wpadnę, ale i bez tego czuję Waszą atmosferę :) A mieszkam tak naprawdę w Sobótce, ale większość dnia spędzam(y) raczej we Wrocku. Odpowiedz Link
alcea3 Re: tsunami 11.12.11, 12:00 Oj atm oj tam, nie bierz tej jaglanki tak do siebie ;) Moje dziecko tez takiej na sniadanie nie dostaje ;) Aczkolwiek zazdroszczę mamom,które tak to organizuja,ze maja rano na to czas. Ja mam rano 20 minut na wyjscie z domu i wszystko półbiegiem ;) Odpowiedz Link
ankas4 Re: tsunami 11.12.11, 18:27 Tsunami moj je na sniadanie... parówki:) ,,,bo nic wiecej nie chce tknąć:) Pozdrawiamy i musisz wpasc na spotkanie, mam nadzieje, ze moze sie poczatkiem nowego roku jakoś zmówimy wszystkie:) Odpowiedz Link
ridibunda Re: tsunami 11.12.11, 19:32 No ale parówki też na ciepło ,więc prawie jak jaglanka:)))) Podnoszę sobie samoocenę, bo moje na sam widok jaglanki mają odruch wymiotny, parówki wsuwają:) Odpowiedz Link
tsunami05 Re: tsunami 12.12.11, 09:47 ufffffff jaglankę gotowałam kilka razy ale zawsze wcinałam sama :) Odpowiedz Link
porzeczka_mocna Re: Zapraszam nowe dziewczyny do ujawnienia się ; 11.12.11, 20:11 To ja też się przywitam :). Jestem mamą majowej panienki (z 2007) i lutowego kawalera (2010). Podczytuję was czasem, bo miewacie tematy które akurat są jak znalazł pod kątem dla majóweczki :). I żeby nie było, że tak z pustymi rękami, to zapraszam na wino. I galaretkę w czekoladzie. Odpowiedz Link
alcea3 Re: Zapraszam nowe dziewczyny do ujawnienia się ; 11.12.11, 20:15 Witaj porzeczko:) Skąd klikasz?:) Odpowiedz Link
porzeczka_mocna Re: Zapraszam nowe dziewczyny do ujawnienia się ; 11.12.11, 21:03 Z Warszawy :) Odpowiedz Link
ela.ch1 Re: Zapraszam nowe dziewczyny do ujawnienia się ; 11.12.11, 20:33 to i ja się dopisuję (chociaż ostatnio już próbowałam się ujawnić, ale jakoś nie wyszło :D ) mama Kubusia -Lipiec 2007 i Patrycji -październik 2009 witam się oficjalnie i serdecznie :) Odpowiedz Link
burdziaa Re: Zapraszam nowe dziewczyny do ujawnienia się ; 11.12.11, 22:09 Witam jeszcze raz Was serdecznie :) a Pati,Ty się tak nie wypytuj bo nam Dziewczyny spłoszysz :)! Odpowiedz Link
uczula Re: Zapraszam nowe dziewczyny do ujawnienia się ; 12.12.11, 13:07 witam serdecznie nowe forumki :) Odpowiedz Link
olcia.kaktus Re: Zapraszam nowe dziewczyny do ujawnienia się ; 12.12.11, 15:39 ale nas dużo!!! ale fajnie :) Odpowiedz Link
cui Re: Zapraszam nowe dziewczyny do ujawnienia się ; 12.12.11, 15:43 Ale fajnie :) Witajcie wszystkie Nowe ;) Odpowiedz Link
grudniowa_m I ja nieśmiało się witam...:) 13.12.11, 13:34 Podczytuję Was już od jakiegoś czasu i podobnie jak dziewczyny trafiłam tu za sprawą Amelki. Śledzę jej losy i kibicuję każdego dnia. Piszę na forum rówieśniczym grudzień2009, ale przyznam od razu, że zawsze najpierw zaglądam do Was:) Jestem mamą dwóch grudniaków - Oskar z 2005 roku i Filip 2009. Mieszkamy w Kielcach. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
agaikuba Re: Zostałam ostatnia? 13.12.11, 14:07 Podczytuję Was czasami. Pierwszy raz weszłam, bo szukałam jakiegoś info od Ani w sprawie Amelki i tak mi zostało, że wpadam do Was czasami i podczytuję. Mam na imię Agnieszka i jestem z Wrocławia. Znajdzie się też dla mnie u Was miejsce? Odpowiedz Link
ankas4 No pewnie ,ze znajdzie;) 14.12.11, 01:01 Witaj, i witajcie wszystkie jeszcze raz:) Wątki lecą nowe w górę, starsze spadają:) ale w imieniu Lipcówek mogę Was zapewnić,że jesteście bardzo mile widziane w naszym gronie:)))) Pozdrawiamy serdecznie Odpowiedz Link
aga_junior Re: No pewnie ,ze znajdzie;) 14.12.11, 09:05 a pewnie, że się znajdzie, choć do nas ;-) Odpowiedz Link
agaikuba Re: No pewnie ,ze znajdzie;) 14.12.11, 09:09 Dziękuję za przyjęcie :) Wyciągam zabawki i zostaję ;) Odpowiedz Link
pabia_a Re: No pewnie ,ze znajdzie;) 14.12.11, 09:42 ale wysyp:) Witajcie nowiutkie lipcóweczki;) Odpowiedz Link
magdalenka79k Re: To i ja 14.12.11, 13:42 Już kiedyś się ujawniałam ale to jeszcze raz przypomnę: forum.gazeta.pl/forum/w,43618,114274892,114274892,Stawiam_.html - nic się nie zmieniło w dalszym ciągu mieszkam w Kopenhadze, Jaś ma już ponad półtora roku a Antoś 4 lata. Obiecuję więcej pisać po nowym roku. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
ciekawska_mamuska Jestem w szoku :D 14.12.11, 18:23 witajcie dziewczyny, właśnie zasiadłam na forum Gazety, żeby co nieco poszperać i jestem OGROMNIE zaskoczona, że wątek LIPCÓWECZEK nadal istnieje - całe wieki!!!! :D i tyle znajomych zalogowanych!!! SZOK SZOK SZOK :) wcześniej pisywałam tu jako "chmurcia" i jestem mamą prawie-lipcowej Olci :) Witajcie znów po przerwie :) Odpowiedz Link
alcea3 Re: Zapraszam nowe dziewczyny do ujawnienia się ; 26.09.12, 21:57 Widzę, nowe widzę, ale jeszcze czekam na ujawnienie się :D Odpowiedz Link
mary_luu Re: Zapraszam nowe dziewczyny do ujawnienia się ; 27.09.12, 12:43 Witam, Przyznaję się,ze i ja podczytuję forum. Mam na imię Marysia i mieszkam w Jeleniej Górze. Jestem pod wrażeniem,jak forum tętni życiem i żałuję,że nie trafiłam tutaj wcześniej. Pozdrawiam wszystkie mamusie. Odpowiedz Link
klarysa007 Re: Zapraszam nowe dziewczyny do ujawnienia się ; 27.09.12, 14:23 Witaj! Twój Wojtuś z tego samego dnia co moja Marta :D Odpowiedz Link
alcea3 Re: Zapraszam nowe dziewczyny do ujawnienia się ; 27.09.12, 21:42 Witaj mary_luu :) Odpowiedz Link