Dodaj do ulubionych

Zapraszam nowe dziewczyny do ujawnienia się ;)

04.12.11, 21:34
Po co tylko podczytywać jak można aktywnie popisac :))
Zapraszam, która pierwsza? :)
Obserwuj wątek
    • lillaj Re: Zapraszam nowe dziewczyny do ujawnienia się ; 09.12.11, 11:15
      Pierwsza:)
      Trafiłam do Was z powodu Amelki, której losy śledzę od początku choroby. Podczytuję, bo bardzo tu u Was miło, ciepło i życzliwie.
      Jestem z Warszawy, mam 3,5 letnią córkę, pracuję w wydawnictwie i jeśli nie macie nic przeciwko będzie mi miło czasem do Was wpaść:)
      • a090707 Re: Zapraszam nowe dziewczyny do ujawnienia się ; 09.12.11, 11:54
        No i fajnie, ze sie ujawnilas. Matylda- piekne imie :)
        • alcea3 Re: Zapraszam nowe dziewczyny do ujawnienia się ; 09.12.11, 19:04
          Witaj serdecznie lilaj! :)

Miło,ze zaglądasz, będzie jeszcze milej gdy skrobniesz czasem cos od siebie:)
          Skąd jestes??
          • czelokadka To ja tez 09.12.11, 20:44
            Witam oficjalnie wszystkie Mamy.
            cCytam Was dosc czesto ale nigdy (lub prawie nigdy nie pisze). Jestem mama Zosi – sierpien 2007 i Michasia – lipiec 2009.
            Mieszkamy za granica wiec nie zawsze moge sie identyfikowac z polskimi realiami ale niektore tematy sa uniwersalne.
            Milo tu u Was!!!
            • najma78 Re: To ja tez 09.12.11, 20:48
              Witam. Czasem czytam, prawie nigdy pisze. Jestem mama dwojki, corka listopad 2002 a syn lipiec 2007. Mieszkamy za granica. Pozdrawiam.
              • alcea3 Re: To ja tez 09.12.11, 20:57
                najma78 juz sie gdzies spotakałysmy na forum gazety prawda?

Dziewczyny witajcie :)
                Oby na powitaniu się nie skończyło zachęcam do aktywnego uczestnictwa :))
                Fajnie,ze świeża krew jest tu z nami ssasasasasa ;)
                • najma78 Re: To ja tez 10.12.11, 09:27
                  alcea3 napisała:

> najma78 juz sie gdzies spotakałysmy na forum gazety prawda?

Mozliwe, ale nie kojarze twojego nicka:)

• alcea3 Re: To ja tez 10.12.11, 10:20
                    najma78 napisała:

> alcea3 napisała:
                    >
                    > > najma78 juz sie gdzies spotakałysmy na forum gazety prawda?
                    >
                    > Mozliwe, ale nie kojarze twojego nicka:)
                    >

:) Ja tez nie potrafię napisać skąd, ale kojarzę :)
                    Witaj

Patrzcie az dwie forumki w jednym czasie z USA :)
                    Zawsze chciałąm tam poleciec i zobaczyć ten "american dream " ;)
    • guciowamama Re: Zapraszam nowe dziewczyny do ujawnienia się ; 09.12.11, 21:11
      Witajcie serdecznie nowe Forumki :-) Zobaczycie jak tu fajnie :-) gdzie mieszkacie za granica?
      • ankas4 Re: Zapraszam nowe dziewczyny do ujawnienia się ; 09.12.11, 21:22
        Hej dziewczyny:) fajnie, ze jesteście;)
        No u nas zawsze miło, czasami się spieramy, walczymy słownie, ale mamy nadzieję,że wszystko w ramach zdrowej normy:) , ale najwazniejsze ,ze mamy swoją grupę wsparcia:) wiec witajcie, jak juz do nas wpadłyście to juz po Was:)))))
        • czelokadka Re: Zapraszam nowe dziewczyny do ujawnienia się ; 09.12.11, 22:04
          ankas4 napisała:

> wiec witajcie, jak juz do nas wpadłyście to juz po Was:)))))

i tego sie boje:)))
      • czelokadka Re: Zapraszam nowe dziewczyny do ujawnienia się ; 09.12.11, 22:03
        guciowamama napisała:

> Witajcie serdecznie nowe Forumki :-) Zobaczycie jak tu fajnie :-) gdzie mieszka
        > cie za granica?

USA
        • guciowamama Re: Zapraszam nowe dziewczyny do ujawnienia się ; 09.12.11, 22:07
          Pieknie! Inna strefa czasowa ;-)
          • czelokadka Re: Zapraszam nowe dziewczyny do ujawnienia się ; 09.12.11, 22:09
            guciowamama napisała:

> Pieknie! Inna strefa czasowa ;-)

wlasnie z pracy wychodze:)
          • klaudia020707 Re: Zapraszam nowe dziewczyny do ujawnienia się ; 09.12.11, 22:11

Witajcie:)
            Napiszcie cos wiecej, jak macie na imie, gdzie mieszkacie
            juz wiemy ze czekoladka w USA
    • klarysa007 Re: Zapraszam nowe dziewczyny do ujawnienia się ; 09.12.11, 22:13
      Super, że sie odzywacie :)
      Zawsze się przyda świeża krew i nowe osoby do polewania... kawy rano, oczywiście :)
      • burdziaa Re: Zapraszam nowe dziewczyny do ujawnienia się ; 09.12.11, 22:18
        Witajcie serdecznie i zaglądajcie codziennie :)
    • malgorzata.66 Re: Zapraszam nowe dziewczyny do ujawnienia się ; 09.12.11, 23:02
      kolej na mnie :)

Jestem Małgorzata, mama lipcowego Miłosza. Mieszkamy w Krakowie.
      Czytam Was często, ale brakowało mi bodźca, żeby się ujawnić.
      Wasze forum jest przemiłe, skarbnica wiedzy i mądrości wszelakich :)

Pozdrawiam serdecznie !

• alcea3 Re: Zapraszam nowe dziewczyny do ujawnienia się ; 10.12.11, 10:18
        Witaj malgorzata.66 :)

Kraków, piękne miasto! Kiedyś planowałam tam mieszkać :)
        Zapraszamy do aktywnego pisania :)
    • domatorka.amatorka Re: Zapraszam nowe dziewczyny do ujawnienia się ; 09.12.11, 23:22
      je je je, powitalne imprezy w piątek to miły weekendu początek:)
      • najma78 Re: Zapraszam nowe dziewczyny do ujawnienia się ; 10.12.11, 09:31
        Mieszkam w UK, West Yorkshire, pracuje jako asystentka nauczyciela, obecnie w przedszkolu przy szkole podstawowej (pol etatu).
    • lucy_cu Re: Zapraszam nowe dziewczyny do ujawnienia się ; 10.12.11, 12:57
      Alcea, Ty nasz KaOwcu. ;)

Witajcie, Dziewczyny! I piszcie, piszcie koniecznie!
      Pozdrowienia!
      A Małgosię-Krakuskę szczególnie po sąsiedzku pozdrawiam!
      • alcea3 Re: Zapraszam nowe dziewczyny do ujawnienia się ; 10.12.11, 13:08
        ucy_cu napisała:

> Alcea, Ty nasz KaOwcu. ;)

Prosze o wyjaśnienei :)
        • lucy_cu Re: Zapraszam nowe dziewczyny do ujawnienia się ; 10.12.11, 13:21
          Oj, no, widać, ze Ty młoda. KO - gość od rozrywek kulturalno-oświatowych, w PRL. Teraz tacy się zwą animatorami. Panimajesz? :) Chodzi i werbuje do wspólnej zabawy. ;)
      • malgorzata.66 Re: Zapraszam nowe dziewczyny do ujawnienia się ; 10.12.11, 13:24
        to że u Was sympatycznie to wiedziałam od dawna :)
        dziękuję za przyjęcie mnie do Waszego grona

Lucy, sąsiadko, pozdrawiam serdecznie i słonecznie :)

• szaszanka21 Re: Zapraszam nowe dziewczyny do ujawnienia się ; 10.12.11, 17:06
          Witajcie,witajcie :))
          Fajnie ,ze nam się "koło gospodyń " ;P powiększa :)))
          • ankas4 Specjalnie dla naszej alcea:) 10.12.11, 17:37
            www.youtube.com/watch?v=u3Qn2fDJTmE&feature=related
            i stawiamy ciacho dla naszej alcea za integrowanie forum:)
            • aga_junior Re: Specjalnie dla naszej alcea:) 10.12.11, 19:40
              witam wszystkie świeżynki ;-)
            • motylek1407 Re: Specjalnie dla naszej alcea:) 10.12.11, 19:42
              Rejs jak zawsze na czasie :D
              Witajcie "nowe - stare" ;)
              U nas fajnie i milo :D
            • lucy_cu Re: Specjalnie dla naszej alcea:) 10.12.11, 20:23
              "Rejs" to jest to. :)
              Tak jest, dla koleżanki Alcei bigosik, wuzetka i oranżada w podzięce. :)
              A już na serio- to dobry pomysł był z tym wątkiem, Pati.
              • szaszanka21 Re: Specjalnie dla naszej alcea:) 10.12.11, 20:30
                No i jeszcze goździk i rajstopy w pudełku dla naszej kochanej Alcei !!!
                Pati rulez :D
                • burdziaa Re: Specjalnie dla naszej alcea:) 10.12.11, 21:11
                  :) a skąd Pati wiedziałaś,że nowe Koleżanki są wsród nas?
                  • lillaj Re: Specjalnie dla naszej alcea:) 10.12.11, 21:20
                    Ja też dziękuję za miłe przyjęcie:) I zapomniałam się przedstawić, jestem Lidia.
                  • zalasso Burdziaa- pati wie wszystko... 10.12.11, 22:05
                    Witajcie Koleżanki :)

Polejcie coś dobrego na ten wieczór sobotni, taki bruderszafcik powiedzmy ;)
                    • malgorzata.66 Re: Burdziaa- pati wie wszystko... 10.12.11, 22:27
                      Dobry wieczór,

proszę bardzo: miód pitny trójniak polewam dla wszystkich, dla rozgrzewki w grudniowy wieczór

pozdrawiam

• lillaj Re: Burdziaa- pati wie wszystko... 10.12.11, 22:51
                        Ja zapraszam na porto. Częstujcie się dziewczyny, bo została już końcówka:)
                        • alcea3 Re: Burdziaa- pati wie wszystko... 10.12.11, 23:14
                          Dokończę Martini i zabiorę się za wasze poczęstunki ;)
                          • lilka.k Re: Burdziaa- pati wie wszystko... 11.12.11, 08:52
                            Witajcie dziewczyny. Przepraszam, że dopiero teraz Was witam. Piszcie, piszcie! :)
              • alcea3 Re: Specjalnie dla naszej alcea:) 10.12.11, 22:05
                Jeny bigosik tak bigosik z dokładką!!!! Uwielbiam, kocham, szaleję!!! :))

Kochane skąd wiem, skąd wiem, ja dobra moderatorka jestem ;)

Buziaki
                • tsunami05 to i ja coś napiszę :) 11.12.11, 11:29
                  Włażę często - zaczęłam z powodu Amelki. Bardzo u Was miło, czasem podczytuję wątki, np o zabawach z dzieciakami. Jesteście charakterystycznym forum z uwagi na liczbę osób przygotowujących ciepłe śniadania (jaglanka :). I dużo Was jest z Wrocławia - ja też, więc czasem o jakiejś wrocławskiej imprezie/knajpce (np. retauracji Teatralnej ;) od Was sie dowiaduje ;)
                  "Normalnie" jestem z zamkniętego Stycznia2006 i nie mam lipczątka, moje dzieci są o rok starsze i rok młodsze od lipcząt Waszych :)
                  Nie pisałam nigdy, poza wątkiem Amelki, bo czuję się mimo wspaniałej atmosfery na tym forum "nie u siebie". Pozdrawiam!!!
                  • alcea3 tsunami 11.12.11, 11:40
                    Witaj !

Ta liczba osob przygotowujących ciepłe sniadanka chyba nie jest az taka duza ;)
                    U nas takie sniaanko ewentuanie w sobotę :) (ciepłe ;)

Zamiast podczytywać o spotakniach wpadłabyś na której ! :)
                    Poznasz nas osobiście i dopiero wpadniesz jak śliwka w kompot ;)
                    W jakiej dzielnicy Wro mieszkasz?
                    • tsunami05 Re: tsunami 11.12.11, 11:57
                      Jakoś tak w kompleksy mnie ta jaglanka wpędziła, może dlatego wyolbrzymiłam :)
                      Chętnie na spotkanie wpadnę, ale i bez tego czuję Waszą atmosferę :)
                      A mieszkam tak naprawdę w Sobótce, ale większość dnia spędzam(y) raczej we Wrocku.
                      • alcea3 Re: tsunami 11.12.11, 12:00
                        Oj atm oj tam, nie bierz tej jaglanki tak do siebie ;)
                        Moje dziecko tez takiej na sniadanie nie dostaje ;) Aczkolwiek zazdroszczę mamom,które tak to organizuja,ze maja rano na to czas.
                        Ja mam rano 20 minut na wyjscie z domu i wszystko półbiegiem ;)
                        • ankas4 Re: tsunami 11.12.11, 18:27
                          Tsunami moj je na sniadanie... parówki:) ,,,bo nic wiecej nie chce tknąć:)
                          Pozdrawiamy i musisz wpasc na spotkanie, mam nadzieje, ze moze sie poczatkiem nowego roku jakoś zmówimy wszystkie:)
                          • ridibunda Re: tsunami 11.12.11, 19:32
                            No ale parówki też na ciepło ,więc prawie jak jaglanka:))))
                            Podnoszę sobie samoocenę, bo moje na sam widok jaglanki mają odruch wymiotny, parówki wsuwają:)
                            • tsunami05 Re: tsunami 12.12.11, 09:47
                              ufffffff
                              jaglankę gotowałam kilka razy ale zawsze wcinałam sama :)
    • porzeczka_mocna Re: Zapraszam nowe dziewczyny do ujawnienia się ; 11.12.11, 20:11
      To ja też się przywitam :).
      Jestem mamą majowej panienki (z 2007) i lutowego kawalera (2010). Podczytuję was czasem, bo miewacie tematy które akurat są jak znalazł pod kątem dla majóweczki :).

I żeby nie było, że tak z pustymi rękami, to zapraszam na wino. I galaretkę w czekoladzie.
      • alcea3 Re: Zapraszam nowe dziewczyny do ujawnienia się ; 11.12.11, 20:15
        Witaj porzeczko:)

Skąd klikasz?:)
        • porzeczka_mocna Re: Zapraszam nowe dziewczyny do ujawnienia się ; 11.12.11, 21:03
          Z Warszawy :)
    • ela.ch1 Re: Zapraszam nowe dziewczyny do ujawnienia się ; 11.12.11, 20:33
      to i ja się dopisuję (chociaż ostatnio już próbowałam się ujawnić, ale jakoś nie wyszło :D ) mama Kubusia -Lipiec 2007 i Patrycji -październik 2009 witam się oficjalnie i serdecznie :)
      • burdziaa Re: Zapraszam nowe dziewczyny do ujawnienia się ; 11.12.11, 22:09
        Witam jeszcze raz Was serdecznie :) a Pati,Ty się tak nie wypytuj bo nam Dziewczyny spłoszysz :)!
      • uczula Re: Zapraszam nowe dziewczyny do ujawnienia się ; 12.12.11, 13:07
        witam serdecznie nowe forumki :)
    • olcia.kaktus Re: Zapraszam nowe dziewczyny do ujawnienia się ; 12.12.11, 15:39
      ale nas dużo!!! ale fajnie :)
    • cui Re: Zapraszam nowe dziewczyny do ujawnienia się ; 12.12.11, 15:43
      Ale fajnie :)
      Witajcie wszystkie Nowe ;)
    • grudniowa_m I ja nieśmiało się witam...:) 13.12.11, 13:34
      Podczytuję Was już od jakiegoś czasu i podobnie jak dziewczyny trafiłam tu za sprawą Amelki. Śledzę jej losy i kibicuję każdego dnia.
      Piszę na forum rówieśniczym grudzień2009, ale przyznam od razu, że zawsze najpierw zaglądam do Was:)
      Jestem mamą dwóch grudniaków - Oskar z 2005 roku i Filip 2009. Mieszkamy w Kielcach. Pozdrawiam.
      • maadga Re: I ja nieśmiało się witam...:) 13.12.11, 13:50
        Witam krajankę :D
      • agaikuba Re: Zostałam ostatnia? 13.12.11, 14:07
        Podczytuję Was czasami. Pierwszy raz weszłam, bo szukałam jakiegoś info od Ani w sprawie Amelki i tak mi zostało, że wpadam do Was czasami i podczytuję. Mam na imię Agnieszka i jestem z Wrocławia. Znajdzie się też dla mnie u Was miejsce?
        • ankas4 No pewnie ,ze znajdzie;) 14.12.11, 01:01
          Witaj, i witajcie wszystkie jeszcze raz:)
          Wątki lecą nowe w górę, starsze spadają:) ale w imieniu Lipcówek mogę Was zapewnić,że jesteście bardzo mile widziane w naszym gronie:))))
          Pozdrawiamy serdecznie
          • aga_junior Re: No pewnie ,ze znajdzie;) 14.12.11, 09:05
            a pewnie, że się znajdzie, choć do nas ;-)
            • agaikuba Re: No pewnie ,ze znajdzie;) 14.12.11, 09:09
              Dziękuję za przyjęcie :) Wyciągam zabawki i zostaję ;)
              • pabia_a Re: No pewnie ,ze znajdzie;) 14.12.11, 09:42
                ale wysyp:) Witajcie nowiutkie lipcóweczki;)
    • magdalenka79k Re: To i ja 14.12.11, 13:42
      Już kiedyś się ujawniałam ale to jeszcze raz przypomnę: forum.gazeta.pl/forum/w,43618,114274892,114274892,Stawiam_.html - nic się nie zmieniło w dalszym ciągu mieszkam w Kopenhadze, Jaś ma już ponad półtora roku a Antoś 4 lata. Obiecuję więcej pisać po nowym roku. Pozdrawiam.
      • m_k8 Witajcie! 14.12.11, 14:10
        Witajcie dziewczyny i do "przeczytania" :-)
    • ciekawska_mamuska Jestem w szoku :D 14.12.11, 18:23
      witajcie dziewczyny,
      właśnie zasiadłam na forum Gazety, żeby co nieco poszperać i jestem OGROMNIE zaskoczona, że wątek LIPCÓWECZEK nadal istnieje - całe wieki!!!! :D i tyle znajomych zalogowanych!!! SZOK SZOK SZOK :) wcześniej pisywałam tu jako "chmurcia" i jestem mamą prawie-lipcowej Olci :) Witajcie znów po przerwie :)
    • alcea3 Re: Zapraszam nowe dziewczyny do ujawnienia się ; 26.09.12, 21:57
      Widzę, nowe widzę, ale jeszcze czekam na ujawnienie się :D
    • mary_luu Re: Zapraszam nowe dziewczyny do ujawnienia się ; 27.09.12, 12:43
      Witam,
      Przyznaję się,ze i ja podczytuję forum.
      Mam na imię Marysia i mieszkam w Jeleniej Górze.
      Jestem pod wrażeniem,jak forum tętni życiem i żałuję,że nie trafiłam tutaj wcześniej.
      Pozdrawiam wszystkie mamusie.
      • klarysa007 Re: Zapraszam nowe dziewczyny do ujawnienia się ; 27.09.12, 14:23
        Witaj! Twój Wojtuś z tego samego dnia co moja Marta :D
      • alcea3 Re: Zapraszam nowe dziewczyny do ujawnienia się ; 27.09.12, 21:42
        Witaj mary_luu :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka