Dodaj do ulubionych

Celestia - pomocy

22.06.12, 10:32
Z okazji Rozaliowych zbliżających się urodzin córka moja zażyczyła sobie kucyka niejaką Celestię
do tej pory była niezarażona, bo nie mamy kablówki, ale przedszkole sformatowało :)
to dziadostwo kosztuje stówę na allegro, kupowałyście swoim dzieciakom?
może gdzieś można trochę taniej, bo jak wyląduję po 3 dniach w kącie to ją przerobię na obiad, żeby się zamortyzował :)
Obserwuj wątek
    • disno Re: Celestia - pomocy 22.06.12, 13:12
      to i tak masz dobrze bo moja sobie zażyczyła Barbie muszkieterkę z koniem za 180 zł - na szczęście dogadałyśmy się, że chodzi o konia i udało mi się kupić tanio na allegro ;-). Poszukaj na allegro za kilka dni, może w używanych - mi ostatnio udało się kupić kilka używanych zabawek za grosze, a wyglądały jak nówki - nie wiem co za dziecko się nimi bawiło, ... a może właśnie się nie bawiło.
      • kamamama2 Re: Celestia - pomocy 22.06.12, 15:12
        No właśnie, czy się bawiło?
        bo oczy chcą, a potem okazuje się, że i tak stare drewniane klocki, pies czy konik wcale nie firmowy jest najlepszą zabawką :)
        mam jeszcze trochę czasu, więc będę monitorować allegro :)
        dzięki
    • bobimax Re: Celestia - pomocy 22.06.12, 16:26
      Moja ma od gwiazdki i sie bawi.
      • alcea3 Re: Celestia - pomocy 22.06.12, 16:45
        Malwa ma , szczesliwie dostała od babci w prezencie, straszne dziadostwo to to :P
        macha skrzydłami i wrzeszcy "polećmy do zamku" ;P

Ale dzić przeszczesliwy, wiec to chyba najwazniejsze ;)
        • ewlinp Re: Celestia - pomocy 25.06.12, 15:07
          ha to was zaskoczę mój Jasiek też chciał mieć celestię!
          Az specjalnie poszłam do przedszkola i poprosiłam dziewczynkę która ma to dziwactwo żeby pokazała mi o co chodzi. Padłam jak zobaczyłam o co mój syn mnie prosi... wpływ rówieśników mnie przeraża
          i to gadanie... "cześć jestem księżniczka celestia..." czy jakoś tak
          na szczęście udało mi się wytłumaczyc że to zabawka dla dziewczyn ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka