Dodaj do ulubionych

Restauracja Słoneczna --- Wesele pytanie

IP: *.stk.vectranet.pl 29.01.07, 20:29
Chciałem się zapytać czy ktoś zna ceny od osoby za wesele?
Obserwuj wątek
    • Gość: fazer Re: Restauracja Słoneczna --- Wesele pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 20:36
      KONKRETNIE CENY CI NIE PODAM ALE ODRADZE CI TA RESTAURACJE.NA OSTATNIM WESELU
      OBSLUGA ZAKOSILA Z NASZEGO STOLIKA 2 PACZKI FAJEK I KOMORE,KORZYSTAJAC Z
      OKAZJI.POZDRO
      • Gość: Ktosiek Re: Restauracja Słoneczna --- Wesele pytanie IP: *.com.pl 29.01.07, 23:22
        Ceny z września, więc może coś się zmieniło: 3 rodzaje menu w cenie 140, 160 i
        180 zł/os. Od czerwca Słoneczna przejmuje salę w DOK-u Na Pawłowie i tam będą
        ceny 120, 140 i 160 zł/os.
      • Gość: monia Re: Restauracja Słoneczna --- Wesele pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 07:02
        Qrcze, prosze mnie nie straszyc - w czerwcu mam tam wesele :(
        • Gość: zabrzanin Re: Restauracja Słoneczna --- Wesele pytanie IP: *.bater2.zabrze.pik-net.pl 31.01.07, 11:09
          Ja tez odradzam Sloneczną. Nie bylismy zadowoleni(i nie tylko my) Pozdrawiam
          • Gość: monia Re: Restauracja Słoneczna --- Wesele pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 07:14
            No to zaczynam się poważnie niepokoić. Moi znajomi wyrażali się w samych
            superlatywach na temat tej restauracji. Czy możesz napisać w paru słowach, co
            było powodem Waszego niezadowolenia?? Będę wdzięczna. Pozdrawiam
            • Gość: Magda Re: Restauracja Słoneczna --- Wesele pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 15:38
              Cześć Monia. Nie stresuj się. Mało lokali o których wszyscy dobrze mówią. Wesele
              na pewno się uda. Wszystkiego najlepszego :)
              • Gość: monia Re: Restauracja Słoneczna --- Wesele pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 09:14
                Dziękuję za miłe słowo i pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka