Dodaj do ulubionych

Herbatka na wtorek:)

10.07.12, 07:19
Zapraszam Kochane i dzień dobry w ten śliczny dzień:)
Jak co dzień, ten dzień, ....ale przecież wyjątkowy, bo jedyny, niepowtarzalny, prawda?:)
Miłego, smacznego i zdrowego Wam życzę:)
Obserwuj wątek
    • anmroz Re: Herbatka na wtorek:) 10.07.12, 07:39
      Witam się i ja, ale bez kawy się nie ruszam:)
      Dziś dzień prób na scenie, szykujemy się do kolejnego festiwalu. Ostatni łyk i uciekam.
      Dobrego dnia :)
      • malenkie7 Re: Herbatka na wtorek:) 10.07.12, 07:43
        tak, dzis jest u mnie ten wyjątkowy dzień... w miesiącu... @ dostałam z samego rana i czuje sie jak potraktowana przez glebogryzarkę.
        w planach milion rzeczy do zrobienia.
        pogoda jest cudna - przynajmniej to mnie cieszy - uwielbiam ciepłe lato.
        miłego dnia!
        • tri-mamma Re: Herbatka na wtorek:) 10.07.12, 08:13
          Witam się z Wami z kawusią w ręku.

Uwielbiam poranki letnie :) Są cudowne :) Cisza, spokój, dookoła śpiewają ptaszki, siedzę sobie w ogródku z książką lub z pracą umysłową (co wcale mi nie przeszkadza w taki cudny poranek) i napawam się chwilą.

Oby ten dzień był dobry dla wszystkich!
          • aga_junior Re: Herbatka na wtorek:) 10.07.12, 08:32
            melenkie przyłączam się w bólu :D
            ja się cieszę, że teraz bo na weekend chcemy uciec na mazury.

Rano fajny chłodek był za oknem ;-) temperatura spada i od razu lepiej się czuje. Dziś mam konsultacje z sunią u chirurga-ortopedy potrzebuję dobrych fluidów co by ta wizyta zakończyła się pozytywnie.
            Dziś przylatuje z wakacji moja dobra kumpela także będzie pewnie spotkanko i jakiś prezent :D

Miłego dnia dziewczynki ;-)
            • klarysa007 Re: Herbatka na wtorek:) 10.07.12, 09:40
              Kawka smakuje dziś lepiej, bo zza okna chłodniejsze powietrze płynie. Da się wreszcie oddychać :) W planach mam przetrzymać kolejny dzień z nadaktywną pięciolatką :D
              Miłego dnia!
      • joasia83m anmroz 10.07.12, 09:38
        kiedy wyjezdzacie??
        ja zaraz (jak się mała w koncu obudzi) jadę do wlo, do dawidka stęsknionego- tydzień sie nie widzielismy przez moją sesję. wieczorkiem idę na maleo reggae rockers- bo b.lubię;)
        a jutro moze na jakies lody z dzieciakami bysmy sie wybraly, co? czy nie masz czasu?
    • zalasso Re: Herbatka na wtorek:) 10.07.12, 10:05
      Dosiadam się z kawką. Domek ogarnięty, słoiki zagotowane. Pogoda cudna. Zaraz ruszamy na spacer, bo koło południa muszę do miasta jechać kilka spraw załatwić, to nam zejdzie z 3h :/ ale za to zabiorę dzieciaki na jakiś wypasiony plac zabaw :)

Miłego dnia!
    • e-ness Re: Herbatka na wtorek:) 10.07.12, 10:43
      O jak mi dzisiaj brakuje energii:( i głowa boli ze mam ochotę ja uciąć:(
      Moja mama miała udar, dziękuje Bogu że delikatny i w pore wprowadzono leczenie farmakologiczne, to jest tylko lekki niedowład reki i nogi:( nie wiem co by było gdyby....
      Teściowa złapała cytomegalię , juz 9 dzień z mega gorączka i ma zakaz kontaktów, a ja juz bzika dostaje z dzieciakami, przedszkole jak na złośc nam zamknęli na lipiec! Wszystko się posypało.
      Dzis jeszcze wizyta w Kajetanach, oby wieści były bardziej pomyślne.
      • 27agnes72 Re: Herbatka na wtorek:) 10.07.12, 12:52
        Kawka południowa...
        Trzymam kciuki za Wasze wszystkie ważne do załatwienia sprawy!
        Ja już tydzień bez dzieci. Bawią się nad morzem pod opieką moich rodziców i bratowej :-)
        Jak dzwoniłam wczoraj to lipcowy powiedział mi, że wróci jak się skończą wakacje i nie mam po niego przyjeżdżać ani dzwonić bo ma dużo ważnych spraw na głowie :-) HA HA HA
        Aż mi smutno...No ale do pracy trzeba chodzić...
        • anmroz Joasiu 10.07.12, 16:33
          Chętnie wyskoczę na spacerek z Wami.Kiedy Ci pasuje? Daj znać, to się umówimy. Pozdrawiam.AM
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka