zabka11 10.07.12, 07:19 Zapraszam Kochane i dzień dobry w ten śliczny dzień:) Jak co dzień, ten dzień, ....ale przecież wyjątkowy, bo jedyny, niepowtarzalny, prawda?:) Miłego, smacznego i zdrowego Wam życzę:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anmroz Re: Herbatka na wtorek:) 10.07.12, 07:39 Witam się i ja, ale bez kawy się nie ruszam:) Dziś dzień prób na scenie, szykujemy się do kolejnego festiwalu. Ostatni łyk i uciekam. Dobrego dnia :) Odpowiedz Link
malenkie7 Re: Herbatka na wtorek:) 10.07.12, 07:43 tak, dzis jest u mnie ten wyjątkowy dzień... w miesiącu... @ dostałam z samego rana i czuje sie jak potraktowana przez glebogryzarkę. w planach milion rzeczy do zrobienia. pogoda jest cudna - przynajmniej to mnie cieszy - uwielbiam ciepłe lato. miłego dnia! Odpowiedz Link
tri-mamma Re: Herbatka na wtorek:) 10.07.12, 08:13 Witam się z Wami z kawusią w ręku. Uwielbiam poranki letnie :) Są cudowne :) Cisza, spokój, dookoła śpiewają ptaszki, siedzę sobie w ogródku z książką lub z pracą umysłową (co wcale mi nie przeszkadza w taki cudny poranek) i napawam się chwilą. Oby ten dzień był dobry dla wszystkich! Odpowiedz Link
aga_junior Re: Herbatka na wtorek:) 10.07.12, 08:32 melenkie przyłączam się w bólu :D ja się cieszę, że teraz bo na weekend chcemy uciec na mazury. Rano fajny chłodek był za oknem ;-) temperatura spada i od razu lepiej się czuje. Dziś mam konsultacje z sunią u chirurga-ortopedy potrzebuję dobrych fluidów co by ta wizyta zakończyła się pozytywnie. Dziś przylatuje z wakacji moja dobra kumpela także będzie pewnie spotkanko i jakiś prezent :D Miłego dnia dziewczynki ;-) Odpowiedz Link
klarysa007 Re: Herbatka na wtorek:) 10.07.12, 09:40 Kawka smakuje dziś lepiej, bo zza okna chłodniejsze powietrze płynie. Da się wreszcie oddychać :) W planach mam przetrzymać kolejny dzień z nadaktywną pięciolatką :D Miłego dnia! Odpowiedz Link
joasia83m anmroz 10.07.12, 09:38 kiedy wyjezdzacie?? ja zaraz (jak się mała w koncu obudzi) jadę do wlo, do dawidka stęsknionego- tydzień sie nie widzielismy przez moją sesję. wieczorkiem idę na maleo reggae rockers- bo b.lubię;) a jutro moze na jakies lody z dzieciakami bysmy sie wybraly, co? czy nie masz czasu? Odpowiedz Link
zalasso Re: Herbatka na wtorek:) 10.07.12, 10:05 Dosiadam się z kawką. Domek ogarnięty, słoiki zagotowane. Pogoda cudna. Zaraz ruszamy na spacer, bo koło południa muszę do miasta jechać kilka spraw załatwić, to nam zejdzie z 3h :/ ale za to zabiorę dzieciaki na jakiś wypasiony plac zabaw :) Miłego dnia! Odpowiedz Link
e-ness Re: Herbatka na wtorek:) 10.07.12, 10:43 O jak mi dzisiaj brakuje energii:( i głowa boli ze mam ochotę ja uciąć:( Moja mama miała udar, dziękuje Bogu że delikatny i w pore wprowadzono leczenie farmakologiczne, to jest tylko lekki niedowład reki i nogi:( nie wiem co by było gdyby.... Teściowa złapała cytomegalię , juz 9 dzień z mega gorączka i ma zakaz kontaktów, a ja juz bzika dostaje z dzieciakami, przedszkole jak na złośc nam zamknęli na lipiec! Wszystko się posypało. Dzis jeszcze wizyta w Kajetanach, oby wieści były bardziej pomyślne. Odpowiedz Link
27agnes72 Re: Herbatka na wtorek:) 10.07.12, 12:52 Kawka południowa... Trzymam kciuki za Wasze wszystkie ważne do załatwienia sprawy! Ja już tydzień bez dzieci. Bawią się nad morzem pod opieką moich rodziców i bratowej :-) Jak dzwoniłam wczoraj to lipcowy powiedział mi, że wróci jak się skończą wakacje i nie mam po niego przyjeżdżać ani dzwonić bo ma dużo ważnych spraw na głowie :-) HA HA HA Aż mi smutno...No ale do pracy trzeba chodzić... Odpowiedz Link
anmroz Joasiu 10.07.12, 16:33 Chętnie wyskoczę na spacerek z Wami.Kiedy Ci pasuje? Daj znać, to się umówimy. Pozdrawiam.AM Odpowiedz Link