Dodaj do ulubionych

kawa zieeew czwartkowa i herbata

26.07.12, 08:08
pobudki o 3 (sikanie Manii), o 5 (sniadanie dla wszystkich) i wstawanie wlasciwe o 6.30 z mezem do pracy (kawe dobra robi, szkoda przegapic). Teraz jeszcze sie zbieram do zycia ale nie daja mi sie obudzic - koniecznie musza juz gdzies isc. Odwlekam troche i kazalam im poszukac ksiazek do oddania do biblioteki wiec teraz biegaja a ja sie budze.
Wczorajsza rozmowa poszla dobrze- dzieki za trzymanie kciukow- teraz trzymac zeby kase znalezli :)
Kiedy ja siade do tego dyplomu? sie pytam..
Obserwuj wątek
    • burdziaa Re: kawa zieeew czwartkowa i herbata 26.07.12, 08:25
      Z tymi psami to gorzej niż z dziećmi :)a co zrobicie ze szczeniaczkami jak podrosną? Tez trzymałam kciuki,a kiedy bedziesz wiedziała więcej ?
      Dojadam śniadanko posturodzinowe,druga większa tura gości w sobotę dojedzie.Muszę dzis do lekarza na drugi koniec Wrocławia,martwie sie o leosia jak 4 godziny wytrzyma bez jedzenia chłopina,dobrze że pogoda jest to koleżanka z nim pospaceruje.Miłego zdrowego dnia Wszystkim !
      • iki2007 Re: kawa zieeew czwartkowa i herbata 26.07.12, 08:53
        witam się owsiankowo, powróciliśmy z wojaży, Młody chory, więc wpadamy w kolejną skrajność siedzenie w domu, żeby do 5.08 się wykurował do czeka nas jeszcze wyjazd w Góry Świętokrzyskie! nie mogę się doczekać!

Miłego!!
    • zalasso Re: kawa zieeew czwartkowa i herbata 26.07.12, 09:48
      Kawa czarna jak smoła i mój humor dzisiejszy :)
      Zaraz na zakupy i dalej ogarniać dom, bo w sobotę kinderparty dla chłopaków urodzinowe :D

Miłego dnia!
      • lucy_cu Re: kawa zieeew czwartkowa i herbata 26.07.12, 10:02
        O, to, to, Zalasso. Jako i u mnie. ;)

Dopijam i uciekam.

Miłego! :)
        • aga_junior Re: kawa zieeew czwartkowa i herbata 26.07.12, 10:40
          Witam się i ja :)
          Moje starsze dziecko pływa sobie cały dzień w Bałtyku, wyjazd jej się trafił jak ślepej kurze ziarno. Ja mam świetne zajęcie na dziś umycie okien i żaluzji. Młody kaszle już jakieś 2 miesiące więc postanowiłam pozbyć się kurzy (może tu leży problem, już nie wiem sama :( )
          Naszą atrakcją może dziś będzie wyjazd do marketu :( kiepska perspektywa, nie lubię tak :(

miłego dnia dziewczynki ;-)
    • kamamama2 Re: kawa zieeew czwartkowa i herbata 26.07.12, 11:36
      ja już po kawce i z synkiem, bo przyleciał wczoraj wieczorem :)
      nie było go 3 tygodnie, Rozalka obwiesiła mieszkanie plakatami i rysunkami dla niego

fajnie, że jesteśmy w komplecie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka