Dodaj do ulubionych

Piątkowe (huraaa;) herbatki/kawki:)

14.09.12, 08:09
No wspaniały ten dzień, nieprawdaż?;)
Nie dość że piątek, weekendu poczatęk, to pogoda za oknem, i Jasiek śpiewał rano w drodze do zerówki:) I mój laptop dziś przyjedzie;)
Kwiatuszek dzis ma ważne badania, trzymajmy kciuki Kochane, ale w taki wspaniały dzien, tylko dobre rzeczy się wydarzą, zobaczycie:)
Miłego, dobrego Wam życze:)
Obserwuj wątek
    • m_k8 Re: Piątkowe (huraaa;) herbatki/kawki:) 14.09.12, 08:16
      dołączę się do świętowania piątku!
      Kawy mi potrzeba, nie wyspałam się bo mi się śniło, żem na coś chora i potrzebna będzie chemia... Hana miała dziś mały kryzys, zapewne po wczorajszym spotkaniu z "mężem" z przedszkola do którego już nie chodzi. Ależ oni wojowali!
      Dzisiaj luz, zatrudnić ślusarza, przygotować kilka ogłoszeń i byle do 4tej ;-)
      Miłego dnia dziewczyny!
      M.
      • m_k8 Re: Piątkowe (huraaa;) herbatki/kawki:) 14.09.12, 08:19
        Aniu, wetnę się jeszcze w wątek. Jak płacisz za zerówkę? 8h mam y bezpłatne. Ale płace za 0,5 przed i 0,5 po tych 8h czyli za Hani świetlicę. Liczą mi ok. 70 pln, ale dziś na drzwiach świetlicy wyczytałam, że ta jest płatna 40 pln za cały semestr i właśnie zdurniałam. Jak jest u Ciebie?
        • emma_me Re: Piątkowe (huraaa;) herbatki/kawki:) 14.09.12, 08:48
          trzymam kciuki za Amlekę :*

Miłego dnia
          • malenkie7 Re: Piątkowe (huraaa;) herbatki/kawki:) 14.09.12, 09:33
            kciuki mocne za Amelaska!
            ja niewyspana, bo dziś Dziecior mój kochany przyłaził do naszej sypialni 2 razy - za drugim razem juz nie mialam sily siedziec przy jego lozku i czekac, az zaśnie i polozylam sie razem z nim - na tym małym dziecięcym tapczaniku, pogięta jestem i niewyspana.
            kiedy on zacznie przesypaic noce SAM, spokojnie, bez łażenia?
        • zabka11 Re: mk8 maila napisze:) 14.09.12, 16:52

• aga_junior Re: Piątkowe (huraaa;) herbatki/kawki:) 14.09.12, 09:44
      zabka a jakie to cudo kupiłaś?

My wczoraj uporaliśmy się z odnowieniem pokoju. W sumie z malowaniem i posprzątaniem zeszło nam się jeden dziś. Młodego dziś zostawiłam w domu, pozamykałam już wszystkie okna i zaraz bańki idą w ruch. Andżeli zrobię wieczorem. Czekam kiedy mnie połamie i aż dziwne :) czyżby te pół słoika miodu co zeżarłam mnie chroni :D
      W planie dziś małe sprzątanko, frytki z kefirem a wieczorem luz z M

miłego dnia dziewczynki ;-)
      • kamamama2 Re: Piątkowe (huraaa;) herbatki/kawki:) 14.09.12, 10:19
        wyspałam się dziko, aż nie mogłam uwierzyć, że budzik dzwoni, a była już 7...
        kawkę kończę, zaraz dalszy ciąg porządków generalnych, a po południu jedziemy po prosiaki :)
        słonko trochę świeci i dobrze, bo jutro maszerujemy z ecco :)
        dobrego dnia dziewczynki, dzieciaki i zwierzaki :)
      • zabka11 Re: aga junior - laptop 14.09.12, 17:02
        www.euro.com.pl/zestawy/laptopy-i-netbooki/2898479466/samsung-np300e5c-s01pl-w7hp.bhtml
        a taki to zestaw sobie fundłam;)...i spałacac przez rok będę;)
        Laptop własnie przyszedł, torba i myszka maja przyjśc w drugiej paczce:)
        Pozdrawiam
        • aga_junior Re: aga junior - laptop 14.09.12, 21:50
          fajny :)
          ja generalnie nie lubię laptopów ale ostatnio nabyłam tyle, że używany ;-)
          • zabka11 Re: aga junior - laptop 14.09.12, 21:56
            Kocham go miłością niewyczerpaną...choć używam od 2h:) jest mój, nikt mi nie siada, nie wygania i nie marudzi:)
            A czy lubię laptopy czy nie to jeszcze nie wiem;)
            I czy fajny to też się okaże;)
            Pozdrawiam
            • aga_junior Re: aga junior - laptop 15.09.12, 16:52
              zabka11 napisała:

> Kocham go miłością niewyczerpaną...choć używam od 2h:) jest mój, nikt mi nie si
              > ada, nie wygania i nie marudzi:)
              > A czy lubię laptopy czy nie to jeszcze nie wiem;)
              > I czy fajny to też się okaże;)
              > Pozdrawiam

Ja chyba polubię z powodów wyżej opisanych :D choć dzieci już próbują mi go zabrać oczywiście, kanalie małe ;-)
    • burdziaa Re: Piątkowe (huraaa;) herbatki/kawki:) 14.09.12, 10:25
      Kama a co będziesz porcjowac te prosiaki na mięso,masz taką dużą zamrażarkę?
      Ja tez niewyspana jestem,na Twoim miejsu Malenkiem wziełabym Piotrusia do łózka i bym sie wyspała-a my dziś wyrzynania drugiego ząbka dzień/noc kolejna,Leos trochę cierpi i budził się z płaczem bidulek,ale już jest,widać go,taka biała kreska na dole,rośnie mój synek ! Miłego zdrowego dnia,ja ledwo stoję,oczy na zapałkach
    • burdziaa Re: Piątkowe (huraaa;) herbatki/kawki:) 14.09.12, 10:26
      No i kciuki za Amelke oczywiscie i ciesze sie,ze Jasio sie cieszy :)
      • kamamama2 Re: Piątkowe (huraaa;) herbatki/kawki:) 14.09.12, 12:04
        Burdziu LOVE!!!
        za dużo tego porcjowania by nie było
        to dwie świnki morskie rasy skinny, bez sierści, które zamieszkają w naszym domu :)
        stoorzenia tak paskudne, ze piękne :)
        • ankas4 Re: Piątkowe (huraaa;) herbatki/kawki:) 14.09.12, 14:50
          Usmiałam się z tych świnek:)) ale Kama jak jednak przerobisz je na kotlety to zaproś nas na obiad;)

Co do wyspania to ja dziś tez srednio, i ja calkowicie znowu:) okazuje się, ze wyznaję filozofię zyciową Burdzi , bo tez zabrałabym malego do lózka i się wyspała:) , my z Tymkiem i Tolą od miesiąca sypiamy razem:) a niewyspana jestem z powodu nastawionej na nocny program zmywarki, dwa razy mnie wybiła ze snu , az ją wyłączyłam:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka