fassollka 21.11.12, 07:51 mam dzisiaj o godz. 11 rozmowę o pracę - trzymajcie kciuki proszę :-) Praca dla wydawnictwa, tym razem polskiego, no zobaczymy... Dużo zdrówka i miłego dnia wszystkim! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m_k8 Re: kawa! 21.11.12, 08:16 Trzymam bardzo mocno nie tylko dlatego że dziś dzień życzliwości! Odpowiedz Link
zabka11 Re: kawa! 21.11.12, 08:17 Oj tak trzymam z całych sił:) Dzień dobry w ten piękny Dzień Życzliwości:) Tonę cukierków zaniosłam do szkoły, więc...niech im i nam słodko dziś będzie od miłych słówek:) Miłego Kochane:) Odpowiedz Link
klarysa007 Re: kawa! 21.11.12, 08:23 Dopijam kawkę i pędzę! I kciuki trzymam ;) Miłego dnia! Odpowiedz Link
zalasso Re: kawa! 21.11.12, 08:58 Dzień dobry, w ten mglisty, wilgotny dzień. Głowa mnie boli okropnie mimo zjedzenia tabletki :/ Miłego dnia! Odpowiedz Link
aga_junior Re: kawa! 21.11.12, 09:32 Dzisiaj jest dzień życzliwości? To moja teściowa miała dzisiaj życzliwa rozmowę z moim M niech ją drzwi ścisną :-/ Dobrze, że w domu spokojnie i niech tak pozostanie "na zawse" jak to mówi mój syn. miłego... PS. fassolka trzymam kciukasy ;-) Odpowiedz Link
maryjka60 Re: kawa! 21.11.12, 09:44 Fassolko trzymam, mój mąż też jest właśnie na rozmowie na temat ewentualnego nawiązania współpracy, coś czuję, że oboje świetnie się zaprezentujecie. Plan na dziś: przesadzenie kwiatków, sprzątanie i pieczenie makowca (na życzenie Basi). Miłego dnia. Odpowiedz Link
kamamama2 Re: kawa! 21.11.12, 10:19 trzymam mocno! dopijam kawe i zmykam do zadań. Od jutra "duża praca" jest, jak mówi Rozalka, co oznacza, że mamy od świtu do późnej nocy nie ma życzliwego dnia :) Odpowiedz Link
lucy_cu Re: kawa! 21.11.12, 11:14 Buła z miodem wrzosowym i do roboty. Rosół dochodzi, chata w miarę wygląda. Miłego! Ulka, trzymam! Odpowiedz Link