gismol77 24.11.12, 15:25 Jak macie chwilke to zapraszam dziś przed tv, normalnie zaczynam sie denerwować, mama z siostra bedą dopingować na miejscu a my przed telewizorem. No i jeśli ktoś chciałby smsa wysłać to gorąco zachęcam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alcea3 Re: Recykling Band! 24.11.12, 16:41 Na pewno będę oglądac! Mocno mu kibicuję :) Są naprawdę swietni:) Odpowiedz Link
blanka0 Re: Recykling Band! 24.11.12, 17:15 sorry za upierdliwosc, przybliżcie kto to ten młody, i o ktorej ten talent no wybaczcie ale nie ogladam tego typu programoiw, ale ten chewtnie zobacze Odpowiedz Link
gismol77 Re: Recykling Band! 24.11.12, 17:21 Blanka, ja tez nie oglądam, niestety dzieki bratu obejrzałem już 2,5 odcinka no i dziś tez bede oglądać, mało tego smsy słać! Młody to mój, dużo młodszy braciszek Dominiczek, perkusista, student z KrakowA gdzie studiuje na Akademii Muzycznej. Z kumplami stworzyli Recycling Band - jeden z chłopaków, student z AGH konstruuje instrumenty z odpadów i oni na tym grają. To tak po krotce Odpowiedz Link
gismol77 Ps 24.11.12, 17:23 Na stronie mam talent jak wpiszesz Recycling Band to mozesz zobaczyć och wcześniejsze występy. Odpowiedz Link
lilka.k Re: Ps 24.11.12, 19:23 Nie mam polskiej tylewizji, ale bede trzymać kciuki za młodego :) Odpowiedz Link
alcea3 Re: Ps 24.11.12, 20:11 Widziałąm!! :) Oni są naprawdę genialni! Za każdym razem inny pomysł, każdy świetrny. Mają podwójny talent, nie dość, ze potrafia stworzyc cos z niczego, to jeszcze potrafią na tym zagrac! :) Odpowiedz Link
sierpniowa27 Re: Mam talent - finał 24.11.12, 21:04 tez trzymam kciuki!!Dziewczyny a jaka piosenke spiewa teraz ten chlopak o nazwisku Grzanek? Bardzo mi sie podoba;-)Znaczy piosenka,niekoniecznie wykonanie;-)Pamietam,ze oryginal byl lepszy;-) Odpowiedz Link
alcea3 Re: Mam talent - finał 24.11.12, 21:33 Jeśli chcecie, żeby to zespół Recycling Band wygrał finał i zdobył 300 tysięcy złotych (ile to wyjdzie na głowę...?), wysyłajcie SMS o treści 1 pod numer 7326. Odpowiedz Link
effka_81 Re: Mam talent - finał 24.11.12, 21:10 Suuperowi byli, muszą wygrać;) A te dzieci to jakaś masakra 3h dziennie ćwiczą?? Odpowiedz Link
klarysa007 No jestem w szoku 24.11.12, 22:08 że nawet do trójki nie weszli!!! Chociaz finał z tylu tysięcy chętnych to i tak wielki sukces! Odpowiedz Link
gismol77 Re: No jestem w szoku 25.11.12, 09:04 No i nie udało sie. Dziękuje Wam wszystkim za doping i dobre słowa. Mam nadzieje, ze bez względu na wynik podobało sie Wam choć trochę. Odpowiedz Link
alcea3 Re: No jestem w szoku 25.11.12, 10:23 Ja tez jestem w szoku! Ale tak jak napisała Klaryska to i tak wielki sukces, choc pewnie boli, bo było się tak blisko... Odpowiedz Link