Dodaj do ulubionych

kawki moze?

03.01.13, 08:20
ostatnio malo zagladam ale postaram sie poprawic- cos pracowicie mi sie ten rok zaczyna. Na uniwerku koniec kontraktu sie zbliza i czas podsumowan, raportow, i mnostwo biurokracji i krece sie tu i tam zeby sie zalapac na nowy projekt (i zeby najlepiej sie zaczal przed koncem biezacego), oprocz tego firma wlasnie rusza i troche roboty jest, a na deser probuje napisac 3cia w ciagu 2 tygodni publikacje..
Dziewczyny zdrowe, no i Sami ma sie super o czym napisze troche pozniej bo do jutra mam trzymac w blogowej tajemnicy dobre wiesci
Obserwuj wątek
    • burdziaa Re: kawki moze? 03.01.13, 09:07
      Kawki to nie,ale herbatkę jak masz jakąś wzmacniającą to poproszę :) Wprawdzie posilam się resztkami pierników ale chyba sobie w ramach namagnezowania czekoladę na gorącą zaserwuję- ale bez sił jestem,wczoraj to nie mogłam przejsc z jednego pokoju do drugiego,niby nie mam wysokiej temperatury a czuję się jakbym grypę miała miec - muszę sił nabrać,w Święta się chyba przepracowałam,raczej na pewno.
      Miłego zdrowego dnia Dziewczyny= zdrowego całego roku !
    • zalasso Re: kawki moze? 03.01.13, 09:12
      Też dosiadam się z herbatką, żołądek coś mnie boli i grypka jakaś (jak u wszystkich). Samopoczucie nie przeszkodziło mi jednak wyszaleć się wczoraj na treningu i zrzucić parę kawałków karpia i pierników w boczków :D

Miłego dnia :D
    • smolineczka Re: kawki moze? 03.01.13, 09:19
      u mnie tradycyjnie kawa w pracy, dzisiaj w towarzystwie jedynie młodej koleżanki, bo nasza starsza, zastępca szefa, jest na zwolnieniu aż do wtorku - pierwszy raz od mojego powrotu do pracy po urodzeniu Marysi, jupi! ale miło jest bez jej zołzowatych uwag i zgorzkniałości w każdym słowie, geście i czynie ;-)
      z kolei w domu mam początek remontu w kuchni, ale o tym za moment, w osobnym wątku
      • zabka11 Re: kawki moze? 03.01.13, 09:43
        Dzień dobry czwartkowe.
        Poranna wizyta z Jaśkiem nie przyniosła rezultatów w postaci diagnozy. Zdrowy. Tylko skąd ta gorączka, 3 doba już...w nocy ponad 39 i czopek. Ale o dziwo teraz ok, zobaczymy jak dalej. Ja planuje dziś dzień w łóżku, gnaty mnie bolą i gardło. Jakieś minimum zrobię, i zniknę;/ ech...z lekka mnie dołek dopada, przez te choróbska ciągłe.
        Miłego dnia i zdrowego.
    • lilka.k Re: kawki moze? 03.01.13, 09:57
      Witam się z herbatką. Juz drugi raz w tym roku nie pije kawy na śniadanie, chyba jej nie potrzebuje, bo tak odpoczelam w te święta i po, ze juz mnie nosi.
      Burdzia, odpoczywaj!
      Nartu,,czekamy na wieści.
      Zmykam po tosta z dzemem.
      • maryjka60 Re: kawki moze? 03.01.13, 18:47
        Witajcie w Nowym Roku, chyba przez to chorowanie nie było mnie jeszcze tutaj. Ja i Basia jeszcze tylko kaszlemy, co prawda jak gruźlicy ale reszta objawów minęła, za to Maciuś od wczoraj na antybiotyku bo gorączkuje nawet powyżej 40 st. Masakra, tak bardzo chciałabym żeby już wszyscy byli zdrowi.
        • zabka11 Re: maryjka 03.01.13, 19:24
          Kurcze strasznie mi przykro, że Was tak trzyma. Tym bardziej, że wiem co za wrzód na dupie te choróbska...ja i Gośka na antybiotyku, Jasiek pewnie też dostanie...tfu, tfu...ale gorączka opadła, i zaczynają się pokazywać objawy choroby;/...ech
          A P dziś się uskarża na "kłucie" w gardle...;/
          Sił Wam życzę i zdrówka. Może jak się teraz wychorujemy, to już cały rok będziemy mieli z głowy?;)
          Pozdrawiam i ściskam:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka