Dodaj do ulubionych

kawa sobotnia

26.01.13, 07:22
dziewczyny sie ubieraja i zaraz spadamy na pianino. Maz w lesie na polowaniu- dzis pierwszy raz z Roora (AUrora) + Mania na dostawke..
Obserwuj wątek
    • anmroz Re: kawa sobotnia 26.01.13, 08:38
      Dopijam kawę i ruszam do roboty. W domu niewielki remont, za to bałaganu ogrom.
      Chłopcy szaleją od 6.30, a ja padam, bo zachciało mi się poczytać do 1 w nocy. No nic :)

Udanej, spokojnej soboty :)
      • zabka11 Re: kawa sobotnia 26.01.13, 09:16
        Wprawdzie kakao popijam do kanapki, ale przyłączam się do kawkowego towarzystwa i dzień dobry mówię wszystkim:)
        Domek ogarnięty i po śniadanku już, zaraz Gośka idzie na angielski, a potem zabieram dzieciaki do Akademii Kucharza na warsztaty pt: "Pierogi Ruskie"

wroclaw.naszemiasto.pl/artykul/1703959,warsztaty-kulinarne-dla-dzieci-naucz-sie-lepic-pierogi,id,t.html#96fc3fb1fcb37110,1,3,60
        Ja nie znoszę robić pierogów ani jeśc, tata lubi jedno i drugie ale czasu nie ma, a dzieci kochają pierogi i kuchnię, więc....powiem Wam jak smakowały:)
        Sama podjadę do pracy na 2h, a potem w planie leniwe popołudnie:)
        Wczoraj zaliczyłam fryzjera (szybki klik na groupon.pl) i spotkanie w szkole, i ledwo do domu doszłam;/...sił wciąż brak.
        Pozdrawiam i miłego dnia Kochane:)
        • lilka.k Wesoła kawa 26.01.13, 09:25
          Wszyscy sie cieszymy, chłopaki ciagle trajkoczą bo Madzia mk8 z Hanią przylatuja dzis do nas. Magda juz u nas była, ale Hania pierwszy raz, bedzie wesoloa, Justyna Gismol tez jest niedaleko, mam nadzieje na małe forumowe spotkanie! Az słońce swieci pieknie z tej okazji :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka