narttu 15.02.13, 07:46 Ida chora wiec dzis z domu i pracujemy z mezem na zmiany :) raz on z dziecmi raz ja.. Zamiast kawy dzis herbata z cytryna i miodem zeby mnie czasem nie chwycilo .. Do boju! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zabka11 Re: herbata z cytryna i miodem 15.02.13, 07:59 I ja herbatę z cytryna popijam, mód jadłam na 1 śniadanko:) Piątek, piąteczek, piątunio...cudowny zapracowany dzionek, po którym można spać i spać:) Dziś praca i angielski na 17tą, ale jak wrócę o 20tej, to i tak paszczę będę uśmiechać:) Bo weekend za pasem:) Miłego i zdrowego dnia:) Odpowiedz Link
lilka.k Re: herbata z cytryna i miodem 15.02.13, 08:19 Oj tak , weekend, a w zasadzie tydzien ferii przed nami w szkole, dlatego kilka dni w Polsce spedzimy, nie moge sie doczekać :) Kawka duża i duzo zajęć. Milego! Odpowiedz Link
aga_junior Re: herbata z cytryna i miodem 15.02.13, 09:41 U mnie też miód ale z kawą :)i z bólem głowy z niewyspania :-/ Wczoraj nieplanowane walentynki skończyły się cudownie :D wszyscy mnie zaskoczyli wraz z Andżelą. M potrafi kupić mi piękne kwiaty ale wczoraj pobił samego siebie. Co przechodzę koło wazonu to patrzę z zachwytem. A potem to była nieplanowana romantyczna kolacja, butelka wina fajnie i miło (na wozie jak to lucy napisała) dzisiaj jestem "pod" :D bo pić wina nie mogę :) Mam to szczęście, że mogę sobie dziś pofolgować choć mój syn prezentuje już dziecko zdrowe i prześciga mnie we wszystkim, nawet w myślach :D Plan na dziś: ufarbować swoje okropnie siwe włosy, mam tylko nadzieje, że moja fryzjerka nie ma innych planów :D Odpowiedz Link
yvonne79 Re: herbata z cytryna i miodem 15.02.13, 09:44 Poproszę herbatę z melisą i to w dużych ilościach. Ostatnio niewiele mi trzeba, żeby mnie z równowagi wyprowadzić, a moje córki są w tym po prostu mistrzyniami. Wrrr :/ Lilka - udanego wyjazdu! Odpowiedz Link
smolineczka Re: herbata z cytryna i miodem 15.02.13, 10:32 też życzę udanych ferii w domu :-) co do mnie, to dalej jestem trochę znużona brakiem pracy w pracy (dopiero w poniedziałek studenci wrócą na zajęcia), a dodatkowo psuje mi nastój to, że muszę jutro iść do pracy, bo znów mam dyżur (co drugi tydzień, niestety) :-( poza tym i dość paskudną pogodą za oknem, jest wszystko OK Marysia wczoraj wystosowała list do Czarodzieja, żeby przyniósł jej PRAWDZIWĄ MAGICZNĄ RÓŻDŻKĘ i musiałam rano pisać w jego imieniu odpowiedź, że w natłoku spraw na razie dopiero się przygotowuje do obdarowania Marysi tym czarodziejskim przedmiotem ;-) Odpowiedz Link
m_k8 Re: herbata z cytryna i miodem 15.02.13, 11:13 Cześć Dziewczyny! Witam się rozmarzona na maksa za sprawą "starego" brand new Justina T. i piosenki Mirrors. Ech ciekawa jestem co pokaże na pozostałych piosenkach. Od czasu gdy widziałam DVD z Nowego Jorku skrycie marze o jego koncercie. Jak bym znów miała 15 lat ha, ha :-) Odpowiedz Link
a090707 Smolineczka 15.02.13, 12:44 Jak Czarodziejowi uda się znaleźć taką różdżkę to proszę daj mi znać :) Młody od dawna o takiej marzy... Odpowiedz Link
smolineczka Re: Smolineczka 15.02.13, 16:16 na razie twierdzi, że to tylko dla niej i dla dwóch koleżanek z grupy, no i jeszcze chłopak z grupy dostanie całe mnóstwo autek ;-) ale mam nadzieje, że PRAWDZIWA różdżka zmieni jej nastawienie i wówczas dam znać :-) Odpowiedz Link
olcia.kaktus Re: herbata z cytryna i miodem 15.02.13, 12:21 Ja jeszcze uśmiecham się po wczorajszym walentynkowym wieczorze. Najpierw był Blue Cactus, a potem miły wieczór w domu (Marta u babci). Teraz dopijam późną herbatka, bo od rana latałam po budowie. Zaraz lecę na jeszcze jedno spotkanie. Podjęłam decyzje ze w maju lecę do Birmingham, na targi, do tego zrobię sobie jeden dzień w Londynie, na relaksik, pozwiedzanie itp. Odpowiedz Link