25.02.13, 08:06
Znowu cały weekend przesprzątałam, ale warto było, bo nareszcie dom zaczyna wyglądać po ludzku (ciekawe na jak długo, hłehłe). Jeszcze tylko porządek w sieni i mycie okien i wiosna może sobie przychodzić. ;)

A teraz kawa, gotowanie obiadu i od południa do wieczora pracunia. :)

Miłego, zdrowego dnia wszystkim!
Obserwuj wątek
    • anulka-m5 ja herbatką zaczynam dzień 25.02.13, 09:05
      ja dziś herbatką i resztkąsałatki z tuńczykiem zaczynam dzień!
      Odwiozłam starszaka do przedszkola, młodszy ma teraz chwilę na oglądanie bajek
      obiadek został mi z wczoraj więc chyba dziś trochę poleniuchuje ;)
      Szkoda tylko ze tak strasznie u nas wieje wiatrzysko bo pewnie na spacer sie nie wybierzemy ;/
      Miłego dnia dla wszystkich
      • myrtille Re: ja herbatką zaczynam dzień 25.02.13, 09:13
        Witam z kawą, może pomoże bo mamy z M. identyczne bóle głowy, identyczni rozchodzące się w okolicy oka i z mdłościami. Kto się moimi dziećmi zajmie jak padniemy oboje?:( Niewesoło coś mi dziś. Miłego Kochane
        • zabka11 Re: ja herbatką zaczynam dzień 25.02.13, 10:11
          Witam i ja z herbatką:)
          w pracy od rana 3 rzeczy na raz robie, i kolejne 2 w kolejce czekają. I tak na zmianę,by wszystkich zadowolic:)
          Ale popołudnie zapowiada się domkowe, małe zakupy i może serialik jakiś obejrzę...po weekendzie musze odpocząć:)
          Miłego dnia Forumki:)
          • boazeria Re: ja herbatką zaczynam dzień 25.02.13, 11:35
            Miałam dziś leżeć i odpoczywać. Ale nazbierało się prania więc wstawiłam. Potem zobaczyłam plamkę na drzwiczkach piekarnika więc wyszorowałam cały- ponad godzinę na podłodze. I zaraz mąż przyniósł mi 3 kury (promocja w Kauflandzie) i do tej pory porcjowałam.
            Mogę dokładnie sprecyzować gdzie przepuklina naciska mi na rdzeń.
            Teraz kawa i leżę.
    • yvonne79 Re: Kawa raz! 25.02.13, 14:07
      Zaraz wypijam kawę popołudniową. Jestem tak senna, a jeszcze do lekarza muszę jechać z Emi. Trzylatki oczywiście pojadą z nami. Już raz byłyśmy na mieście, a teraz znowu.
      Lucy, piękna Ci ta cytrynka wyrosła :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka