Dodaj do ulubionych

śRODOWE Napoje

05.06.13, 07:25
My już po drugim śniadanku,pobudka przed 5tą brrr niewyspana jestem,3 godziny snu zaledwie. Dopijam mocną zieloną herbatkę,doprawiam zupkę i spróbuję położyć Leosia i do malowania siadam. Miłego i zdrowego dnia !
ps.Pati cudownie było się wczoraj spotkać :) dziękuję !
Obserwuj wątek
    • zalasso Re: śRODOWE Napoje 05.06.13, 07:40
      Dosiadam się z kawką. Dzieci jeszcze śpią, bo robimy bumelkę w przedszkolu.Skoczę z nimi na przegląd do przychodni, dawno nie byliśmy. Poza tym leje...

Miłego dnia!
    • metanira Re: śRODOWE Napoje 05.06.13, 09:05
      Ale dzień :( Rano było tak ciemno, tak lało i żabami rzucało, że walczyłam z pokusą zadzwonienia do pracy i zażądania urlopu na żądanie ;)
      Zrobiłam wczoraj Konradowi kontrolne usg, a potem pojechaliśmy kupić kalosze (z poprzednich wyrósł). Zeszliśmy mnóstwo sklepów w Plejadzie i nerwa załapałam, bo pełno było ciężkiego brzydactwa, za to drogiego jak fix - rany, przecież to tylko kalosze :/ W końcu już odpuściłam, ale jeszcze rzutem na taśmę weszliśmy do 5.10.15 i... tadam! nabyłam przecenione kaloszki za niecałe 30 zł, zwykłe niebieskie z zielonym ściągaczem :)
      A tak w ogóle to poniedziałkowa burza sponiewierała nam kabel od Internetu, już od dwóch dni firma od stałego łącza naprawia, dzisiaj kolejne podejście, więc zostaje mi tylko smartfon.
      Miłego dnia wszystkim, mimo niesprzyjającej aury.
      • aga_junior Re: śRODOWE Napoje 05.06.13, 09:19
        Dosiadam się z kawką, młodemu wczoraj postawiłam bańki więc siedzimy w domu. Strasznie się dusi :-/ chyba jeszcze nigdy nie miał takiego kaszlu suchego. Dziś ostatnie zebranie w gimnazjum, proponowane oceny i za rogiem czają się wakacje.
        miłego dnia dziewczynki ;-)
    • lucy_cu Re: śRODOWE Napoje 05.06.13, 09:15
      Leje maksymalnie.
      Perspektywa dotargania się dziś do pracy mnie nie przeraża, śmignę. Natomiast perspektywa wyprawy do muzycznej ze skrzypcami i akordeonem, a i owszem, grr.
      Dziś Emilia gra na audycji, utwory ma trudne dosyć, więc trochę stresa mam- dobrze, że ona jakoś nie ma. ;)
      Wczoraj robiłam już dyplomy dla uczniów na koniec roku- część zajęć kończę już za tydzień. To jakieś światełko w tunelu, ta wizja wolnego. Bo poza tym jakosik takosik smętnawo jest.
      Ale nic to.

Miłego dnia, mimo tej durnowatej pogody!!!
      --
      Zapraszam: porady laktacyjne (Kraków), niemiecki dla dzieci
      • burdziaa Re: śRODOWE Napoje 05.06.13, 09:23
        A u nas nie pada póki co :) ale wietrznie jest i bez słońca,a Odra za oknem taka wysoka jakby miała się zaraz przelać
        • anmroz Re: śRODOWE Napoje 05.06.13, 11:58
          U nas dla odmiany pięknie świeci :)
          Dosiadam się w przerwie pracowej z obiadkiem i zaraz zmykam, aż do 20 :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka