Dodaj do ulubionych

No to kawa czwartkowa:)

13.06.13, 08:09
Dzień dobry dziś znów z kubkiem pysznej kawki pracowej:)
Ach jak mi smakuje:)
Wczorajszy wariacki dzień, ma się nijak do weekendu jaki mnie czeka;)...jadę jako opiekun z 23 dzieciaków na integracyjną wycieczkę...oj będzie się działo;)
Miłego i zdrowego Kochane dnia, słoneczka wszystkim, bo we Wrcoku skwarek cudowny, jak komus brak to zapraszamy do nas:)
Obserwuj wątek
    • leluchow1 Re: No to kawa czwartkowa:) 13.06.13, 08:57
      Dosiadam się do kawki, starszak pojechał na wycieczkę wraca jutro, mąż z Piotrem w sklepie a ja się raczę kawą - lurą i patrzę jak zaczarowana w mojego Jaśka, którego wczoraj przytargałam do domu ze szpitala. Cudny jest powiem wam w sekrecie :-)
      • aga_junior Re: No to kawa czwartkowa:) 13.06.13, 08:59
        leluchow no GRATULACJE!!!! całusy wirtualne dla nowego członka rodziny ;-)
      • paris4 Re: Leluchow 14.06.13, 09:01
        a co ty tak zza krzaka? :) Chwal się synkiem!!!!! Gratuluję!!!!!
    • aga_junior Re: No to kawa czwartkowa:) 13.06.13, 08:57
      Dziś mój syn kończy 6 latek :) ale ten czas płynie...
      Zawsze ten dzień jest dla mnie pełen wzruszeń, wspomnień...
      Udało mi się namówić panie w przedszkolu i dały mi 1,15 godz. na małą uroczystość urodzinową Maciusia w swojej grupie. Będzie torcik, szampan, cukiereczki, prezent i co najważniejsze dla młodego Wszyscy koledzy :D w innym przypadku byłoby to fizycznie niemożliwe. Młody przeżywa strasznie, nawet podejrzewam, ze te bóle brzucha od wtorku to z przeżycia występują.
      Także zapraszam na słodkości, kto co sobie życzy ;-) czujcie się zaproszone :) jak co roku :D
      • zalasso Re: No to kawa czwartkowa:) 13.06.13, 09:05
        A tu dzisiaj aż wionie pozytywnymi fluidami :D Gratulacje najszczersze dla Leluchów! I życzenia najlepsze dla Maciusia :)

Dosiadam się z kawką, choć powinnam zasuwać, bo robota goni, a jeszcze z koleżanką na ploty się umówiłam. To miłego dnia!
        • kamamama2 Re: No to kawa czwartkowa:) 13.06.13, 09:27
          Kawę kończę, słońce za oknem, jutro wreszcie jakaś praca, cudny dzień :)
          dziś jeszcze zakupy, sprzątanie - remont instalacji na klatce = chmura pyłu codziennie w mieszkaniu
          a wieczorem pracowicie będe naszywać koraliki na siateczkę na koczek :)

Leluchow gratulacje!!!!
          a dla Maćka życzenia przenajlepsze!
    • olcia.kaktus Re: No to kawa czwartkowa:) 13.06.13, 09:59
      Pierwszą kawę piłam w domu o godzinie 5.00, teraz herbatka na szkoleniu. W międzyczasie przejechałam, 330 km na motorze do Poznania. Pogoda piękna, aż się chce jechać! Ale coś czuje że za jakiś czas będę tu przysyłać. Jutro powrót do domu, a sobota zapowiada się ciekawie, idziemy do nowej szkoły Marty.
      Miłego dnia życzę.
    • lucy_cu Re: No to kawa czwartkowa:) 13.06.13, 10:05
      Świeci coś i ciepło, w końcu.
      Trzeba się do roboty brać, bo lista "to do" ma 3 kilometry na oko- ale to dobrze.

Leluchow, gratuluję.

Miłego!
      • mama_ditte Re: No to kawa czwartkowa:) 13.06.13, 10:24
        u mnie ju po kawie prcowej bo domowa inka była o 6.00
        Maciusiowi wszystkiego najlepszego
        leluchow najserdeczniejsze gratulacje
        • burdziaa Re: No to kawa czwartkowa:) 13.06.13, 11:00
          Aniu ZABKO Ty to masz pomysły i zdrowie :) -niech grzeczne będą te dzieci na wycieczce,podziwiam ! Aga dla Maciusia najpiękniejsze życzenia! Leluchow gratulacje,ale coś się słabo chwalisz Jasiem :)
          Miłego zdrowego i słońca !
          • szaszanka21 Re: No to kawa czwartkowa:) 13.06.13, 13:25
            Barszczyk z jajeczkiem w przerwie pomiędzy audycjami a egzaminami :)))
            Gratulacje Leluchow i zdrówka dla Jaśka :))
            Wszystkiego co najlepsze dla solenizanta Maciusia :)))
            Miłego ,słonecznego dnia dziewczynki!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka