motylek1407 18.06.13, 07:53 Stawiam i z zamknietymi jeszcze oczami sciskam wszystkie! <ilego, dobrego dnia! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myrtille Re: Kawa 18.06.13, 07:58 Dosiadam się w taki piękny, słoneczny dzień na szybką kawkę i zmykamy do piaskownicy. Odpowiedz Link
aga_junior Re: Kawa 18.06.13, 09:48 Z miętą dosiadam :) Wczoraj młody miał oficjalne zakończenie roku szkolnego. Dostali bardzo fajne dyplomy pamiątkowe ze zdjęciami całej grupy i wychowawców :) Było bardzo fajnie :) Dziś odstawiliśmy z m dzieciaki do placówek i wróciliśmy sami do domu :) Dzisiejszy poranek bardzo milutki :) i niech taki dzień pozostanie. Muszę się domowo obrobić bo jutro mam fuchę u M :D będę impregnować piaskowiec :) Jak oddamy w terminie robotę to jedziemy w lipcu nad morze :) Wieczorem wizyta u ortopedy ciąg dalszy, w czwartek znowu robota, szkoda, że przedszkole się kończy :(((((((((((((((((((( Odpowiedz Link
kamamama2 Re: Kawa 18.06.13, 10:04 Kawa pije się, samochód w warsztacie, naprawa klimy(albo i nie jak trzeba będzie wymienić sprężarkę na nową, to polubię duchotę hihihi), ciasto do przedszkola zaniesione - chociaż nie wiadomo, czy piknik się odbędzie, jak w zeszłym roku deszcz krzyżuje plany a w moich planach sprzątanie, gotowanie i wyszywanie koralikami siateczki na koczek :) miłego dnia Odpowiedz Link
olcia.kaktus Re: Kawa 18.06.13, 10:39 ja kolejny dzień spędzam w łóżku. Wyobrażacie sobie że ja nadal choruję od czasu zlotu! Noc miałam tak ciężką, że myślałam, że zejdę. Gardło, kaszel, uszy, aż zęby bolały. Nafaszerowałam się ibupromem, paracetamolem, gardło tantum verde i jakiś syrop i przespałam trochę, choć obudziłam się spocona jak mysz. Wczoraj dostałam nowy, inny antybiotyk i mam to "wyleżeć". No więc leżę, z laptopem na kolanach. Rano zrobiłam sobie w sokowirówce sok marchewkowo-imbirowo-jabłkowo-selerowy, mam nadzieję, że witaminki trochę pomogą, bo jeść za bardzo mi się nie chce. Miłego dnia życzę, bo pogoda za oknem przepiękna! Na motor mi się chce!!! Odpowiedz Link
burdziaa Re: Kawa 18.06.13, 10:52 Olcia na takie przeziębienie to sok nie za bardzo, rosół ,kasza to tak. A u nas taki skwar,o 8smej było już 27 stopni,teraz dochodzi 34 na termometrze ! Czy nie może być normalnie?Zrobiłam pyszne ciasto z truskawkami ucierane(wiem od chłopaków bo sama nie jadłam tylko kontemplowałam :)) za to zjem zaraz serniczka na zimno z truskawkami-taki mi można :)) Miłego i zdrowia Kochane. Wyniki loterii ok południa,czekam aż koleżanka pożyczy kabelek do przesłania zdjęć,a już wiem kto wygrał :))) Odpowiedz Link