18.06.13, 07:53
Stawiam i z zamknietymi jeszcze oczami sciskam wszystkie! <ilego, dobrego dnia!
Obserwuj wątek
    • myrtille Re: Kawa 18.06.13, 07:58
      Dosiadam się w taki piękny, słoneczny dzień na szybką kawkę i zmykamy do piaskownicy.
      • aga_junior Re: Kawa 18.06.13, 09:48
        Z miętą dosiadam :)
        Wczoraj młody miał oficjalne zakończenie roku szkolnego. Dostali bardzo fajne dyplomy pamiątkowe ze zdjęciami całej grupy i wychowawców :) Było bardzo fajnie :)
        Dziś odstawiliśmy z m dzieciaki do placówek i wróciliśmy sami do domu :) Dzisiejszy poranek bardzo milutki :) i niech taki dzień pozostanie. Muszę się domowo obrobić bo jutro mam fuchę u M :D będę impregnować piaskowiec :) Jak oddamy w terminie robotę to jedziemy w lipcu nad morze :) Wieczorem wizyta u ortopedy ciąg dalszy, w czwartek znowu robota, szkoda, że przedszkole się kończy :((((((((((((((((((((
        • kamamama2 Re: Kawa 18.06.13, 10:04
          Kawa pije się, samochód w warsztacie, naprawa klimy(albo i nie jak trzeba będzie wymienić sprężarkę na nową, to polubię duchotę hihihi), ciasto do przedszkola zaniesione - chociaż nie wiadomo, czy piknik się odbędzie, jak w zeszłym roku deszcz krzyżuje plany
          a w moich planach sprzątanie, gotowanie i wyszywanie koralikami siateczki na koczek :)
          miłego dnia
    • olcia.kaktus Re: Kawa 18.06.13, 10:39
      ja kolejny dzień spędzam w łóżku. Wyobrażacie sobie że ja nadal choruję od czasu zlotu!
      Noc miałam tak ciężką, że myślałam, że zejdę. Gardło, kaszel, uszy, aż zęby bolały. Nafaszerowałam się ibupromem, paracetamolem, gardło tantum verde i jakiś syrop i przespałam trochę, choć obudziłam się spocona jak mysz. Wczoraj dostałam nowy, inny antybiotyk i mam to "wyleżeć". No więc leżę, z laptopem na kolanach.
      Rano zrobiłam sobie w sokowirówce sok marchewkowo-imbirowo-jabłkowo-selerowy, mam nadzieję, że witaminki trochę pomogą, bo jeść za bardzo mi się nie chce.
      Miłego dnia życzę, bo pogoda za oknem przepiękna! Na motor mi się chce!!!
      • burdziaa Re: Kawa 18.06.13, 10:52
        Olcia na takie przeziębienie to sok nie za bardzo, rosół ,kasza to tak.
        A u nas taki skwar,o 8smej było już 27 stopni,teraz dochodzi 34 na termometrze ! Czy nie może być normalnie?Zrobiłam pyszne ciasto z truskawkami ucierane(wiem od chłopaków bo sama nie jadłam tylko kontemplowałam :)) za to zjem zaraz serniczka na zimno z truskawkami-taki mi można :)) Miłego i zdrowia Kochane. Wyniki loterii ok południa,czekam aż koleżanka pożyczy kabelek do przesłania zdjęć,a już wiem kto wygrał :)))
        • aga_junior Re: Kawa 18.06.13, 11:41
          olcia weź niech ci ktoś bańki postawi ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka