23.07.13, 06:25

troche przegapilam wiesci o nastepcy tronu to chociaz Teresce od lucy_cu zloze zyczenia :DDD
Tak w ogole to zajezdzam do Krakowa w niedziele poznym wieczorem i bede 2 tyg wiec moze uda mi sie spotkac wreszcie lucy z toba :)))
Tymczasem dyplom i takie tam..
Obserwuj wątek
    • lucy_cu Re: kawa kawa 23.07.13, 07:48
      Hehe, dzięki w imieniu Teresi. ;)))
      2 tyg- super, no to już nie wiem, co by się tym razem musiało stać, żebyśmy się nie zobaczyły.:) Już się cieszę- zdzwonimy się czy tam "spiszemy". :)

Podniosłam się z wyrka i chatę szybko ogarnąć muszę, bo dziś teściowa przyjeżdża, a mój mąż jakoś sobie nie wziął do serca moich sugestii w tej materii, znaczy, porządkowej. Chociaż- co ja się będę przejmować? :D

Idą upały podobno- nie lubię tego, tak było fajnie...:/

Miłego!
      • zabka11 Re: kawa kawa 23.07.13, 08:13
        Dzień dobry:)
        dziś herbatka zielona, ale kawa pachnie tu i tam:)
        Wczoraj zapieprz...dziś plan trochę zwolnić." Mecza" z synem rozegrać, bramki mu postrzelać, i na dobre lody go zabrać:)

Dla Teresi dużo dużo zdrówka i radości:)
        Miłego dnia Kochane:)
    • olcia.kaktus Re: kawa kawa 23.07.13, 08:30
      ja wode poproszę. Od niebiegania i niećwiczenia oraz domowych lodów (mimo, że bezcukrowych) znów mi przybywa, co mnie niepokoi.
      Dziś wizyta u ortopedy, zobaczymy, co z tą moją nogą, nadal pobolewa.
      Serdeczne życzenia dla Teresi!
      Ja wczoraj młodej kupiłam plecak do szkoły - nie jest to klasyczny tornister, tylko fajny plecak (nie za wielki: Wymiary: 36 x 30 x 15 cm, młoda wcześniej mierzyła). Do tego super wygląda tak (link)
      do tego będzie gra planszowa, którą polecałyście - Było sobie życie i książka "pamiętnik grzecznego psa"
      Teraz do roboty, bo dwa największe kontrakty w Polsce muszę obrobić (Metro dostałam ;))
      Miłego dnia życzę
      • lucy_cu Re: kawa kawa 23.07.13, 08:42
        Olcia, świetny ten plecak! Wizualnie bije o pięć długości typowe plecaki. Dzięki za cynk. Moje starsze dzieci z powodzeniem noszą plecaki 4you, takie jak te: www.4you.de/ , są naprawdę znakomite, ale dla Teresi za duże, myślę o czymś fajnym dla niej. :)
        Mnie przybywa w zastraszającym tempie, zaraz dobiję do 80 kg (!!!)- dalej nie leczę tej cholernej bartonelli & co, bo lekarz na urlopie. A moja wątroba i inne bebechy nie dają rady.

Dzięki, babki, za Teresiowe życzenia. :)
        • lucy_cu Re: kawa kawa 23.07.13, 08:48
          Uuuuu, ale cena....
          • aga_junior Re: kawa kawa 23.07.13, 08:58
            Dosiadam z kawką :)
            Dla Teresi Wszystkiego Najlepszego!!!!

Ja wróciłam z wakacji z 3 dodatkowymi kilogramami :-/ mimo, że narobiłam na nogach setki kilometrów, wyszły lody, gofry i piwko :) Także teraz grzecznie wracamy do swojego stanu bo jak się zagalopuje to już będzie po mnie :)
            U nas w klatce zaczął się remont łazienek. W dzień odcinają nam wodę i nie można korzystać z kanalizacji. No cóż trzeba się przemęczyć.

Miłego dnia dziewczynki ;-)
    • klarysa007 Re: kawa kawa 23.07.13, 08:58
      Mnóstwa zdrowia i uśmiechów dla Tereski!!
      Dziś dzień pracowy więc zaraz się zbieram i lecę. Ucho mnie znów boli niestety, a do dobrego laryngologa termin mam dopiero za 2 tygodnie :/ Ale poza tym słonko świeci, Marta mówi RRRRR więc pieknie jest. Miłego dnia!!!
      • kamamama2 Re: kawa kawa 23.07.13, 09:40
        kawą piję zdrówko Tereski!
        ja dziś też musze ogarnąć, bo w nocy Rupert z obozu wraca (chyba muszę Rozalkę samą zostwić, żeby go odebrać niestety) i jutro babcia i kuzyni na urodziny zaległe jeszcze przychodzą.
        Dziś w planie krótka wizyta pracownicza w towarzystwie dziecka, porządki i wypiekanie kolejnego tortu.
        Olcia jesteś nieziemska! Gratuluję sukcesów pracowniczych i pomysłowego plecaka :)
        Ja szukam jakiegoś zielonego, bo takie jest życzenie i niezbyt dużego, bo do zerówki, a ogrom Rozalki znacie :)

miłego dnia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka