Dodaj do ulubionych

Wtorkowe napoje

12.11.13, 08:33
Herbatka na trawienie :) objedzona jestem Rogalami Marcińskimi,że ho ho ! Jeszcze dziś dojadaliśmy,pyszne są i na drugi dzień, A że sobotę nic nie jadłam to jak się rzuciłam na te pyszności to 3 pochłonęłam !
Zdrowego i słodkiego tygodnia Dziewczynki.
Obserwuj wątek
    • lucy_cu Re: Wtorkowe napoje 12.11.13, 08:47
      Startuję z mocnym postanowieniem, że będę dla siebie dobra. Albo lepsza, o. Bo już nosem ryję.
      Więc spokojną herbatę popijam, a potem się zobaczy.

Burdziu, a jak noga? Dajesz sobie radę?

Miłego! I zdrowia!
    • klarysa007 Re: Wtorkowe napoje 12.11.13, 08:58
      Dosiadam z kawką na chwilę, bo poranek dziś jest na szybko. Zaspaliśmy troszkę, a ja dziś do pracy na 10, Marta do szkoły na 9.50 - patrze na zegarek i siedzę tu z wami :)
      Miłego dnia!!!
      • burdziaa Re: Wtorkowe napoje 12.11.13, 09:04
        średnio sobie daję radę niestety,dużo spraw zaniedbałam,najgorsze te zastrzyki w brzuch- niby nie powinno mi się nic po nich dziać a już pół brzucha mam sine, i po kilku dniach a mi płytki spadają,nie wiem czy dam radę jeszcze przez tyle brać :(
        • lucy_cu Re: Wtorkowe napoje 12.11.13, 09:24
          Bidulo. Niefajnie. :(
          • kamamama2 Re: Wtorkowe napoje 12.11.13, 10:25
            Burdziu, a czemu te zastrzyki? co się dzieję????
            Piję kawę i zabieram się do odgruzowania chałupy, przed szeregiem kolejnych zajęć.
            Dobrego dnia dziewczyny
    • olcia.kaktus Re: Wtorkowe napoje 12.11.13, 11:29
      Burdziu biedna, co ci się stało? trzymaj się dzielnie!
      Ja dziś poranek mam w kontenerze na budowie w Świnoujściu, prac ciąg dalszy. Ogólnie idzie jak krew z nosa i mam wrażenie że nie posuwam się ani trochę do przodu.
      za to wczoraj pobiegłam w Biegu Niepodległości na 10 km i jestem z siebie dumna, chyba najlepszy czas jak na ten dystans miałam w biegach oficjalnych. Paweł się śmieje że brak treningów dobrze mi robi. Tylko dziś mam zakwasy w tyłku ;)
      Dobra, zakładam kask, kamizelkę i idę na budowę. Miłego dnia.
      • szaszanka21 Re: Wtorkowe napoje 12.11.13, 12:35
        W jednej ręce kawa, a drugą mieszam w garnku z ogórkową.
        Już po porannej porcji audycji dla dzieciaków jestem ,muszę się sprężyć, obiad wydać i biegusiem do szkolnictwa.
        Koszmarny ten nieustający ,codzienny maraton ale jak mus to mus -trza na stancje i wyżywienie dla studentki w Poznaniu zarobić :)
        Burdziu -tak mi przykro,ze masz taki problem z tą nogą.Trzymam kciuki za szybką rekonwalescencje!!!
        Lucy - to ja tez dołączam się z takim postanowieniem choć niełatwa to sprawa jak wiesz :))))
        Miłego dnia dziewczynki :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka