Dodaj do ulubionych

Super fajna puchowa kurtka z Zary - sprzedam!

15.11.13, 13:43
Witajcie.
Mam do sprzedania puchową kurtkę z Zary kupioną niespełna rok temu.
Rozmiar S, dokładnie taka sama, jak na zdjęciach: plus.google.com/photos/105250832869351208824/albums/5946456120393150129?authkey=CIPat9-1qdDRKw

Kurtka jest w kolorze zielonym (ciemna, militarna zieleń), pikowana, z futerkiem przy kołnierzu i chowanym w kołnierzu kapturem.
Wypełniona puchem kaczym, oryginalna. Nie jak te podrabiane, wypełnione sztucznym "puchem", które wyglądają, jakby zeszło z nich powietrze i grzeją pewnie nie lepiej niż średniej grubości sweter. Super ciepła i miła.

Dodatkowym plusem jest to, że kurtek w tym kolorze było niewiele - co łatwo można sprawdzić chociażby na Allegro. Podrabiane są głównie kurtki w kolorze granatowym - tą widziałam na innej dziewczynie chyba tylko raz. Kurtka ma oczywiście wszystkie materiałowe metki. Nic nie jest wycięte, ucięte, odprute - co często jako tłumaczenie podają ci, którzy sprzedają podrobiony towar, z rzekomo "sprzedaży pozasalonowej" (pytałam w Zarze - takowej sprzedaży marka Zara nie prowadzi)

Kurtkę sprzedaję, bo z oczywistych względów powoli już się w nią nie mieszczę :)
Biorąc pod uwagę, że z bólem, ale jeszcze się w nią zapinam może się okazać, że pasuje również na rozmiar M :)
Kupiłam ją za 399 zł, odsprzedam oczywiście taniej. Założona dosłownie 2-3 razy na spacer, w stanie IDEALNYM, wisi od ubiegłego roku w pokrowcu :)

Mam z pewnością oryginalne metki (gdyby miał ktoś wątpliwości co do jej oryginalności), mogę spróbować znaleźć paragon, ale nie obiecuję, że się uda.
Popołudniu mogę wrzucić autentyczne fotki - tylko muszę je najpierw zrobić :)
Mogę podesłać też dokładne wymiary.

Może ktoś będzie zainteresowany, zanim wystawię na All ;)
Obserwuj wątek
    • borowka78 Re: Super fajna puchowa kurtka z Zary - sprzedam! 15.11.13, 14:32
      a za ile? ;)
      • cui Re: Super fajna puchowa kurtka z Zary - sprzedam! 15.11.13, 14:46
        A ile dasz? ;)
        • borowka78 Re: Super fajna puchowa kurtka z Zary - sprzedam! 15.11.13, 22:40
          Tyle, zeby obie strony były zadowolone :)
          • cui Re: Super fajna puchowa kurtka z Zary - sprzedam! 17.11.13, 18:11
            Hmmm...
            100 mniej od ceny pierwotnej i wysyłka gratis?? Mów czy drugą stronę to satysfakcjonuje! ;)
            Znalazłam póki co metkę, paragon jeszcze poszukiwany.
            • borowka78 Re: Super fajna puchowa kurtka z Zary - sprzedam! 18.11.13, 15:02
              Iwonka, dla pewności zmierz kurtkę, ok. Obawiam sie, ze dla mnie jednak rozmiar M byłby odpowiedni :(
              • cui Asia 19.11.13, 14:38
                Podaję wymiary (mierzyłam na płasko, kurtka zapięta):
                1. długość całkowita mierzona wzdłuż zamka - ok. 64 cm,
                2. szerokość pod pachami - ok. 49 cm (x2),
                3. długość mierzona od pachy w dół - ok. 34 cm,
                4. długość całkowita mierzona od ramienia - ok. 54 cm,
                5. długość rękawa mierzona po szwie wewn. - ok. 45 cm,
                6. długość rękawa mierzona po szwie zewn. - ok. 62 cm,
                7. szerokość kurtki na samym dole - ok. 49 cm.

Wrzucam zdjęcie poglądowe do istniejącego albumu katalogu. Mam nadzieję, że da pełny obraz kurteczki :)
                Tu jeszcze raz link: plus.google.com/photos/105250832869351208824/albums/5946456120393150129?authkey=CIPat9-1qdDRKw
                Jeśli tylko będzie dobra to z ceną też się dogadamy ;)
    • burdziaa Re: Super fajna puchowa kurtka z Zary - sprzedam! 15.11.13, 16:15
      o rety nie sądziłam,że kurtka może tyle kosztować,szok! na pewno jest śliczna bo mi się link nie otwiera :) a i tak bym tylko jeden rękaw pewnie włożyła taki mini rozmiar :))
      • cui Re: Super fajna puchowa kurtka z Zary - sprzedam! 15.11.13, 16:30
        Musisz burdziu kliknąć z lewej strony na guzik "Wszystkie zdjęcia" zamiast "Najciekawsze". To tak informacyjnie :)

Ja też nie sądziłam, że można dać tyle za kurtkę. Ale mój M. sądził i kupił mi ją w gwiazdkowym prezencie :) Ja wiem, że nie wypada pozbywać się prezentów, zwłaszcza od tak bliskich osób, ale niech kurteczka posłuży komuś innemu, skoro mnie przez jakiś czas służyć nie będzie :)
    • borowka78 Re: Super fajna puchowa kurtka z Zary - sprzedam! 20.11.13, 10:30
      Iwonka,
      wiesz co. Wystaw kurtkę na all.
      Stwierdziłam, że jednak musze sobie płaszczyk kupić ;)
      • cui Re: Super fajna puchowa kurtka z Zary - sprzedam! 20.11.13, 16:06
        Jasne ;)
        Tez bym sobie płaszczyk kupiła, eh...
    • amalota Re: Super fajna puchowa kurtka z Zary - sprzedam! 22.11.13, 09:48
      Cui, dawno mnie tu nie było i trochę rzeczy umknęło, ale czy ja mam Ci już gratulować?;)))
      • cui Amalota 24.11.13, 21:38
        :))))
        Do finału jeszcze trochę zostało, ale gratulacje przyjmuję zawsze z wielką przyjemnością ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka