cui
15.11.13, 13:43
Witajcie.
Mam do sprzedania puchową kurtkę z Zary kupioną niespełna rok temu.
Rozmiar S, dokładnie taka sama, jak na zdjęciach: plus.google.com/photos/105250832869351208824/albums/5946456120393150129?authkey=CIPat9-1qdDRKw
Kurtka jest w kolorze zielonym (ciemna, militarna zieleń), pikowana, z futerkiem przy kołnierzu i chowanym w kołnierzu kapturem.
Wypełniona puchem kaczym, oryginalna. Nie jak te podrabiane, wypełnione sztucznym "puchem", które wyglądają, jakby zeszło z nich powietrze i grzeją pewnie nie lepiej niż średniej grubości sweter. Super ciepła i miła.
Dodatkowym plusem jest to, że kurtek w tym kolorze było niewiele - co łatwo można sprawdzić chociażby na Allegro. Podrabiane są głównie kurtki w kolorze granatowym - tą widziałam na innej dziewczynie chyba tylko raz. Kurtka ma oczywiście wszystkie materiałowe metki. Nic nie jest wycięte, ucięte, odprute - co często jako tłumaczenie podają ci, którzy sprzedają podrobiony towar, z rzekomo "sprzedaży pozasalonowej" (pytałam w Zarze - takowej sprzedaży marka Zara nie prowadzi)
Kurtkę sprzedaję, bo z oczywistych względów powoli już się w nią nie mieszczę :)
Biorąc pod uwagę, że z bólem, ale jeszcze się w nią zapinam może się okazać, że pasuje również na rozmiar M :)
Kupiłam ją za 399 zł, odsprzedam oczywiście taniej. Założona dosłownie 2-3 razy na spacer, w stanie IDEALNYM, wisi od ubiegłego roku w pokrowcu :)
Mam z pewnością oryginalne metki (gdyby miał ktoś wątpliwości co do jej oryginalności), mogę spróbować znaleźć paragon, ale nie obiecuję, że się uda.
Popołudniu mogę wrzucić autentyczne fotki - tylko muszę je najpierw zrobić :)
Mogę podesłać też dokładne wymiary.
Może ktoś będzie zainteresowany, zanim wystawię na All ;)