myrtille 01.01.14, 08:40 Wszystkiego dobrego Kochane w Nowym Roku:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucy_cu Re: Herbatka noworoczna:) 01.01.14, 09:59 A dziędybry. ;) Nowy rok, niby nic, zmiana cyferki, ale- nowe plany, nowe siły, nowe postanowienia (jaki stary człowiek, taki naiwny, ale jednak!). Oby się nam pospełniało i porealizowało, Dziewczyny- dajemy do przodu!!! Odpowiedz Link
ridibunda Re: Herbatka noworoczna:) 01.01.14, 10:47 Wszystkiego najlepszego w 2014! Ja nie mam planów ani postanowień, ale mam za to nadzieje, że ten nowy będzie lepszy niż ten stary, a przynajmniej nie gorszy:) Zdrowia i spokoju w Nowym Roku Wam wszystkim życzę. Odpowiedz Link
alcea3 Re: Herbatka noworoczna:) 01.01.14, 11:09 Najlepszego dla Nas wszystkich! U mnie jak co roku miły leniwy dzień w towarzystwie Trójki i Topu Wszechczasów :) Myrtille słysze jak śpiewasz ;))) Odpowiedz Link
zabka11 Re: Wszystkiego Naj... 01.01.14, 12:31 Dzień dobry w ten piękny dzień:) Wszystkiego naj, naj...dla Wszystkich Forumek. Spełnienia marzeń, i zdrowia najlepszego:) Po porannym ogarnięciu komnat...zasiadłam na ulubionej kanapie, by dokończyć projekt nr 2 z 5-ciu do zrobienia na styczeń. Jutro do pracy...ale słowa nie powiem złego, bo mam wolne od 20 grudnia, więc odpoczęłam lepiej niż podczas ostatniego urlopu:) Miłego Dnia Wszystkim :) Odpowiedz Link
kamamama2 Re: Alcea 01.01.14, 12:32 O to i ja do kawki włączę sobie :) dobrego dnia dziewczyny i całego Nowego Roku :) sobie życzę, żeby był lepszy niż miniony... Odpowiedz Link
maryjka60 Pomyślności! 01.01.14, 15:31 Pięknego roku dziewczyny! Ja też słucham Trójki i nie chce mi się na spacer iść, lenistwo totalne, pozdrawiam z Wrocławia Odpowiedz Link
zalasso Re: Pomyślności! 02.01.14, 16:30 Dosiadam się i ja jak zwykle w poniewczasie :) Dzień dobry moje Drogie! Udanego Nowego Roku Wam życzę, zdrówka i sił przede wszystkim!!!! I radości z każdego dnia i każdej chwili życia! Odpowiedz Link
aga_junior Re: Pomyślności! 02.01.14, 17:31 Kochane Wszystkiego dobrego, dużo zdrówka i spokoju!!!!!! Odpowiedz Link