30.01.14, 08:59
Kawka czy co kto lubi dla spragnionych i zmarznietych.
Obudziłam się i nie bolała mnie głowa tralalala, od razu świat piękniejszy chociaż mroźny :)
nawet 2 dni zdjęć w plenerze od jutra jakoś wierzę, że przetrwam, ale może przesadzam z optymizmem...
Rozalka pokasłuje, ale jeszcze jutro musi iść d szkoły, na szczęście nic się groźnego nie dzieje, mimo że w szkole pomór
A od dwóch dni ma licencję zawodniczą, najprawdziwszą Państwowego Związku Gimnastycznego, na końcu książeczki są stosowne rubryczki - "Powołanie do kadry narodowej" hihihi
miłego dnia, ciepła i zdrowia a jutro pijąc kawę pomyślcie o mnie wspierająco i gorąco
Obserwuj wątek
    • myrtille Re: kawka! 30.01.14, 10:15
      Kawka, kawka, po 2 mc w końcu wrócił mój ekspres z naprawy, a już 3x jeździł bo jak nie zaparzacz to coś innego. Mam nadzieję, że już będzie działał, bo naprawa kosztowała tyle co pół nowego.

Dalej chorzy jesteśmy, a wręcz Em się pogorszyło, nie wiem czy mam podać antybiotyk czy jeszcze czekać:(
      A taki zdrowy był chłopaczek, Amela go już 3x zaraziła
      • gismol77 Re: kawka! 30.01.14, 10:36
        Ja moze bez kawki sie przysiadę, bom lekko nabuzowana, wracam wlasnie z jakiegoś turbomodnego kombdrogiego klubu, gdzie grali światowej sławy DJ-e. Co prawda jako niezbyt nachalny bywalec dyskotek musze wierzyć na słowo, ze panowie to gwiazdy, ale grali zacnie to i wytanczylam sie silnie. Ide spać bo jutro do NY, trzeba siły oszczędzac.
        A i w kanionie wielkim dzis byłam i rzeka Kolorado plynelam.
    • m_k8 Re: kawka! 30.01.14, 11:13
      Kama gratulacje dla Rozalki! Będzie rekruta 2, pamiętasz? ;-)
      Asia zdrowia dla Was, i dobrej kawy (szczęściara, mój sprzęt właśnie w naprawie)
      Justyna mam nadzieję, że fot masz bez liku i będzie co oglądać jak przyjadę.  NY! Niech będzie cudnie!
      Miłego dnia dziewczyny!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka