narttu 28.10.14, 08:49 ktos reflektuje na kawe? Dziewczyny poodstawiane a ja mam pisac dyplom ale znajduje jakies zalegle rzeczy + pare dobrych ogloszen o prace sie ukazalo..zaraz sobie dolewam poki szczeniaki drzemia.. Milego dnia! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
burdziaa Re: wtorkowa... 28.10.14, 09:19 Narttu z tym szczeniakami to gorzej jak z niemowlakami masz :) Słońce słońce piękny dzień,miłego dnia-ja mam dziś tonę sprzątania bo mamy gości popołudniu,chociaż wiem że po nich będzie jeszcze więcej sprzątania,,,to może nic nie będę robić:)? Odpowiedz Link
lucy_cu Re: wtorkowa... 28.10.14, 10:33 Zazdroszcze Ci tej psiej bandy. :) Dzis, coz, za godz. praca. Wieczorem spotkanie w szkole i druga runda produkcji wiazanek na cmentarz na sprzedaz. I znowu wroce pewnie o 22. Dobra. Pakuje Jaszcza i lecimy po Tereche. milego! Odpowiedz Link
hildegarda128 Re: wtorkowa... 28.10.14, 12:57 Ja chętnie skorzystam z zaproszenia na kawkę,bo rano nie zdążyłam wypić.Dziewczątko wystroić na PASOWANIE na ucznia S.P. :) nie mogłam fotek porobić,bo dziecię,tak nieszczęśliwie zostało ustawione,że znalazło się za sztandarem szkoły. :/ Do tego coś mnie głowa ćmi,tak nie przyjemnie. :/ Boję się,że znowu noc,nie będzie moja(klęczenie nad sedesem i ...) Brrr :( Odpowiedz Link
myrtille Re: wtorkowa... 28.10.14, 14:01 Dużo kawy, bo wróciłam o 2 w nocy (pierwsze moje wychodne odkąd są dzieci), ale warto było. Cudownie, wspaniale, muzycznie, GENIALNIE. Szkoda, że nie mam ekipy znajomych, bo samej (tym razem byłam z Mamą:D) to ciężko. A już planuję następne wychodne:) Odpowiedz Link