bolek71 05.12.03, 23:28 Ho ho ho !!!!!!!!!!!!!!!! a co wam przyniosl Mikolaj ???????????? kochane dziatki !!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tenzinn Re: ........mikolajki........... 05.12.03, 23:30 to chyba jutro...a co przyniesie hmmm? zobaczymy Odpowiedz Link
tradycja1 Re: ........mikolajki........... 05.12.03, 23:39 Mi przyniesie dopiero na swieta. Co roku sie spoznia. Ni wiem co mi przyniesie...moze grzejnik? zywy? hihi. Odpowiedz Link
klara_klara Re: ........mikolajki........... 05.12.03, 23:46 tradycja1 napisała: > Mi przyniesie dopiero na swieta. > Co roku sie spoznia. > Ni wiem co mi przyniesie...moze grzejnik? zywy? hihi. moj sie pospieszyl odrobinke;-))) Odpowiedz Link
tradycja1 Re: ........mikolajki........... 06.12.03, 00:57 klara_klara napisała: > moj sie pospieszyl odrobinke;-))) I co przyniosl? Grzejnik ? Odpowiedz Link
klara_klara Re: ........mikolajki........... 08.12.03, 16:21 tradycja1 napisała: > klara_klara napisała: > > moj sie pospieszyl odrobinke;-))) > > I co przyniosl? Grzejnik ? Taaaaak. Jeszcze dokladnie nie sprawdzalam, ale to jest chyba najnowoczesniejszy model-grzejnik z klimatyzacja;-)))) Odpowiedni na kazda pore roku:))) ps. jak do tej pory dziala bez zarzutu:)) Odpowiedz Link
tradycja1 Re: ........mikolajki........... 09.12.03, 01:58 Ehh Tobie to sie powodzi... Pozwolisz ogrzac sie w tym blasku obcych swiec? Odpowiedz Link
klara_klara Re: ........mikolajki........... 09.12.03, 16:13 tradycja1 napisała: > Ehh Tobie to sie powodzi... > Pozwolisz ogrzac sie w tym blasku obcych swiec? Spox Tradi. Mysle, ze swiece nie beda mialy nic przeciwko temu:));-) pe.es. a dlaczego "obcych"???:) Odpowiedz Link
tenzinn Re: ........mikolajki........... 06.12.03, 01:02 no to sie porobilo gdzie ten mikolaj z grzejnikami?? Odpowiedz Link
klara_klara Re: ........mikolajki........... 09.12.03, 16:15 tenzinn napisał: > no to sie porobilo > gdzie ten mikolaj z grzejnikami?? Ostatnio widzialam go, jak spacerowal przed domem Tradycji;))) Chyba chce podrzucic jej ogromny wor z prezentami:) Odpowiedz Link
tradycja1 Re: ........mikolajki........... 09.12.03, 23:53 Boze zeby tylko swieczek mi nie przyniosl hihi, to taka lipniejsza wersja grzejnika hehe. Oby do wiosny! Odpowiedz Link
badfable Re: ........mikolajki........... 06.12.03, 00:51 .....klopoty i troche wiecej zmartwien :(( sorry ,moj mikolaj byl tylko przebierancem pospolitym. bf Odpowiedz Link
marxx Re: ........mikolajki........... 06.12.03, 01:13 na Mikolajki jutro bede mial -zmeczenie, po dzisiejszej imprezie -prace, ciut wiecej niz osiem godzin -a wieczorem mam nadzieje kolejna impreze Odpowiedz Link
badfable Re: ........mikolajki........... 06.12.03, 01:17 To nierozerwalne polaczenie praca,zmeczenie ,impreza,praca,impreza ,zmeczenie etc .. To wiesz ze zyjesz.Panisko z Ciebie marxx i szczesciarz.Zyjesz jak w dobrej ,poczciwej Polsce .;) bf Odpowiedz Link
marxx Re: ........mikolajki........... 06.12.03, 01:23 moze masz racje:))) chociaz to co w tym wszystkim jest najprzyjemniejsze, ludziska z ktorymi sie spotykam, min. a FCh.!!! a my kiedy sie spotkamy, aby sie ciut zmeczyc!!!:))) Odpowiedz Link
tenzinn Re: ........mikolajki........... 06.12.03, 01:24 wlasnie bed nie mozna byc caly czas off Odpowiedz Link
badfable Re: ........mikolajki........... 06.12.03, 01:41 bede,bede na nastepnym spotkaniu.Zmeczenie z fajnymi ludzmi to jak .. no wlasnie...nie wiem co? pzdr bf Odpowiedz Link
tenzinn Re: ........mikolajki........... 06.12.03, 01:45 Zmeczenie z fajnymi ludzmi to jak .. no > wlasnie...nie wiem co? pzdr bf to jak wrzucenie wszystkiego co Ci smakuje do miksera...zjedz to potem:) Odpowiedz Link
marxx Re: ........mikolajki........... 06.12.03, 01:51 Zmeczenie fajnymi ludzmi to jak kupno dlugo oczekiwanej plyty cos w tym stylu:))) dla mnie!:))) ale czy my jestesmy fajni??? badfable napisał: > bede,bede na nastepnym spotkaniu.Zmeczenie z fajnymi ludzmi to jak .. no > wlasnie...nie wiem co? pzdr bf Odpowiedz Link
badfable Re: ........mikolajki........... 06.12.03, 01:55 nie wiem? powiem to na drugi dzien... Odpowiedz Link
marxx Re: ........mikolajki........... 06.12.03, 02:00 powiesz! lapiac sie za glowe -co ja tu robie...co ja tu robie...?!?! Odpowiedz Link
badfable Re: a masz gdzie sie zatrzymac w Chicago?? do Bf 06.12.03, 02:02 Dzieki--mam.Najlepszy przystanek w zyciu. :)) Odpowiedz Link
marxx Re: a masz gdzie sie zatrzymac w Chicago?? do Bf 06.12.03, 02:03 a chociaz oswietlony ten przystanek? ma daszek??? badfable napisał: > Dzieki--mam.Najlepszy przystanek w zyciu. :)) Odpowiedz Link
badfable Re: a masz gdzie sie zatrzymac w Chicago?? do Bf 06.12.03, 02:06 oswietlony jak Betlejem.Daszysko --nie tylko daszek :)) bf Odpowiedz Link
marxx Re: a masz gdzie sie zatrzymac w Chicago?? do Bf 06.12.03, 02:07 to jak bys swoj pobyt w chicagowie troszke przedluzyl, bedziemy przynosic Tobie jedzonko i cos do czytania! Odpowiedz Link
badfable Re: a masz gdzie sie zatrzymac w Chicago?? do Bf 06.12.03, 02:12 hamburgera w wigilie prosze i NIE w Boze Narodzenie..aha i spiwor z tamtych lat...bf Odpowiedz Link
marxx Re: a masz gdzie sie zatrzymac w Chicago?? do Bf 06.12.03, 02:14 O NIE panie szanowny, na spiwor to trzeba sobie zapracowac.....steropianik, steropianik badfable napisał: > hamburgera w wigilie prosze i NIE w Boze Narodzenie..aha i spiwor z tamtych > lat...bf Odpowiedz Link
tradycja1 Re: a masz gdzie sie zatrzymac w Chicago?? do Bf 06.12.03, 02:12 No to czekamy czekamy i do zobaczyska na spotkaniu nr III. Odpowiedz Link
tenzinn Re: a masz gdzie sie zatrzymac w Chicago?? do Bf 06.12.03, 02:16 piszcie piszcie a okaze sie ze jutro bedzie trzba zrobic spotkanie z okazji 3000 Odpowiedz Link
marxx Re: a masz gdzie sie zatrzymac w Chicago?? do Bf 06.12.03, 02:19 z okazji 3000:((( to juz bedzie nudne Odpowiedz Link
badfable Re: a masz gdzie sie zatrzymac w Chicago?? do Bf 06.12.03, 02:33 To na 5000??? To jak 5000 --to blues Panie i Panowie... Blues.5 jest liczba bluesa.To jak? Sprowadzimy do OK jakas gwiazde bluesa?Czy sami zagramy? Na tarze --Tradycja1, na szklankach marxx, na kieliszkach ---chyba Bolek?,na nodze od stolika tenzinn,na futerale od moich okolarow klara-klara w duecie,anya bedzie spiewala ,przybyszewski cos zarecytuje,reszta w chorkach a ja zadme jak Batory o 5 rano w szyjke pustej butli od bourbona...jak w Kaziku z Toma Waitsa... Odpowiedz Link
tradycja1 Re: a masz gdzie sie zatrzymac w Chicago?? do Bf 06.12.03, 02:35 ja juz mam Chivasa Regal w pogotowiu... Odpowiedz Link
badfable Re: a masz gdzie sie zatrzymac w Chicago?? do Bf 06.12.03, 02:36 co to jest? Nie chce umrzec od z nie swojska brzmiacych nazw.. Odpowiedz Link
tradycja1 Re: a masz gdzie sie zatrzymac w Chicago?? do Bf 07.12.03, 16:48 badfable napisał: > co to jest? Nie chce umrzec od z nie swojska brzmiacych nazw.. Szkocka whisky, prosze szanownego badfable :) Odpowiedz Link
marxx Re: a masz gdzie sie zatrzymac w Chicago?? do Bf 07.12.03, 17:48 i do tego baaardzo dobra!!! Odpowiedz Link
badfable Re: a masz gdzie sie zatrzymac w Chicago?? do Bf 06.12.03, 02:37 a tak w szczegolnosci to moze na Czata??? Panie i Panowie? Odpowiedz Link
tenzinn Re: a masz gdzie sie zatrzymac w Chicago?? do Bf 06.12.03, 02:37 MARXX BED SLUCHA KAZIKA I DO TEGO WAITS!!! Odpowiedz Link
badfable Re: a masz gdzie sie zatrzymac w Chicago?? do Bf 06.12.03, 02:39 zawsze przed spaniem... i jeszcze Waits w oryginale ...zawsze ...od 15 lat. Odpowiedz Link
mika_1 Re: a masz gdzie sie zatrzymac w Chicago?? do Bf 06.12.03, 02:53 Ej, to co z ta impreza? Gdzie sie jutro spotykamy????? ;))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
tradycja1 Re: a masz gdzie sie zatrzymac w Chicago?? do Bf 06.12.03, 02:55 Jutro? hmm chyba nie..no chyba ze wy. Odpowiedz Link
marxx BADFABLE WODZIREJEM NA 5000!!!!!!!!! 07.12.03, 01:29 Trzymam za slowo!!!!!!!!!!!!!! co do planow na bluesowo forumowa impreze!!!:) Odpowiedz Link
tenzinn Re: BADFABLE WODZIREJEM NA 5000!!!!!!!!! 07.12.03, 01:38 wczesniej, wczesniej damy mu wycisk!!!:) nie ma ze boli musi nadrobic 2 przegapione spotaknia Odpowiedz Link
badfable Re: BADFABLE WODZIREJEM NA 5000!!!!!!!!! 07.12.03, 02:01 a tak na serio ..jaki wycisk? ;)) Na klate biore 60 kg :) niezly wynik co? Tenzinn Odpowiedz Link
marxx Re: BADFABLE WODZIREJEM NA 5000!!!!!!!!! 07.12.03, 02:11 Bf z tym Nepalem u naszego Tenzinna to sciema, ma w domu plakat z Dalaj Lama z piacha, gdy nikt nie widzi wpada do Mcdonalds, a sam ubiera sie jak prawdziwe uosobienie pokoju, martensy, szwedka, i bejsbolowa. Odpowiedz Link
badfable Re: BADFABLE WODZIREJEM NA 5000!!!!!!!!! 07.12.03, 02:28 To juz rozumiem.Tenzinn jest w pokoju z plakatem Dalaj Lamy .Martensy ,szwedka i bejsbolowa sa rowniez w pokoju .Tez mam plakat --ale z Pamela Anderson ;)) bf Odpowiedz Link
marxx Re: BADFABLE WODZIREJEM NA 5000!!!!!!!!! 07.12.03, 02:35 ooo! Pamela Anderson...slyszalem...pierwsza mniszka blondynka w Nepalu. Odpowiedz Link
badfable Re: BADFABLE WODZIREJEM NA 5000!!!!!!!!! 07.12.03, 02:48 yo,o ten gatunek wszystkim nam chodzi.Mniszki...tak wlasnie ..one nazywaja sie mniszki.Qrde ja zapomnialem jak sie nazywaja.Siostroooo... jak brzmi slowo??? Slowo ... mniszki.. Odpowiedz Link
tenzinn NIC O MNIE BEZEMNIE 07.12.03, 17:24 marxx napisał: > Bf z tym Nepalem u naszego Tenzinna to sciema, ma w domu plakat z Dalaj Lama z > piacha, gdy nikt nie widzi wpada do Mcdonalds, a sam ubiera sie jak prawdziwe > uosobienie pokoju, martensy, szwedka, i bejsbolowa. Rozumiem, trzeba sobie kogos obgadac, ale marxx powiedz mi co to jest szwdeka?? Odpowiedz Link
marxx Re: NIC O MNIE BEZEMNIE 07.12.03, 17:53 a co ?!:) ja Ciebie nie ma na forum! a szwedka to po "naszemu" Twoja zielona kurteczka:) "flyers" Odpowiedz Link
tenzinn Re: NIC O MNIE BEZEMNIE 07.12.03, 18:43 to u mnie powinna sie nazywac czeszka albo slowaczka:) Odpowiedz Link
tenzinn Kazda akcja rodzi reakcje 07.12.03, 19:19 zmienilem sygnaturka, po przeczytaniu twojego posta:0 Moze sie spodoba. Teraz ide odprawic 108 poklonow, i zmowie jaks mantre w intencji forum:) Odpowiedz Link
badfable Re: BADFABLE WODZIREJEM NA 5000!!!!!!!!! 07.12.03, 01:54 oj,oj,oj ...wodzirej to ze mnie jak z koziej d.. fujareczka, ale co do bluesa i klimatow z tym zwiazanych to prosze bardzo ,jak najbardziej..sam co nieco tne na "brzytwie" ,ale nie uciekam od "w razie jak by co" obowiazkow i z Wasza pomoca jakos przejdziemy te 5000. Tylko nie klikajcie tak szybko :))) bf Odpowiedz Link
marxx Re: BADFABLE WODZIREJEM NA 5000!!!!!!!!! 07.12.03, 01:59 a co porabiasz w sobote? spokojnie czy raczej niebardzo?:))) Odpowiedz Link
badfable Re: BADFABLE WODZIREJEM NA 5000!!!!!!!!! 07.12.03, 02:08 w ta? Bede w Chicago na 80% a w ta co bedzie spotkanko to na 100% bf Odpowiedz Link
marxx Re: BADFABLE WODZIREJEM NA 5000!!!!!!!!! 07.12.03, 02:13 w ta czyli dzisiaj??? odp:dzisiaj tez sie spotykamy ale w mniejszym gronie! w nastepna??? odp: tez sie spotykamy, bo musimy dac Ci po buddyjsku wycisk:) jakies namiary??? badfable napisał: > w ta? Bede w Chicago na 80% a w ta co bedzie spotkanko to na 100% bf Odpowiedz Link
badfable Re: BADFABLE WODZIREJEM NA 5000!!!!!!!!! 07.12.03, 02:21 dam Ci namiary na nastepna sobote --nie w Ta Sobote Czyli Dzisiaj (powiedzial Prosiaczek) na skrzynke okolo czwartku w przyszlym tygodniu(powiedzial Puchatek) kiedy bede wiedzial na 100% ze bede w Ch.. (powiedzial Klapouchy) . ;)) bf Odpowiedz Link
marxx Re: BADFABLE WODZIREJEM NA 5000!!!!!!!!! 07.12.03, 02:25 i to mnie sie podobywuje!!!! powiedzialem ja Piaskowy Dziadek Odpowiedz Link
badfable Re: BADFABLE WODZIREJEM NA 5000!!!!!!!!! 07.12.03, 02:30 I dosyc Badfabela ---gdzie jest Tradycja??? :)) bf Odpowiedz Link
marxx Re: BADFABLE WODZIREJEM NA 5000!!!!!!!!! 07.12.03, 02:33 Na imprezie pewnie, to taka stara polska tradycja. Odpowiedz Link
badfable Re: BADFABLE WODZIREJEM NA 5000!!!!!!!!! 07.12.03, 02:41 no coz.i ja pojde ...zamknac drzwi . To i Ty zaraz wyplywasz na imprezke? Bo dzis sobota(powiedzial Tygrysek --i oddalil sie skokami ding-dong-dang w strone domku Kangurzycy z malenstwem).Musze sie napic Polococty :))) i do sypialni sie udac przed 10PM zeby zagluszyc wszelkie nawolywania .(powiedzial Bolek do Lolka) i oddalil sie w sobie tylko znanym kierunku. bf Odpowiedz Link
marxx Re: BADFABLE WODZIREJEM NA 5000!!!!!!!!! 07.12.03, 02:48 ano wypadam na impreze, chociaz zdaje sie ze mam choroba jakas, zobacze moze przepedzi ja jakis okocim albo cztery. a Ty sie trzymaj , nie pij polococty bo bedziesz mial wzdecia, zapusc sobie Toma lub Kazika i lulu:) ew. udaj sie w Tobie tylko znanym kierunku! :) Odpowiedz Link
tenzinn MAREK PRZEGINASZ PALE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.12.03, 19:50 Mraxx ja rozumiem, kazdy ma swoje poczucie humoru. Dlatego bardzo Cie prosze skoncz z tekstami a Dalaj Lamie. A takze nie pisz nic w stylu buddyjski wycisk. damian Odpowiedz Link
marxx Przeprosiny!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.12.03, 21:45 Niemniejszym chcialbym przeprosic Damiana i wszystkich czytajacych, za moje poczucie humoru, niestety jestem czasami strasznym gburem, ale to wina nie moja tylko rodzicow i tego co przekazali mi w swoich genach (okazalo sie , ze bylo tam straszne chamstwo i cyganska muzyka) niestety tez od dziecinstwa rodzice nie mogli mnie nawet oderwac od telewizora, naogladalem sie komunistycznego Wilka i zajaca + kiczowatych spektakli panow Cleese, Palin, Gilliam itd. Wrodzone bycie klaunem jeszcze sie poglebilo w pozniejszych latach (wiadomo, okupacja, komuna, nie bylo lekko...) Tez nie z mojej winy, wszystko co mnie otaczalo doprowadzalo mnie (podswiadomie) do przekonania ze glownym lekarstwem na szarosc i glupote to jaja, i jaj robienie! Przyklady: ksiadz dajacy mi jedna mandarynke za umycie samochodu (mialem moze 10lat) , obowiazkowe pochody 1 majowe, zakazane ksiazki w szkolach, glosowania na dwie rece, tego bylo pelno!:) Nie lubie tez wlasnie z tych powodow, zbytniego afiszowania sie jakakolwiek religia, traktowania ze smiertelna powaga tych spraw, pachnie mi to ciut inkwizycja, krzyzami na zwirowisku, podkladaniem ladunkow wyb. pod klinikami aborcyjnymi itp. (to tez sa jaja, troszke wyolbrzymiam!......ale ) generalnie polecam jedno lekarstwo -dystans -no i moze + wieksze poczucie humoru:) Tak czy tak sorki, i padam do stopek Takim chamulcem juz jestem. Odpowiedz Link
badfable Re: ........mikolajki........... 06.12.03, 03:19 to na tenczas koniec...wszyscy chyba poszli na koncert.:(( bf Odpowiedz Link
jerry008 Re: ........mikolajki........... 06.12.03, 04:20 ..no chyba poszli...wszyscy...akurat wtedy jak mam czas troche poklikac...........................a mikolaj przychodzi tylko do grzecznych dzieci(dlatego moje juz spia)... Odpowiedz Link
pompka2 Re: ........mikolajki........... 09.12.03, 12:32 MI W TYM ROKU MIKOLAJ PRZYNIESIE PO JAJKU ........TYM OTO METALOWYM PRETEM HHEHEHEHEHEEHEHEHEHEHHE Odpowiedz Link