Dodaj do ulubionych

........mikolajki...........

05.12.03, 23:28
Ho ho ho !!!!!!!!!!!!!!!! a co wam przyniosl Mikolaj ???????????? kochane
dziatki !!!
Obserwuj wątek
    • tenzinn Re: ........mikolajki........... 05.12.03, 23:30
      to chyba jutro...a co przyniesie hmmm?
      zobaczymy
    • tradycja1 Re: ........mikolajki........... 05.12.03, 23:39
      Mi przyniesie dopiero na swieta.
      Co roku sie spoznia.
      Ni wiem co mi przyniesie...moze grzejnik? zywy? hihi.
      • klara_klara Re: ........mikolajki........... 05.12.03, 23:46
        tradycja1 napisała:

> Mi przyniesie dopiero na swieta.
        > Co roku sie spoznia.
        > Ni wiem co mi przyniesie...moze grzejnik? zywy? hihi.

moj sie pospieszyl odrobinke;-)))
        • tradycja1 Re: ........mikolajki........... 06.12.03, 00:57
          klara_klara napisała:
          > moj sie pospieszyl odrobinke;-)))

I co przyniosl? Grzejnik ?
          • klara_klara Re: ........mikolajki........... 08.12.03, 16:21
            tradycja1 napisała:

> klara_klara napisała:
            > > moj sie pospieszyl odrobinke;-)))
            >
            > I co przyniosl? Grzejnik ?

Taaaaak. Jeszcze dokladnie nie sprawdzalam, ale to jest chyba
            najnowoczesniejszy model-grzejnik z klimatyzacja;-)))) Odpowiedni na kazda pore
            roku:)))
            ps. jak do tej pory dziala bez zarzutu:))
            • tradycja1 Re: ........mikolajki........... 09.12.03, 01:58
              Ehh Tobie to sie powodzi...
              Pozwolisz ogrzac sie w tym blasku obcych swiec?
              • klara_klara Re: ........mikolajki........... 09.12.03, 16:13
                tradycja1 napisała:

> Ehh Tobie to sie powodzi...
                > Pozwolisz ogrzac sie w tym blasku obcych swiec?

Spox Tradi. Mysle, ze swiece nie beda mialy nic przeciwko temu:));-)

pe.es. a dlaczego "obcych"???:)
        • tenzinn Re: ........mikolajki........... 06.12.03, 01:02
          no to sie porobilo
          gdzie ten mikolaj z grzejnikami??
          • klara_klara Re: ........mikolajki........... 09.12.03, 16:15
            tenzinn napisał:

> no to sie porobilo
            > gdzie ten mikolaj z grzejnikami??

Ostatnio widzialam go, jak spacerowal przed domem Tradycji;))) Chyba chce
            podrzucic jej ogromny wor z prezentami:)
            • tradycja1 Re: ........mikolajki........... 09.12.03, 23:53
              Boze zeby tylko swieczek mi nie przyniosl hihi, to taka lipniejsza wersja
              grzejnika hehe.
              Oby do wiosny!
    • badfable Re: ........mikolajki........... 06.12.03, 00:51
      .....klopoty i troche wiecej zmartwien :(( sorry ,moj mikolaj byl tylko
      przebierancem pospolitym. bf
    • marxx Re: ........mikolajki........... 06.12.03, 01:13
      na Mikolajki jutro bede mial
      -zmeczenie, po dzisiejszej imprezie
      -prace, ciut wiecej niz osiem godzin
      -a wieczorem mam nadzieje kolejna impreze
      • badfable Re: ........mikolajki........... 06.12.03, 01:17
        To nierozerwalne polaczenie praca,zmeczenie ,impreza,praca,impreza ,zmeczenie
        etc .. To wiesz ze zyjesz.Panisko z Ciebie marxx i szczesciarz.Zyjesz jak w
        dobrej ,poczciwej Polsce .;) bf
        • marxx Re: ........mikolajki........... 06.12.03, 01:23
          moze masz racje:)))
          chociaz to co w tym wszystkim jest najprzyjemniejsze, ludziska z ktorymi sie
          spotykam, min. a FCh.!!!
          a my kiedy sie spotkamy, aby sie ciut zmeczyc!!!:)))
          • tenzinn Re: ........mikolajki........... 06.12.03, 01:24
            wlasnie bed nie mozna byc caly czas off
        • tenzinn Re: ........mikolajki........... 06.12.03, 01:31
          bed czekamy:)
          • badfable Re: ........mikolajki........... 06.12.03, 01:41
            bede,bede na nastepnym spotkaniu.Zmeczenie z fajnymi ludzmi to jak .. no
            wlasnie...nie wiem co? pzdr bf
            • tenzinn Re: ........mikolajki........... 06.12.03, 01:45
              Zmeczenie z fajnymi ludzmi to jak .. no
              > wlasnie...nie wiem co? pzdr bf
              to jak wrzucenie wszystkiego co Ci smakuje do miksera...zjedz to potem:)
            • marxx Re: ........mikolajki........... 06.12.03, 01:51
              Zmeczenie fajnymi ludzmi to jak kupno dlugo oczekiwanej plyty
              cos w tym stylu:))) dla mnie!:)))
              ale czy my jestesmy fajni???

badfable napisał:

> bede,bede na nastepnym spotkaniu.Zmeczenie z fajnymi ludzmi to jak .. no
              > wlasnie...nie wiem co? pzdr bf
              • badfable Re: ........mikolajki........... 06.12.03, 01:55
                nie wiem? powiem to na drugi dzien...
                • marxx Re: ........mikolajki........... 06.12.03, 02:00
                  powiesz!
                  lapiac sie za glowe
                  -co ja tu robie...co ja tu robie...?!?!
                  • marxx a masz gdzie sie zatrzymac w Chicago?? do Bf 06.12.03, 02:01

• badfable Re: a masz gdzie sie zatrzymac w Chicago?? do Bf 06.12.03, 02:02
                      Dzieki--mam.Najlepszy przystanek w zyciu. :))
                      • marxx Re: a masz gdzie sie zatrzymac w Chicago?? do Bf 06.12.03, 02:03
                        a chociaz oswietlony ten przystanek?
                        ma daszek???

badfable napisał:

> Dzieki--mam.Najlepszy przystanek w zyciu. :))
                        • badfable Re: a masz gdzie sie zatrzymac w Chicago?? do Bf 06.12.03, 02:06
                          oswietlony jak Betlejem.Daszysko --nie tylko daszek :)) bf
                          • marxx Re: a masz gdzie sie zatrzymac w Chicago?? do Bf 06.12.03, 02:07
                            to jak bys swoj pobyt w chicagowie troszke przedluzyl, bedziemy przynosic
                            Tobie jedzonko i cos do czytania!
                            • badfable Re: a masz gdzie sie zatrzymac w Chicago?? do Bf 06.12.03, 02:12
                              hamburgera w wigilie prosze i NIE w Boze Narodzenie..aha i spiwor z tamtych
                              lat...bf
                              • marxx Re: a masz gdzie sie zatrzymac w Chicago?? do Bf 06.12.03, 02:14
                                O NIE panie szanowny, na spiwor to trzeba sobie zapracowac.....steropianik,
                                steropianik

badfable napisał:

> hamburgera w wigilie prosze i NIE w Boze Narodzenie..aha i spiwor z tamtych
                                > lat...bf
                            • tradycja1 Re: a masz gdzie sie zatrzymac w Chicago?? do Bf 06.12.03, 02:12
                              No to czekamy czekamy i do zobaczyska na spotkaniu nr III.
                              • tenzinn Re: a masz gdzie sie zatrzymac w Chicago?? do Bf 06.12.03, 02:16
                                piszcie piszcie a okaze sie ze jutro bedzie trzba zrobic spotkanie z okazji 3000
                                • marxx Re: a masz gdzie sie zatrzymac w Chicago?? do Bf 06.12.03, 02:19
                                  z okazji 3000:((( to juz bedzie nudne
                                  • badfable Re: a masz gdzie sie zatrzymac w Chicago?? do Bf 06.12.03, 02:33
                                    To na 5000??? To jak 5000 --to blues Panie i Panowie... Blues.5 jest liczba
                                    bluesa.To jak? Sprowadzimy do OK jakas gwiazde bluesa?Czy sami zagramy? Na
                                    tarze --Tradycja1, na szklankach marxx, na kieliszkach ---chyba Bolek?,na nodze
                                    od stolika tenzinn,na futerale od moich okolarow klara-klara w duecie,anya
                                    bedzie spiewala ,przybyszewski cos zarecytuje,reszta w chorkach a ja zadme jak
                                    Batory o 5 rano w szyjke pustej butli od bourbona...jak w Kaziku z Toma
                                    Waitsa...
                                    • tradycja1 Re: a masz gdzie sie zatrzymac w Chicago?? do Bf 06.12.03, 02:35
                                      ja juz mam Chivasa Regal w pogotowiu...
                                      • badfable Re: a masz gdzie sie zatrzymac w Chicago?? do Bf 06.12.03, 02:36
                                        co to jest? Nie chce umrzec od z nie swojska brzmiacych nazw..
                                        • tradycja1 Re: a masz gdzie sie zatrzymac w Chicago?? do Bf 07.12.03, 16:48
                                          badfable napisał:

> co to jest? Nie chce umrzec od z nie swojska brzmiacych nazw..
                                          Szkocka whisky, prosze szanownego badfable :)
                                          • marxx Re: a masz gdzie sie zatrzymac w Chicago?? do Bf 07.12.03, 17:48
                                            i do tego baaardzo dobra!!!
                                      • badfable Re: a masz gdzie sie zatrzymac w Chicago?? do Bf 06.12.03, 02:37
                                        a tak w szczegolnosci to moze na Czata??? Panie i Panowie?
                                    • tenzinn Re: a masz gdzie sie zatrzymac w Chicago?? do Bf 06.12.03, 02:37
                                      MARXX BED SLUCHA KAZIKA I DO TEGO WAITS!!!
                                      • badfable Re: a masz gdzie sie zatrzymac w Chicago?? do Bf 06.12.03, 02:39
                                        zawsze przed spaniem... i jeszcze Waits w oryginale ...zawsze ...od 15 lat.
                                        • mika_1 Re: a masz gdzie sie zatrzymac w Chicago?? do Bf 06.12.03, 02:53
                                          Ej, to co z ta impreza?
                                          Gdzie sie jutro spotykamy?????
                                          ;)))))))))))))))))))))))
                                          • tradycja1 Re: a masz gdzie sie zatrzymac w Chicago?? do Bf 06.12.03, 02:55
                                            Jutro? hmm chyba nie..no chyba ze wy.
                                    • marxx BADFABLE WODZIREJEM NA 5000!!!!!!!!! 07.12.03, 01:29
                                      Trzymam za slowo!!!!!!!!!!!!!!
                                      co do planow na bluesowo forumowa impreze!!!:)
                                      • tenzinn Re: BADFABLE WODZIREJEM NA 5000!!!!!!!!! 07.12.03, 01:38
                                        wczesniej, wczesniej damy mu wycisk!!!:)
                                        nie ma ze boli
                                        musi nadrobic 2 przegapione spotaknia
                                        • badfable Re: BADFABLE WODZIREJEM NA 5000!!!!!!!!! 07.12.03, 02:01
                                          a tak na serio ..jaki wycisk? ;)) Na klate biore 60 kg :) niezly wynik co?
                                          Tenzinn
                                          • marxx Re: BADFABLE WODZIREJEM NA 5000!!!!!!!!! 07.12.03, 02:11
                                            Bf z tym Nepalem u naszego Tenzinna to sciema, ma w domu plakat z Dalaj Lama z
                                            piacha, gdy nikt nie widzi wpada do Mcdonalds, a sam ubiera sie jak prawdziwe
                                            uosobienie pokoju, martensy, szwedka, i bejsbolowa.
                                            • badfable Re: BADFABLE WODZIREJEM NA 5000!!!!!!!!! 07.12.03, 02:28
                                              To juz rozumiem.Tenzinn jest w pokoju z plakatem Dalaj Lamy .Martensy ,szwedka
                                              i bejsbolowa sa rowniez w pokoju .Tez mam plakat --ale z Pamela Anderson ;)) bf
                                              • marxx Re: BADFABLE WODZIREJEM NA 5000!!!!!!!!! 07.12.03, 02:35
                                                ooo! Pamela Anderson...slyszalem...pierwsza mniszka blondynka w Nepalu.
                                                • badfable Re: BADFABLE WODZIREJEM NA 5000!!!!!!!!! 07.12.03, 02:48
                                                  yo,o ten gatunek wszystkim nam chodzi.Mniszki...tak wlasnie ..one nazywaja sie
                                                  mniszki.Qrde ja zapomnialem jak sie nazywaja.Siostroooo... jak brzmi slowo???
                                                  Slowo ... mniszki..
                                            • tenzinn NIC O MNIE BEZEMNIE 07.12.03, 17:24
                                              marxx napisał:

> Bf z tym Nepalem u naszego Tenzinna to sciema, ma w domu plakat z Dalaj Lama z
                                              > piacha, gdy nikt nie widzi wpada do Mcdonalds, a sam ubiera sie jak prawdziwe
                                              > uosobienie pokoju, martensy, szwedka, i bejsbolowa.
                                              Rozumiem, trzeba sobie kogos obgadac, ale marxx powiedz mi co to jest szwdeka??
                                              • marxx Re: NIC O MNIE BEZEMNIE 07.12.03, 17:53
                                                a co ?!:)
                                                ja Ciebie nie ma na forum!
                                                a szwedka to po "naszemu" Twoja zielona kurteczka:)
                                                "flyers"
                                                • tenzinn Re: NIC O MNIE BEZEMNIE 07.12.03, 18:43
                                                  to u mnie powinna sie nazywac czeszka albo slowaczka:)
                                            • tenzinn Kazda akcja rodzi reakcje 07.12.03, 19:19
                                              zmienilem sygnaturka, po przeczytaniu twojego posta:0
                                              Moze sie spodoba.
                                              Teraz ide odprawic 108 poklonow, i zmowie jaks mantre w intencji forum:)
                                      • badfable Re: BADFABLE WODZIREJEM NA 5000!!!!!!!!! 07.12.03, 01:54
                                        oj,oj,oj ...wodzirej to ze mnie jak z koziej d.. fujareczka, ale co do bluesa i
                                        klimatow z tym zwiazanych to prosze bardzo ,jak najbardziej..sam co nieco tne
                                        na "brzytwie" ,ale nie uciekam od "w razie jak by co" obowiazkow i z Wasza
                                        pomoca jakos przejdziemy te 5000. Tylko nie klikajcie tak szybko :))) bf
                                        • marxx Re: BADFABLE WODZIREJEM NA 5000!!!!!!!!! 07.12.03, 01:59
                                          a co porabiasz w sobote?
                                          spokojnie czy raczej niebardzo?:)))
                                          • badfable Re: BADFABLE WODZIREJEM NA 5000!!!!!!!!! 07.12.03, 02:08
                                            w ta? Bede w Chicago na 80% a w ta co bedzie spotkanko to na 100% bf
                                            • marxx Re: BADFABLE WODZIREJEM NA 5000!!!!!!!!! 07.12.03, 02:13
                                              w ta czyli dzisiaj???
                                              odp:dzisiaj tez sie spotykamy ale w mniejszym gronie!
                                              w nastepna???
                                              odp: tez sie spotykamy, bo musimy dac Ci po buddyjsku wycisk:)
                                              jakies namiary???

badfable napisał:

> w ta? Bede w Chicago na 80% a w ta co bedzie spotkanko to na 100% bf
                                              • badfable Re: BADFABLE WODZIREJEM NA 5000!!!!!!!!! 07.12.03, 02:21
                                                dam Ci namiary na nastepna sobote --nie w Ta Sobote Czyli Dzisiaj (powiedzial
                                                Prosiaczek) na skrzynke okolo czwartku w przyszlym tygodniu(powiedzial Puchatek)
                                                kiedy bede wiedzial na 100% ze bede w Ch.. (powiedzial Klapouchy) . ;)) bf
                                                • marxx Re: BADFABLE WODZIREJEM NA 5000!!!!!!!!! 07.12.03, 02:25
                                                  i to mnie sie podobywuje!!!!
                                                  powiedzialem ja
                                                  Piaskowy Dziadek
                                                  • badfable Re: BADFABLE WODZIREJEM NA 5000!!!!!!!!! 07.12.03, 02:30
                                                    I dosyc Badfabela ---gdzie jest Tradycja??? :)) bf
                                                  • marxx Re: BADFABLE WODZIREJEM NA 5000!!!!!!!!! 07.12.03, 02:33
                                                    Na imprezie pewnie, to taka stara polska tradycja.
                                                  • badfable Re: BADFABLE WODZIREJEM NA 5000!!!!!!!!! 07.12.03, 02:41
                                                    no coz.i ja pojde ...zamknac drzwi . To i Ty zaraz wyplywasz na imprezke? Bo
                                                    dzis sobota(powiedzial Tygrysek --i oddalil sie skokami ding-dong-dang w strone
                                                    domku Kangurzycy z malenstwem).Musze sie napic Polococty :))) i do sypialni sie
                                                    udac przed 10PM zeby zagluszyc wszelkie nawolywania .(powiedzial Bolek do
                                                    Lolka) i oddalil sie w sobie tylko znanym kierunku. bf
                                                  • marxx Re: BADFABLE WODZIREJEM NA 5000!!!!!!!!! 07.12.03, 02:48
                                                    ano wypadam na impreze, chociaz zdaje sie ze mam choroba jakas, zobacze moze
                                                    przepedzi ja jakis okocim albo cztery.
                                                    a Ty sie trzymaj , nie pij polococty bo bedziesz mial wzdecia, zapusc sobie
                                                    Toma lub Kazika i
                                                    lulu:)
                                                    ew. udaj sie w Tobie tylko znanym kierunku!
                                                    :)
                                              • tenzinn MAREK PRZEGINASZ PALE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.12.03, 19:50
                                                Mraxx ja rozumiem, kazdy ma swoje poczucie humoru.
                                                Dlatego bardzo Cie prosze skoncz z tekstami a Dalaj Lamie.
                                                A takze nie pisz nic w stylu buddyjski wycisk.
                                                damian
                                                • marxx Przeprosiny!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.12.03, 21:45
                                                  Niemniejszym chcialbym przeprosic Damiana i wszystkich czytajacych, za moje
                                                  poczucie humoru, niestety jestem czasami strasznym gburem, ale to wina nie
                                                  moja tylko rodzicow i tego co przekazali mi w swoich genach (okazalo sie , ze
                                                  bylo tam straszne chamstwo i cyganska muzyka) niestety tez od dziecinstwa
                                                  rodzice nie mogli mnie nawet oderwac od telewizora, naogladalem sie
                                                  komunistycznego Wilka i zajaca + kiczowatych spektakli panow Cleese, Palin,
                                                  Gilliam itd. Wrodzone bycie klaunem jeszcze sie poglebilo w pozniejszych
                                                  latach (wiadomo, okupacja, komuna, nie bylo lekko...) Tez nie z mojej winy,
                                                  wszystko co mnie otaczalo doprowadzalo mnie (podswiadomie) do przekonania ze
                                                  glownym lekarstwem na szarosc i glupote to jaja, i jaj robienie!
                                                  Przyklady: ksiadz dajacy mi jedna mandarynke za umycie samochodu (mialem moze
                                                  10lat) , obowiazkowe pochody 1 majowe, zakazane ksiazki w szkolach, glosowania
                                                  na dwie rece, tego bylo pelno!:)
                                                  Nie lubie tez wlasnie z tych powodow, zbytniego afiszowania sie jakakolwiek
                                                  religia, traktowania ze smiertelna powaga tych spraw, pachnie mi to ciut
                                                  inkwizycja, krzyzami na zwirowisku, podkladaniem ladunkow wyb. pod klinikami
                                                  aborcyjnymi itp. (to tez sa jaja, troszke wyolbrzymiam!......ale )
                                                  generalnie polecam jedno lekarstwo
                                                  -dystans
                                                  -no i moze + wieksze poczucie humoru:)

Tak czy tak sorki, i padam do stopek

Takim chamulcem juz jestem.
    • badfable Re: ........mikolajki........... 06.12.03, 03:19
      to na tenczas koniec...wszyscy chyba poszli na koncert.:(( bf
    • jerry008 Re: ........mikolajki........... 06.12.03, 04:20
      ..no chyba poszli...wszyscy...akurat wtedy jak mam czas troche
      poklikac...........................a mikolaj przychodzi tylko do grzecznych
      dzieci(dlatego moje juz spia)...
    • pompka2 Re: ........mikolajki........... 09.12.03, 12:32
      MI W TYM ROKU MIKOLAJ PRZYNIESIE PO JAJKU ........TYM OTO METALOWYM PRETEM
      HHEHEHEHEHEEHEHEHEHEHHE

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka