lucy_cu 04.03.15, 08:28 Leje i wieje. I coś mi w plecy wlazło. Ała. Rosół gotuję. Nie lubię środy. Prawie haiku mi wyszło z tego marudzenia. ;) Miłego, Dziewczynki! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurinko Re: Herbata w środę 04.03.15, 08:42 Na herbatkę skuszę się później, teraz kawka :) W chałupie pusto i cicho, za oknem siąpi drobny deszczyk, mam nadzieję, że nie będzie lało bo najmłodszy idzie na przedstawienie z przedszkola jakieś 40 minut piechotą. Będą przechodzić pod domem więc polukam dyskretnie przez okno :))) Nic mi się nie chce robić więc jeszcze posiedzę i podoceniam luksus lenistwa ;)) Odpowiedz Link
maadga Re: Herbata w środę 04.03.15, 09:07 Śnieg, deszcz, brzydko, a w poniedziałek była pierwsza wiosenna burza, z regularnymi grzmotami i błyskawicami. Odpowiedz Link
klarysa007 Re: Herbata w środę 04.03.15, 09:48 Pada, wieje, siąpi i mży brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Na zmianę deszcz i śnieg! Miłego dnia mimo pogody! Odpowiedz Link
27agnes72 Re: Herbata w środę 04.03.15, 13:02 Plus sześć i słoneczko ale owszem wieje mocno. Ja dziś wprost przeciwnie- wszystko udało mi się zrobić co chciałam i jeszcze na nockę 12 godz. lecę...Mam nadzieję na popołudniową drzemkę :-) Odpowiedz Link