Dodaj do ulubionych

Topgal - rabat 20% od 10.04

10.04.15, 10:31
Zamówiłam dzisiaj, upatrzony wcześniej plecak www.topgal-plecaki.pl/plecaki/szkolne/chi-710/a---black/ z rabatem wyszedł 159zł, będzie do III i IV klasy. Dokupiłam jeszcze pelerynę przeciwdeszczową (też wchodzi z rabatem) za 14zł.

Kod rabatowy TS2015 odejmuje od koszyka 20%
Obserwuj wątek
    • hildegarda128 Re: Topgal - rabat 20% od 10.04 11.04.15, 18:55
      Takie "naiwne" ;) pytanie mam: obecnie już nie dołączają pelerynki w cenie plecaka ? Pytam,bo nam (3 lata temu) dali za darmo w zestawie z plecakiem i do tego worek/-czek(bo mały) na buty. i kamizelkę odblaskową. Pelerynka nie była użyta ani razu,kamizelka była trochę w użyciu,a worek używany do teraz. :)
      • aurinko Re: Topgal - rabat 20% od 10.04 11.04.15, 21:56
        Są plecaki w zestawie z pelerynką i workiem, ale nam worek nie potrzebny, a pelerynka przeciwdeszczowa z kolei bardzo nam potrzebna, więc kupiłam to co potrzebne.
        • hildegarda128 Re: Topgal - rabat 20% od 10.04 12.04.15, 15:07
          Moja chodzi na piechotę do autobusu,ale pelerynki zakładać nie chciała,bo ciężko i nieporęcznie się zakłada ją na plecak.:/ Gdyby nie była wam potrzebna,to przecież,byś jej nie kupiła. :) W każdym razie cierpliwości życzę,przy jej zakładaniu. ;)
          • aurinko Re: Topgal - rabat 20% od 10.04 12.04.15, 15:19
            Moja córka nie wraca sama ze szkoły i długo sama wracać nie będzie, prawie zawsze to ja ją odbieram (sporadycznie tata i wtedy jadą samochodem) i wracamy razem: kawałek tramwajem + dojście do przedszkola + dojście do domu, nie będzie więc problemu z zakładaniem pelerynki.
          • hildegarda128 Re: Topgal - rabat 20% od 10.04 12.04.15, 15:39
            Ps. Pisałam o starszej córce,która w I kl. chodziła z Topgalem . Nawet wtedy chodziła ze mną,obecnie starsza IV i mała I kl. SP . Z powrotem mała wraca ze mną,starsza wraca sama,czasami wracają razem same. :)
            • aurinko Re: Topgal - rabat 20% od 10.04 12.04.15, 16:10
              To nie wiem w czym problem, skoro nie szła sama, tylko z Tobą, to nie mogłaś tej pelerynki założyć na plecak? Przymierzałam Młodej plecak w sklepie i naciągałyśmy pelerynkę żeby sprawdzić czy na pewno będzie do tego modelu plecaka dobrze pasowała i nie miałam problemu z jej nałożeniem. Co innego dziecko, które ma plecak na plecach to wiadomo, że samo nie nałoży a jak nałoży na zdjęty plecak to może się zsunąć przy nakładaniu plecaka, ale jak dziecko ma plecak na plecach to założenie przez osobę dorosłą pelerynki nie sprawia przecież najmniejszego problemu.
              • hildegarda128 Re: Topgal - rabat 20% od 10.04 12.04.15, 16:35
                W Tym problem,że: 1 plecak kupiony przez net i nie było wcześniej możliwości przymierzenia pelerynki do plecaka.
                2. Mimo deszczu,plecak nie przemakał i szkoda nam było czasu,na zakładanie tej pelerynki. Jeśli miałabym kupować to okrycie ekstra - to nie kupiłabym.
    • fassollka Re: Topgal - rabat 20% od 10.04 13.04.15, 10:34
      Kod już nie działa :-((((((( Myślisz, że będą podobne akcje jeszcze przed wakacjami?
      • aurinko Re: Topgal - rabat 20% od 10.04 14.04.15, 08:24
        Niestety kod działał tylko przez weekend. Różnego rodzaju zniżki są co jakiś czas, warto "polować".
        Nasz plecak przyjechał wczoraj, jest rewelacyjny, o wiele lepszy niż ten co nosi teraz.
        A pelerynka super, zakłada się błyskawicznie, bez najmniejszego problemu i pasuje też na obecny plecak :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka