Dodaj do ulubionych

Blanka jak Twoj cukier ??

29.03.07, 14:58
no jak po szpitalu ? wsz oki??
Obserwuj wątek
    • blanka0 Re: Blanka jak Twoj cukier ?? 29.03.07, 16:29
      u mnie sytuacja co najmniej dziwna
      w szpitalu od razu zlecili dobowy profil glikemiczny / badaja krew na czczo
      oraz godzine po kzdym posiłku/ który wyszedł dobrze, wiec na drugi dzien
      zrobili obciazenie po 75 g glukozy i wynik wyszedł dobrze :)
      lekarze zdziwieni ja zdziwiona, no i wywalili do domu.
      Wszyscy sie zastanawialiśmy czy ten podwyzszony cukier po 50 gramach to jakas
      pomyłka komputerowa w laboratorium czy jakies inne cholerstwo.
      W kazdym badx razie kupilam na allegro glikometr i mimo wszytsko mierze sobie
      krew po posiłkach no i póki co jest OK.
      cholera wie co sie stało, stracha sie najadlam no i nauczylam pić gorzką kawe:))
      napatrzylam sie na rodzące, stękające, po cc, sale porodowe obejrzalam choc
      mnie nie interesuje ze wzgledu na moje cc, ale przypomnialam sobie co mnie
      czeka, no i okazalo sie ze za kase legalnie moge wynajac położną do dziecka,
      hmm a niby to szpital państwowy.
      No a dzis to juz tak na marginesie u nas we wrocławiu zamknęli klinike
      położnicza na Dyrekcyjnej ze wzgledy na jakies groźne dla życia bakterie.
      • bobimax Re: Blanka jak Twoj cukier ?? 29.03.07, 20:52
        cześć. Też tak miałam. Po 50 podniesiony cukier. dzisiaj 75 i wszystkie wyniki
        w normie i w dodatku w dolnych bardziej granicach. rozmawiałam z lekarzem i
        mówił że może jeszcze z poprzedniego dnia mnie trzymało. a jak mu powiedziałam
        że troszkę zjadłam słodkiego i wieczorem winogrona to stwierdzil, że to już
        drugi taki przypadek ma w ostatnim czasie, że po winogronach właśnie ten cukier
        tak skacze.
    • aldi32 Re: Blanka jak Twoj cukier ?? 29.03.07, 17:22
      Hej Blanka!
      Cieszę się, że wszystko się wyjaśniło. Właśnie dopytywałam się w wątku o
      cukrzycy w ciązy jak się czujesz-ale widzę, że tam już chyba nikt nie zagląda.
      Pozdrawiam
      A

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka