ingapol 07.08.07, 13:00 moja mała w nocy i rano sporo ulewała, nawet podczas jedzenia (z piersi), czy może mieć na to wpływ to co ja zjadłam ??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a090707 Re: zwiększone ulewanie 07.08.07, 13:24 u mnie maly tez od jakiegos czasu ulewa, ale to chyba dlatego, ze ja nie umiem go utrzymac tak zeby sie odbilo Odpowiedz Link
ingapol Re: zwiększone ulewanie 07.08.07, 14:10 mała po jedzeniu czasami ulewa, ale dziś w nocy i rano robiła to bardzo czesto i w dyzych ilosciach Odpowiedz Link
shemreolin Re: zwiększone ulewanie 08.08.07, 16:53 Oskar tez ulewa, nawet jeśli go trzymam 10 minut do bekania i nawet jak sobie beknie kilka razy pod rząd. Nie zdarza sie to za każdym razem, ale dość często. Nie wiem w sumie czemu, bo ma tak zarówno po moim mleku z cyc,a moim mleku z butelki jak i po mieszance. Wczoraj wylał kałuzę na przescieradło i musieliśmy zmieniać posciel. :/ Ulewa tak kilka razy pod rzad i potem nie chce spać, bo znów jest głodny. Dawanie mu jedzenia jest jednak w tym przypadku błędem, bo to tylko kolejna porcja do ulania. Trzeba sie z nim męczyc tak ze 2 -3 godziny żeby naprawde zgłodniał i wtedy dać jeść znowu. Wkurzajace to jest czasami... :/ Odpowiedz Link