asia19813 13.08.07, 13:55 jecie słodycze, mnie tak kusi czekolada, ale pozwalam sobie czasem na delicje. Zuzia nie ma problemu z bólem brzuszka, więc sobie podjadam. Mam nadzieje że nie zaszkodzą jej słodycze Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula_82 Re: słodycze jecie? 13.08.07, 14:01 Ja wczoraj zjadła jabłecznika dwa kawałeczki i jeden kawałek Wuzetki Małemu chyba nic nie było przynajmniej narazie. A tak to zjadam czasem herbatniczki Petitki i jakies z pełnego ziarna. Czekolade boje sie ruszyc, bo jaka moze byc reakcja po czekoladzie, wysypka? Odpowiedz Link
ingapol Re: słodycze jecie? 13.08.07, 14:05 jadam biszkopty i problemu nie ma zjadłam dwie kostki czekolady na próbę i tez jest ok, albo za mała dawka :) co jakiś czas zjem po kawałku ciasta mojej mamy ale naprawdę po jednym małym kawałku niestety po serniku na zimno z owocami i galaretką była kolka- chyba po nim :) Odpowiedz Link
bobimax Re: słodycze jecie? 13.08.07, 14:17 Ja jem biszkopty, placek z owocami, babkę i drożdżówkę. Czekolady nie ruszam bo jak zacznę to nie skończę a szkoda mi żebym znowu przytyła, bo tak ładnie schudłam. Odpowiedz Link
dagi.ww Re: słodycze jecie? 13.08.07, 14:20 Ja też "podjadam" od czasu do czasu: wafelki Familijne (mmmmm, UWIELBIAM!!!), serniczka, kostkę-dwie czekolady, pół batonika, czasem jakiegoś cukierka owocowego (małej nic się nie dzieje), ogólnie wszystko w granicach rozsądku. Ale np lody (oczywiście tylko śmietankowe) pochłaniam litrami - codziennie przynajmniej jeden!!! Odpowiedz Link
bubunia1 Re: słodycze jecie? 13.08.07, 14:22 jem biszkopty na potęgę, jedno ptasie mleczko dziennie ;) a wczoraj zaszalałam - zjadłam chyba 5 minipączków i lody - z Mała dziś ok ;) Odpowiedz Link
ridibunda Re: słodycze jecie? 13.08.07, 14:56 Ja jm biszkopty a co do czekolady to ja jestem uzależniona:) i na trzeci dzień po przyjściu ze szpitala przeprowadziłam test - jadłam sam chleb z masłem cały dzień i czekoladę:) Małej nic nie było, wiec jem bez wyrzutów sumienia. Odpowiedz Link
asia19813 Re: słodycze jecie? 13.08.07, 15:23 to ja jakas głupia chyba jestem ;) tak ise bałam jeśc słodycze, że sobie odmawiałam a widze że wy jecie a dzieckiom nic nie jest, no to dzis lody Odpowiedz Link
lajla84 Re: słodycze jecie? 13.08.07, 15:49 Oczywiście jem. Nie tak czekoladę jak ciasteczka w czekoladzie. Małej nic nie ma także ok. Lody też i ciasto i inne takie! Odpowiedz Link
makikii Re: słodycze jecie? 13.08.07, 18:19 jem i to duuuuzo zza duzo. Ciasta, slodycze, w tym gorzka czekolade. Mniam. Maly ok. Odpowiedz Link