ajila32 20.08.07, 19:34 Może ktoś ma elektroniczną wersję książki? Zaczynam z sił opadać a może znajdę jakieś "patenty" na moją Malutką Krzykaczkę... Poproszę na mail gazetowy lub ajila@wp.pl Z góry dziękuję! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
narttu Re: Język niemowląt 21.08.07, 08:17 dzieki za link! Wlasnie czytam bo mam maly problem bo Ida chce zeby ja karmic prawie co godzine. Po obudzeniu, po kupce, przed spaniem.. Zaczelam dzis rano przestrzegac sekwencji z ksiazki- karmienie- >aktywnosc->spanie i jak narazie udalo mi sie uniknac dwoch karmien :D Ciekawe to Odpowiedz Link
e-millie Re: Język niemowląt 21.08.07, 12:41 a ja właśnie wczoraj kupiłam książkę i czytam w każdej wolnej chwili, mam nadzieję, że dzisiaj lub jutro skończę. pierwsza córcia to był tzw. "aniołek", a drug też chyba byłaby bardzo grzeczna, gdybym jej tak nie rozpuściła, więc teraz chcę przeczytać lekturę i zabrać się jak najszybciej za naprawianie błędów :) a książka przefajna, polecam :))) pozdrawiam gorąco, e-millie Odpowiedz Link
magda7717 Re: Język niemowląt 21.08.07, 20:22 to moja ulubiona pozycja .. wychowuje razem z nia moja Mala- oboje z mezem wykorzystujemy Jej triki i czesc mamy opanowane do perfekcji wlasnie karmienie aktywnosc spanie, 1 ziewniecie, odkladanie do lozeczka- caly rozdzial o spaniu znam na pamiec , oraz regula karmien co 3 h tez nam sie udalo od 5 dnia Odpowiedz Link