blanka0 23.08.07, 10:51 dziewczyny nie umiem nosic małej w chuście, kupilam wiec nosidło chicco, ale nie wiem czy Lena nie jest jeszcze za mała znacie jakies opinie nt www.allegro.pl/item227153832_chicco_nosidelko_babytrage_go_nowe.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-millie Re: nosidło 23.08.07, 11:07 ja mam nosidełko baby bjorn i noszę w nim małą już kilka tygodni - zawsze, jak mój mąż jest w delegacji, a muszę wyjść z psem, idę właśnie z nosidełkiem. tylko zabieram je na krótkie spacery, na długie biorę zawsze malutką w wózku. jeśli jest przeznaczone dla kilkutygodniowych niemowląt, to z pewnością możesz w nim nosić córeczkę, tylko ni wiem, czy wskazane są wielogodzinne wyprawy w tym wieku. pozdrawiam gorąco, e-millie Odpowiedz Link
borowka78 Re: nosidło 23.08.07, 11:15 Hej. Na krótkie spacery, wyjścia po zakupy itp itd, nosidło jest dla mnie zbawieniem. Mam baby bjorn i jestem z niego bardzo zadowolona. pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link
akrobat Re: nosidło 23.08.07, 13:04 wg sprzedawcy "Nosidełko "Babytrage Go" Wygodne nosidełko umożliwiające przenoszenie maluszka od 4 miesiąca życia."ja bym nie ryzykowała, ale to twoj wybór Odpowiedz Link
lilianak1 Re: nosidło 23.08.07, 13:16 Większość nosidełek jest od 3-go miesiąca życia, chodzi raczej o wielkość dziecka a nie o wiek. Może dziecko jest za małe i np za miesiąc będzie korzystać z nosidełka. Musisz ją wybadać, albo może jeszcze raz doreguluj szelki i paski. Pa. Odpowiedz Link
blanka0 Re: nosidło 23.08.07, 13:39 pomylilam nosidła , kupiłam to: www.chicco.pl/index.php?p0=2&p1=9&p2=47&o=354 a to mozna od 1+ ufffff a juz sie wystraszylam dzieki Odpowiedz Link
akrobat Re: nosidło 23.08.07, 14:41 No to jealei mała lubi w nim byc noszona i nie protestuje to czemu ie.ja tez rozważam zakup nosidła (bede musiała starsza córke odbierac z przedszkola a nie dam rady jej ubierac z maluchm na rekach) ale dopiero jak mały bedzie trzymał sztywno główke czyli za jakies 1,5 miesiaca Odpowiedz Link